Şimdi Ara

SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM (589. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.160
Cevap
142
Favori
1.356.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • omarabi kullanıcısına yanıt
    orjinal dostum orjinal..... 2002 dynamic....otomatik... çamurlığa değecek gibi demişsin ama yükseltilmiş hali bu... 195x65x15.....kitapçıkta 185 x60x15 -195x60x15---195x65x15 yazıyor...seçenek bırakmış anladığım kadarıyla..... ön taraf 3 cm yükselttik + lastik 65 yanak 2 cm toplam 5 cm yükseldi giibi...çokkkkta memnun kaldım..profesyonelce bi operasyon ve işçilik oldu...çokta ucuz..200 tl .....................(bu arada sizin araç yükseltmeden dahamı yüksek yani)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omarabi

    tüm scenicler elf 10-40w kullanıyorlar. ustaya başka yağ koysak ne olur dedi. mesela daha ince dedim. o zaman yağ yakar dedi. aslı var mı bilmiyorum.

    Farklı görüşler olunca son servis kayıtlarına baktım, yağını yazın temmuz ayında değiştirmiştim en son. Servisin kendisi 5-40 yağ kullanmış. Servis faturasını da alarak sürekli parça aldığım yere gittim. Servis kaydını göstererek 5-40 yağ aldım. Onlarda Renault'un kullandığı Elf vardı ondan aldım. Şu an oldukça memnunum. Servisten çıkıp ana yola gitmek için gaza bastığımda (Her zamanki normal düzeyde) asr devreye girdi : )
  • Akrep_Kral A kullanıcısına yanıt
    Asr yi devreye sokacak kadar iyi yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şevketel Ş kullanıcısına yanıt
    hocam fırsatım olmadı ilk fırsatta araştıracam.
  • Merhaba arkadaşlar. Bende 2005 model 1.6 16v otomatik scenic ile aranıza katıldım. Birkaç sorum olacak, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim :

    1- Araç ortalama 10 litre yakıyor o yüzden LPG taktıracağım. Istanbul'da kaliteli ve sağlam nerde taktırabilirim?

    2- Bu ön konsol yapış yapış olmuş bunu nasıl temizleyebiliriz?

    3- Vites topuzu derisi aşınmış biraz onunla ilgili birşey yapabiliyor muyuz?

    4- Aracın iç kısmını ilk günkü estetiğine döndürebilecek ve aşınmaları yenileyebilecek birileri var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • racar kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun tercihiniz uygun.bende otomatik scenic arıyorum hayırlısıyla.kaça aldınız acaba.
    Vites topuzu derisi boyanabiliyor.direklsiyonda.konsol da boyanabiliyor.o yapışkan hali başka turlu gitmiyor.en iyisi parcayı sokturun içindeki kalorifer peteklerini de sonra boyattırın harika oluyor.onceki aracımda böyle yaptım.ve hemen satıldı😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @alp007 teşekkür ederim. Ben bir abimden aldım o da bana biraz kıyak geçti 23bin ile kapattık. Bu boyama işini nerde yaptırabilirim? Ben el becerisi olmayan biriyimdir kendim yapamam sanırım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun aracınız.

    bende aracıma mobil 3000 tam sentetik 5*40 yağ aldım. daha koydurmadım ama eminim güzel olur.deneyip göreceğiz
  • uruk33 kullanıcısına yanıt
    amin teşekkürler. sonuçları bekleriz.
  • Aracınız hayırlı olsun racar. Allah kaza bela vermesin inşallah. Çok güzel bir araç tadını çıkarın.

