Şimdi Ara

SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
13.160
Cevap
142
Favori
1.356.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkür ederim Alfastar,

    Bir kaç araç tespit ettim, pazarlıklar sürüyor. İlk görüşmeler sonunda;

    2003 - 69000 km 21000

    2001 - 82000 km 17500

    2002 - 50000 km 19000 (düz vites)

    gibi fiyatlara ulaştım.

    Çalışmalarımız devam ediyor..
  • bence 2002 50 bindeki düz vites en uygunu. özellikle otomatik aramıyorsanız yakıt tüketimi ve şanzıman arızasının uygun fiyatlı olması dolayısıyla araç daha cazip geldi bana.
  • Bende aynı fikirdeyim
    2002 model 50000 km iyi bir secim gibi gorunuyor.
  • Scenic Güzel Manzara Demek.. 21 YTL yi gözden çıkarttıysanız biraz daha ekleyin.. 25 e ben 2004 Scenic II dynamique aldım Dynamiquenin bütün paketlerine sahip olanı.. bence Scenic I alacağınıza Biraz daha ekleyip 2 alın.. çok fark var arada..
  • Artık yaşlanıyorum ve bu yüzden tercihim otomatik vitesten yana.

    21000 ini gözden çıkardım da, cepten çıkaramıyorum :) Yoksa elbette 2004 model ve 2. kuşak Scenic tercih sebebidir. 25000 YTL fiyata bir alternatif daha var;

    Opel Zafira elegance 2005 110 bin km, Fiyatı 24500, (düz vites).

    (Şimdi Scenic severlere bu söylenmez ama...)
  • BEn zafira elegance baktım almaan önce ama kesinlikle donanım ve tip olarak bide yol tutuşu olarak Scenic Derim.. 23-24 e de bulursun temiz bişi.. ben biraz piyasasının üstünde verdim çünkü çok km yapıyorum arabam 36000 deydi aldığımda şimdi 10 gün oldu 38250.. bide tüp taktırdım süper..
  • sanki biraz hareketlendik galiba
    yeni arkadaşlar hız getirdi bölüme
  • çok güzel olmuş...
    quote:

    Orjinalden alıntı: alfastar

    :)

     SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM

  • güle güle kullan kardeş

    quote:

    Orjinalden alıntı: sarıveli

    Karaman Sarıveliler İlçesindeyim. Aile arabası dedik Gri renkte 1998 model 2.0 RXT Scenic aldık. 180000 km de 14000 ytl. Allahım pişman ettirmezse şu ana kadar çok memnun kaldım araçtan. iç genişliğine hayran kaldık (zaten sceniz = ferah demekmiş) . bir de bu model bir araçta bu kadar konfor beni çok şaşırttı. eğer fiyatı da üstadlarıma göre normal gelirse, böyle bir araba sahibi olduğum için daha da bir şımaracağım.

    Saygılarımla.
  • Merhaba arkadaşlar daha önceki yazdığım yazıda aracıma sıvı karbon uyguladığımı aracımın yakıtında düşme beklediğimi yazmıştım ayrıca aldığım kişi eksoz emisyon değerlerini düşüreceğini söylemişti.
    Aracımla deneme yaptım daha önce şehir içinde 0.185YTL civarı yakıyordu yeni denememde aracımın şehir içinde 0.170YTL civarı yaktığını gördüm bundan memnunum ve çok sevindim.
    Benim sorunum aracımda yol bilgisayarında eksoz emisyon kontrol edin mesajı yazmaya başladı acaba sıvı karbon emisyon değerlerini düşürdüğü için yazıyor olabikirmi yoksa aracımda bir sorunmu var.
    Arkadaşlar böyle bir sorunla karşılaşan oldumu?? hata mesajını sildirsem düzelirmi?? bu konuda yardımlarını bekliyorum.
  • benim aracımda bugün bobin arızası oldu yol bilgisayarı saçmaladı egzoz emisyon Arızası servise gidin yazdı.. Bide aynı anda asr/esp hatası yazdı.. Sorada tamirciden çıkarken aracımın alt kapıyı onun betondan saksısına sürttüm.. gıcırt die sesi duyunca cigerim parçalandı zavallı arabam.. şimdi kaportacıda..
    boyanıyor.. bu arada Orjinal bobinin tanesi 75 YTL, markası valeo.. Valeonun üzerinde renault yazmayan yine fransız üretimi 45 YTL.. eee bir remault yazısına 30 YTL para verecem bide..
  • Selam arkadaşlar.forumu okumaya başladım ancak daha 4.sayfadayım.azmedip hepsini okuyacağım ama yazmadan dayanamadım.
    ben ankaradayım.grandepunto sahibiyim.arabamdan çok memnun olmama rağmen yakın zamanda ikiz bebeklerim olunca dar gelmeye başladı.odur budur derken scenicte karar kıldım.0 alacak güç yok.o nedenle ikinci el baktım ama ankarda istediğim gibi yok.istanbuldan bir 1.6 bva privilage tüm paketler mevcut 60000km de beğendim.perşembe günü istnabulda benim arbayla takasa götüreceğim.inşallah bi problem çıkmazda ben de aranıza katılırım.
  • inşallah hayırlısı olsun
  • Geçmiş olsun downahar.

