Şimdi Ara

Asus'un Karma Gerçeklik başlığı 429 dolar fiyatla satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Microsoft geçen yıl Windows Karma Gerçeklik başlığı üretecek donanım ortaklarını açıklarken Asus'unda listede yer aldığını söylemişti. Berlin'deki IFA 2017 kapsamında duyurulan Asus marka Windows Karma Gerçeklik (Mixed Reality) başlığı bugünden itibaren ABD'de satışa sunuldu.

     

    Ayrıca Bkz.Chrome 64'ün Android sürümü artık URL paylaşırken gereksiz bölümleri temizliyor
    Asus'un başlığı yüzlerce 3D poligon desenden oluşan eşsiz tasarımıyla diğerlerinden ayrılıyor. Başlık 400 gram ağırlığa ve antibakteriyel yastıklı malzemeye sahip. Teknik özellik bakımından şimdiye kadar piyasaya sürülen diğer Windows Karma Gerçeklik başlıklarından farklı değil. 105 derece görüş alanı ve göz başına 1440 × 1440 piksel çözünürlük sunan başlıkta kulaklık girişi ve entegre sensörler var. Yani çalışması için harici sensörlere ihtiyaç duymuyor.
     

    İki hareket denetleyicisi ile geliyor


    Başlığın döndürülebilir menteşesi sayesinde kullanıcılar saniyeler içinde sanal ve gerçek dünya arasında geçiş yapma şansına sahipler. Asus Windows Karma Gerçeklik başlığı bugün itibariyle internet üzerinden ve yetkili mağazalar aracılığıyla 429 dolar fiyat etiketiyle satın alınabiliyor. Diğer Windows Karma Gerçeklik kulaklıklarından biraz daha pahalı görünebilir ancak iki hareket denetleyicisi ile geldiğini unutmamak gerek.

     








  • gelsede htc vive zorunluluğundan kurtulsak

  • Her göz için 2K sanırım keşke deneyim ve yorum videosu olsaydı haberde.

  • Göz başına 8k çözünürlük sunabilecek 2cm civarı paneller var biz hala 1400 lerle uğraşıyoruz teknolojiyi ağırdan satıp milleti yolmak bu olsa gerek bir tek vr kartelimiz eksikti oda kurulmuş hiç bir şirket 5bin dolarda versen son kullanıcıya ulaşan 2k küsür çözünürlükleri aşıp 4k ya ulaşan bir gözlük çıkarmıyor niye 2k yı satacaklar 3k yı satacaklar 4k yı..... Vs vs hep aynı terane :S

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.