Şimdi Ara

iOS 11.2.6 güncellemesi yayınlandı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple, yaklaşık üç hafta önce iOS 11.2.5 yazılım güncellemesini yayınlamıştı. Şirket güncellemeyle birlikte iPhone'ların çökmesine neden olan ChaiOS güvenlik açığını giderdi lakin bu güncelleme bir açığı kapatırken başka bir güvenlik açığını da beraberinde getirdi. Geçtiğimiz günlerde iPhone'lara Hindistan dilindeki Telugu karakterlerinin yer aldığı bir mesajın atılmasıyla birlikte önce karakterleri yüklemeye çalışan ancak başaramayan iMessage uygulamasının, ardından da telefonların çökmesine sebebiyet veren kritik bir güvenlik açığına şahit olduk. 
     
    Yayınlayacağı yeni bir güncellemeyle bu güvenlik açığına son vereceği açıklayan Apple, zaman kaybetmeden iOS 11.2.6 yazılım güncellemesini yayınladı. 41,2 MB boyutundaki güncelleme birtakım kararlılık iyileştirmeleri ve hata düzeltmelerini de beraberinde getiriyor. iOS 11.2.6 güncellemesinden sonraki durağın ise ilkbahar aylarında yayınlanacak olan iOS 11'in son büyük sürüm güncellemesi olan iOS 11.3 olması bekleniyor.  
     

    iOS 11.2.6 güncellemesi nasıl yüklenir?

    Güncellemeyi cihazınıza indirmek için, Ayarlar>Genel>Yazılım Güncellemesi sıralamasını takip edebilirsiniz. Ayrıca, iTunes üzerinden de güncelleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.   







  • Bu aksesuar işi iOS sorunuymus. Mi Band bağlantısı sürekli kopuyordu, telefon bağlı gözüküyor ama uygulama veri alışverişi yapamıyordu. Bluetoothu kapat aç yapmak gerekiyordu. Şu "hata düzeltmeleri" lafindan kurtulduklari iyi oldu.

  • Çok Lazımdı. iPhone X Hata Dolu Uğraştığınız Şeye Tüküreyim.
  • Bu pil olayı ile ilgili güncelleme ne oldu? Kullanıcının kararına bırakacaktı yavaşlatıp yavaşlatmamayı?

  • ProsesMuhendisi kullanıcısına yanıt
    o bir sonraki güncellemede...
  • ProsesMuhendisi kullanıcısına yanıt
    İlkbahar aylarında yayınlanacak olan iOS 11.3 sürümü ile birlikte dediğiniz özellikler (güç yönetimi seçeneği) kullanıcıların beğenisine sunulacak.
    iOS 11.3 güncellemesiyle ilgilihttps://www.donanimhaber.com/iOS-113-ile-gelen-yenilikler-neler-Ne-gibi-ozellikler-sunacak-96808 tıklayarak ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

  • nihayet
  • Şimdi yeni bir hata gelir al çekirdeğini otur izle...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: antoffensive

    İlkbahar aylarında yayınlanacak olan iOS 11.3 sürümü ile birlikte dediğiniz özellikler (güç yönetimi seçeneği) kullanıcıların beğenisine sunulacak.
    iOS 11.3 güncellemesiyle ilgilihttps://www.donanimhaber.com/iOS-113-ile-gelen-yenilikler-neler-Ne-gibi-ozellikler-sunacak-96808 tıklayarak ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

    Attığınız Link Çalışmıyor.

    Bu Olacak Sanırım;

    https://www.donanimhaber.com/ios--os-x--tvos--watchos/haberleri/iOS-113-ile-gelen-yenilikler-neler-Ne-gibi-ozellikler-sunacak.htm




  • Ben de diyorum şu Mi Band neden sürekli eşleşmeden kopuyor. Meğersem yazılım sorunluymuş. Bilgilendirme için teşekkürler, güncelleme notlarını okumuştum ama Mi band olacağı aklıma gelmemişti.
  • Ben telefonu zırt pırt güncellemekten sıkıldım. Adamlar habire güncelleme çıkarıyor resmen ios dan soğuttular beni.
  • Çok ciddi söylüyorum hala yüklemeyen varsa yüklemesin sakın hata edersiniz. İphn 6 kullanıyorum sarjı anlayamadığım bi şekilde neredeyse iki katı çabuk tükeniyor. Deyim yerindeyse içiyor. (11.2.6) için söylüyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Çok ciddi söylüyorum hala yüklemeyen varsa yüklemesin sakın hata edersiniz. İphn 6 kullanıyorum sarjı anlayamadığım bi şekilde neredeyse iki katı çabuk tükeniyor. Deyim yerindeyse içiyor. (11.2.6) için söylüyorum.

    İos 11.2.5 den geçtiyseniz dediğiniz şeyin olması imkansız gibi bir şey



    İos 11.2.6 güncellemesi telefonların bir harf yüzünden çökmesini engellemek için yayınlandı. Ayarlar kısmından yazılım güncellemesi yaptıysanız yazılımın içerisinde bozukluğun meydana gelmesinden kaynaklı şarjınız daha hızlı tükeniyor olabilir.



    İtunes aracılığıyla DFU modunda tekrar yazılımı yükleyip deneyebilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.2.6 Yükledim Şarj 55 Saat Gitmeye Başladı İnanılmaz Arkadaşlar.

    (Bkz:İroni)
  • Telefon modelim iphone 6s 64gb 11.2.6 sürümünden sonra pil çabuk bitmeye başladı.. öyleki %60 la bıraktığım telefon sabaha kapanmış tükenmiş oluyor. DH misafirin tabire katılıyorum resmen pili içiyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.