    Bugün bir 2003 test ettim, araba fena değil, 1.6 dynamique. Otomatik vites, deri döşeme, sıralı sistem lpg si de var. km 70000 civarında. (60 000 bakımına girmiş) bir iki parça boyalı, kazasız olduğu söylendi. Tabii bu aşamada son kontrollerini yaptırmadık henüz.

    Kafama takılan şu ki, aracın 60 000 km de marş dinamosu edeğişmiş, böyle bir sorun neden oluşur acep?

    Böyle bir araba sizce ne kadar eder?

    Ben de 2-3 gün içinde Scenic'lenicem inşallah...

    Selamlar
  • Downahar gecmiş olsun
    hepsi üstüste gelmiş.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: downahar

    benim aracımda bugün bobin arızası oldu yol bilgisayarı saçmaladı egzoz emisyon Arızası servise gidin yazdı.. Bide aynı anda asr/esp hatası yazdı.. Sorada tamirciden çıkarken aracımın alt kapıyı onun betondan saksısına sürttüm.. gıcırt die sesi duyunca cigerim parçalandı zavallı arabam.. şimdi kaportacıda..
    boyanıyor.. bu arada Orjinal bobinin tanesi 75 YTL, markası valeo.. Valeonun üzerinde renault yazmayan yine fransız üretimi 45 YTL.. eee bir remault yazısına 30 YTL para verecem bide..



    bu arada geçmiş olsun dostum aksilikler üst üste gelir.
  • Downahar hocam geçmiş olsun hakkaten üstüste gelmiş..benim yakıtı da kabataslak hesapladım.ilk depo lpg yi bitirdim şehiriçi yüzde 50 klima açık 240 bin yaktı. ne dersin dedikleri gibi 1500 km den sonra düşer mi tüketim yoksa az da değil hani
  • Downahar hocam araba bobin arızası verdiğini nerden anladın sesi değişiyormu veya nasıl bir tepki veriyor benim arabamda eksoz emisyon hatası verdi merak ediyorum sorun nedir diye fakat arabayı kullanıyorum bir sıkıntı görmedim bu konuda yardımcı olabilirmisin?
  • teşekkür ederim arkadaşlar.. valla her görenin gözü kalıyor arabama.. epeyidir maaşı bekliyordum araba için bi sadaka verecektim.. aklımdan geçen sadaka kadar çıktı valla cebimden:) eee nedemişler.. sadaka mal sahibi için malın kirli tarafıdır die.. bi şekilde çıkıyor:):) sağlık olsun üzüldüm valla umarım orjinal gibi olur gerçi hani çok büyük bişi yok ama titiz adam olunca.. arkadaşlar arabama ufak tefek makyajlar yaptım çok tatlı oldu bir kaç gündür film çektirecek yer arıyordum 200 den aşağı diyen olmadı, aksarayda 75 e çektirdim hemde amerikan film 5 sene garantili.. Lastiklerdeki continental premiumcontact yazılarını beyaz lastik kalemi ile beyaza boyadım çok cici durdu.. Arka sağ kapının çıta altında 5-6 Cm Genişliğinde 15-20 cm uzunluğunda bir çizik oldu.. bu akşama yetiştirirlerse bideo kordonu düzgün yapsalar çok iyi olacak..

    arkadaşlar hepinizi inanın çok seviyorum bi aile olduk burda bigün buluşalım demi

    bu arada Wterra bey benimki ilk LPG takıldığında 280 Yaktı ilk depo ile şunada 190 ile 240 arasında değişiyor... uzun yolda 100 ü geçmeyince de 7,6 LT yakıyor mükemmel bir değer bence.. 138 YKR yapar en az %5-10 arası düşüyor.. 1500 Km den sora.. benim eskiden en az 240 Yakıyordu şimdi en çok okadar yakıyor..




  • Valla o kadar düşerse gayet iyi bence 200 bine razıyım.çok sert kullanmıyorum zaten otobanda bir deneyeyim dedim gayet seri bir şekilde 180 e çıktı ama lastikler 76 bin km yol yapmış güvenemedim.ben de continental düşünüyorum bakalım.

    çizik vuruk konusunda da yapacak birşey yok ne kadar sakınsak ta oluyor işte geçenlerde carrefour un otoparkına gittim girer girmez yandaki teyze kapıyı bir açtı kapıda küçük bir ezik oluştu. hele eski arabam getz te başıma gelen daha felaketti. aracı sıfır almışım daha bir aylık gözüm gibi bakıyorum üçüncü kattan komşu plastik sandalye düşürdü üstüne al sana tavanı boyalı araç.artık çok ta sakınmıyorum.

    bir buluşma ayarlayalım diyorum ben de toplaşalım söyleşelim...
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.