Şimdi Ara

SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM (634. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.160
Cevap
142
Favori
1.356.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karaaagac

    Sanırım gaz pedalını değiştirmemisiniz. Hız sınırlamayı kullanırken araç ayarladığınız hızı geçmez. Sollamalarda dip gaz yaptığınızda gaz pedalında bir bölüm var hissedetsiniz o bölümü geçtiğinde sınırlama o anlık devre dışı kalır ve araç istediğiz hıza çıkar gazı bıraktıktan sonra yine sınırlama aktif olur. Bu sebeple aracınıza hız sınırlamalı gaz pedalı da takmanız gerekiyor.

    ya kafama soktun bugun pedalida degistirdim simdi tam orjinal oldu, aslinda aklimda yoktu istemedim ama kafama girdin isde :) pedal da degistirdim 8200 159 647 parca numarasi hiz sabitleme icin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuk_18 -- 14 Mayıs 2016; 12:36:47 >
  • Merhaba, 2005 otomatik 1.6 scenic sahibiyim, lastikleri zaman aşımından dolayı yenilemem gerekiyor hangi marka model önerirsiniz?

    Teşekkürler,
  • 2001 scanic aldım arkadaşlar vites atişlardüzensiz atıyor 3 ve 4. vitesler yüksek devirde atıyr. bide bayırda dur kalk yaptığımda gazı köklüyorum anca yavaş yavaş kalkıyor. bide vites geçişlerde bazen kafa atıyor. bitane daha sorunu var. marşa basıyorum geç çalışıyor motor. yardım...
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Dün aracımı ( Aracım Renault scenic 1.6 Rxe 2002 model) devir dalgalanması sorunu için servise götürdüm.

    Usta rölanti valfinden şüphelenirken bir anda sorunun emme manifoltu ve üzerindeki basınç sensöründen kaynaklandığını tespit ettik.

    Sizlerden emme manifoltu üzerindeki basınç sensörunun fotoğrafını çekip pm ile veya mail yoluyla bana rica ediyorum ulaştırmanizi istiyorum.

    Şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: B H D R

    Merhaba, 2005 otomatik 1.6 scenic sahibiyim, lastikleri zaman aşımından dolayı yenilemem gerekiyor hangi marka model önerirsiniz?

    Teşekkürler,

    Continental 185 65 R15 Premium Contact 5 88T bu lastişği aldım.
    Çok araştırdım yerli ve yabancı forumlarda bu lastiği çok öv
    üyorlar bende buna istinaden bu lastiği aldım inanırmısınız araç sanki tüm amortisörleri ve yayları degiştirmiş gibi oldu.
    Güvenlik bu lastikte A
    Yalnız benimki 2001 15 inç jant seninki kaç jant sa ona göre orjinal ebatte Premium Contact 5 al



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cidelimemo -- 15 Mayıs 2016; 22:25:33 >
  • 205 55 R16 lastik ölçüleri, önerdiğiniz lastikleri incelemeye alayım teşekkürler, dört mevsim önerir misiniz yada başka öneri olur mu?
  • Arkadaşlar merhaba 2001 scenic 1 aldım ama aldigim kişi tavan bantinin 1 tanesini çaldırmış ve digeride pek iyi sayılmaz bunların yenisi ne kadardır veya temiz çıkma bulabileceğim bir yer varmıdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavan bantları bildiğim kadar servis fiatları 2si bir arada 600ile 800 civarı fahiş fiattaydı.Ancak kazalı sceniklerden çıkma oalarak arayabilirsin veya oto erdem scenik parça olarak internetten ara
    burada varmış ama stok bitik galiba telden ara
    http://www.otoerdem.com/scenic-1-tavan-bandi-citasi-takim-urun-2679.html
    bak burada varmış sağ sol olarak satılıyor
    http://www.viransehirotomotiv.com/?product=2767687&pt=Scenic+Yedek+Par%C3%A7alar%C4%B1
    bak buradada var
    http://www.yedekparca.com/58064.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cidelimemo -- 17 Mayıs 2016; 8:51:15 >




  • Geçenlerde araç ile yaklaşık 20 km gittikten sonra 3. vitesten 4. vitese geçirdim ancak araba yığıldı gitmedi bi an geç tepki verdi. Çok önemsememiştim.