    chuckydi evet çakıllı zemin olmamasına rağmen lastiklerin yumuşak olmasından sanırım bir anda motor gücünü lastikler kaldıramadığı için olabilir ASR devreye girdi. Ben servisin 5-40 yağ koyduğunu servis faturasına bakınca farkettim. 100 bin km'yi geçince yapıldığı yazıyordu bir yerlerde. Bir süredir motor bana çok canlı geliyordu demek sebebi buymuş.
  • Arkadaşlar Scenic 2 için branda bulabileniniz var mı? İnternette bulamadım. Bir siteye ölçüleri vererek sordum diğer araçlar için 60 tl olan branda için bu ölçüler için 165 son olarak ta 155 denildi. 100 tl fark çıkardılar. Kumaş aynı halbuki.
  • Arkadaslar merhaba 98 scenic imden düz vites bu arada yaklaşık 1 haftadır kalkış esnasında düşük rolantide ozellikle ama geneldede ara ara farkettigim bir ses geliyor ses donen metal bir parcaya çelik tel degiyormus sesi gibi ben motor kismina baktim ama birsey de göremedim ustaya gosterecek vaktimde olmadı sizce neden kaynaklaniyor olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bu sene kütahyadan antalyaya tasındım arabanın içi sıcak oluyor siyah renk olduğundan mı acaba.dışarısı 27 derece ama sıcak baya. diğer arabalarda böyle sıcak mı(baska araba tecrübem yok) bizimkine mi özel.malum her yeri cam . bu yüzden satmayı düşünüyorum bizim bebeğe yazık oluyor.kliması iyi soğutuyor ama kısa mesafelerde değmiyor açmaya.. sanroofsuz ve baska renk scenic mi alsam acaba.
  • merhaba arkadaşlar. otomatik araba almayı düşünüyorum, honda jazz ve scenic arasında kaldım. çevremdekiler renault otomatik şanzımanı hakkında sorun yaşayabileceğimi söylediler. hondanın otomatiğini hepimiz biliyoruz. bir tanıdığımdan honda jazz 2007 elite modeli 29.500 e alabiliyorum. scenic 2004-2005-2006 Privilege lar 27.500-34.000 arasında geziyor. renault scenic otomatiği hakkında bilgi verebilecek ustalardan yardım bekliyorum. iki aracı da iyi tanıyanlar varsa sizce hangisini tercih etmeliyim. önümüzdeki hafta aracı almayı düşünüyorum. lütfen yardım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ademcivan

    merhaba arkadaşlar. otomatik araba almayı düşünüyorum, honda jazz ve scenic arasında kaldım. çevremdekiler renault otomatik şanzımanı hakkında sorun yaşayabileceğimi söylediler. hondanın otomatiğini hepimiz biliyoruz. bir tanıdığımdan honda jazz 2007 elite modeli 29.500 e alabiliyorum. scenic 2004-2005-2006 Privilege lar 27.500-34.000 arasında geziyor. renault scenic otomatiği hakkında bilgi verebilecek ustalardan yardım bekliyorum. iki aracı da iyi tanıyanlar varsa sizce hangisini tercih etmeliyim. önümüzdeki hafta aracı almayı düşünüyorum. lütfen yardım...


    ben 5 yıl renault otomatik kullandım daha sorun yaşamadım. bozulursa bi kaptor bozulur oda 400- 500 tl ye hallolur.yıllarca sorunsuz binersin.arabamın en güvendiğim yeri şanzumanıdır suan. tam otomatik olduğu için zor arıza yapması. honda da iyidir tartışmasız ama oda sorun çıkarabilir kul yapısı sonuçta sansına kalmış. iki araba arasında ben de kalmıştım scenic aldım daha fonksiyonel , geniş ve konforlu geldi.tabi karar sizin ikisi de olur.hangisini temiz bulursan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe80 -- 9 Mayıs 2015; 15:57:52 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: stilist07

    Mrb bende antalyadan boluya tasindim is gerehi.antalyada koyu renk sıkıntı gercekten.satip satmama olayina ben karismayayim ama satarsaniz model donanim ve kaza durumuna göre ben degerlendirebilirim.c max yada scenic bakiniyorum bende bu ara.


    eşim çok seviyor sattırmak istemiyor.ama ikna edebilirsem satacağım.benim içinde değişiklik olur.ama haziran sonuna doğru düşünüyorum.kaza durumu tamponlarda ve ön kapı direğe sürtmeden lokal boya var. ciddi bi kazası yok.alırken baktırmadım güvendiğim biriydi ama ayrıntılı baktırılır.benim bildiğim bunlar.
    2005 otomatik landi ranzo lpg. ekran değişti 87 binde şuan 28 binde .privilege donanım.
  • Anliyorum, ben bu ay icerisinde birsey alırım kismet olursa.siz yine bir düşünün hersey kısmet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akrep_Kral A kullanıcısına yanıt
    Yaz geldiğinde ben de değiştiririm büyük ihtimalle.5w 40 ile değiştireceğim inşallah.Benim araba da performansını arttırır inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüşlerin için teşekkürler. Başka yardımcı olabilecek var mı arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ademcivan A kullanıcısına yanıt
    arkadaşkar 2002 scenic dynmc otmtk aracıma 1 hafta önce tavan lambasından elektrik çektim (kapı ışıklandırması için) dikkat ettimde ekrandaki hararet göstergesi çalışmıyor...aca bunun soketi falanmı var orada...çıkmış olabilirmi.....bilen varmı...ekrandaki sıcaklık göstermiyor sadece ..saat radyo vs normal
  • 
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.