    Dün de yaklaşık 30 km yaptıktan sonra hararet göstergesi 2 yada 3 dişte iken birden 1 e düştü ve motordan daha yüksek bir ses gelmeye başladı. Sonra kırmızı ışıkta dururken gaza baya basmama rağmen kalkması geç oldu, sonradan algılar gibi hareket etti. Vites değişiminde de çok geç tepki verdi gitmedi araba yığıldı. Sağa çektim stop edip çok az bekledim çalıştırdım motor normal sesine geldi ve hararet göstergesi olması gerektiği gibi gösterdi çekişteki problem kalmadı ama bu durum benim canımı sıktı
    nedeni ne olabilir arkadaşlar ?
  • arkadaşlar kolay gelsin.otomatik 2006 scenic aracımı yeni aldım.acaba frenin yumuşak ve hafif bastığınızda durması normal mi(ki reno arabaların genel özelliği diyorlar doğrumu bilmiyorum) yoksa bi sorunu mu var?Çünkü diğer araçlarda böyle değildi biraz sertti,bunda ise hafif frene dokunma ile durmaya başlıyor hatta duruyor bu kezde ani fren yapmış oluyorum.teşekkür ederim.
  • Merhaba arkadaşlar. Bende 2004 model scenic ile araniza katıldım.uzun sure bu aracı inceleyerek aldım ve gerçekten konforlu bir aracmis onu anladım.alman ve japon araclarina bindim ancak bu bir baska hatta çocuklar sabah uyanınca arabanın içine oturup cam tavandan dışarıya bakıp eve çıkıyorlar onların bu mutluluğu bile bana yeter.
    Şöyle bir durum var alırken ekspertiz yapan usta direksiyon kutusu ve amortisörler arızalı dedi İst. Anadolu yakasindayim tavsiye edebileceğiniz Parçacı ve usta varmı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar teybin şifresini buldum ama ekranda wait 99 yazıyor şifreyi giremiyorum.bekliyorum çok geç ilerliyor ve sonra kapanıyor.aküyü sök dediler yaptım ama tekrar açıyorum yine wait 99 yazıyor.acaba aküyü söküp hemen geri taktığımdanmı resetlemedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Fotolar Herşeyi anlatacak tabi ama , Değerli Senik Sevdalıları ; öncelikle bir kaç sene önce kurmuş olduğumuz facebook sayfamız büyümüşkendimize ait sticker, SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM
     SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM
    b SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM
    ilgi, foto ve arkadaşlığın söz konusu olduğu ve artık buluşmalar bile yaptıgımız Renault Scenic Team Facebook sayfamızda artık siz degerli üyeleride görmek isteriz.
    Gerçek anlamda araçlarımız hakkında dogru bilgiye ve nezih bir ortam sizleri bekliyor
    Bu arada bu araç tam bir aşk anlat anlat bitmez
    Renault scenic Team Yöneticileri : Volkan AKTAŞ,Can ACARTÜRK,Murad CANEL, ErdemGEÇER,Muhammet ARACI
    SAYGILARIMIZLA...

     SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM

     SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM
    [ SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM
     SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM
     SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM
     SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM
     SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM
     SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM
    simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1840565/882a0f71-e9ed-47d0-b163-1982992dc60e.jpg[/simage]




  • Arkadaslar bi yardım ederseniz cok memnun olucam. Aracım 2004 scenic 1.6 16 benzinli.daha önce dedıgım gıbı cok fazla trafik olmayan bi ilçede yasıyorum. Aracim benzinli. Ne yaptıysan yakıtı sehir içi 11 lt den asagı düşünemedim. Hersey tamam aracta. Bujiler hava filtresi orjinali ile değişti. Oksijen senör degerleri normal triger yeni degişti. Sente tamam hatta daha önce bi diş ayarı kaçıkmış. Lastikler yeni. Cok sakin kullanıyorum. Ama yinede düşmedi yakıt. Baska tavsiyesi veya bakılması geren parca sensör v. S tavsiye edecek varmı. Aracım düz vites. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ....
     SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B H D R -- 31 Mayıs 2016; 14:22:23 >




  • merhabalar arkadaşar benim bir problemim var daha önce yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim... benim 2005 scenic ön kapı dış kolları sıkıştı zor açılıyor hatta sağ taraf dışardan açılamıyor daha önce böyle birşey yaşayanınız var mıdır yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaşlar koaly gelsin.2006 otomatik aracımda atiker 35 lt simit tüp takılı,depoyu fulledim.toplamda 115 km yaptık lpg düğmesinde kırmızı ışık yanmış ama bip sesi falan vermemiş sadece ışık kırmızıya geçmiş.eşim telaşlandığından hemen tüpten benzine geçmiş.deniliyor ki otomatik te şehir içi 35 krş yakar.hesaplıyorum 115 km * 35 krş = 40 tl.deponun 28 litre aldığını hesap edelim.28 litre * 2,4 tl = 67 tl ediyor.geriye kalan ise 27 tl lik tüp var.kalan bu 27 tl lik tüp ile o kırmızı lamba yansa da ortalama 77 km daha gideceğim anlamına mı geliyor,eğer böyleyse yakıt çok fazla değilmi? biraz uzun yazdım özür dilerim.
  • heryerdem H kullanıcısına yanıt
    Heryerdem merhaba, scenic 2005 manuel 1.6 lt modelini aile aracı olarak kullanıyoruz. Aynı şekilde simit tank mevcut. Landirenzo olması lazım. benim gözlemim simit tipi tanklarda gösterge her zaman doğru göstermiyor. Bir diş her zaman farklı gösterir. :) bezen kafasına göre kırmızı yakar sora yeşile döner. Ben gaz sisteminin göstergesine asla güvenmiyorum. Bir keresinde yol bilgisayarını gaz aldıktan sonra tüketilen yakıtı sıfırladım. bir kaç gün dolaştıktan sonra tekrar benzinciye gittim ve yol bilgisayarında 20lt tüketim gösteriyordu. Benzincide depoyu fullettim dikkat ettim kaç litre aldığına çok ufak bir sapmayla aynı çıktı. Benzin için dizayn edilmiş bir sistemin gaz tüketimini bu nedenle doğru ölçebilmesine şaşırmadım desem yalan olur. :) Gaz tüketimini gözlemledim sakin kullanımda 10lt (trafiksiz yolda yalnız rampalı) bugün babam kandıraya gitti kontrol ettiğimde 9.8lt yakmış :)




  • KEENan_ K kullanıcısına yanıt
    KASA OLARAK AĞIR 0,24 KURUŞ NORMAL GİBİ GELDİ DAHA NE YAKSIN........
  • ARKADAŞLAR MERHABA, SCENİC SEVERLER OLARAK SİZLERİ FACEBOOK "RENAULT SCENİC TEAM" GRUBUMUZA BEKLİYORUZ. SCENİC HAKKIN'DA TÜM DETAYLI BİLGİLERE ULAŞABİLİR VE ETKİNLİKLERİMİZE KATILABİLİRSİNİZ.

    Link:www.facebook.com/groups/renaultscenicteam

     SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM






  • 
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.