Şimdi Ara

SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.160
Cevap
142
Favori
1.356.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tesekkur ederim... icimde bir rahatsizlik vardi, aksam uyuyamadim. Sanki icimden bir ses vazgec diyordu... Belki de hayirlisi budur, ogle vakti aradim ve iptal ettim... Icim rahatladi sanki... Peki bi el atin da biryerlerden ben de uydurayim kendime bi oto... 19000 pesin vereyim... gerisini de temmuz ve agustos'ta vereyim.. Yok mu bu teklifi kabul edecek biryer? Kemal Tepretogullari neresi acaba? Birseyler var midir orada? Ben Karabuk ilinde ikamet ediyorum. Istanbul bana 4,5 - 5 saat mesafede...


    quote:

    Orjinalden alıntı: downahar

    Kim Sana 260 -270 YTL ye kurtulursun demişse yalan söylemiş... o sadece Triger Setinin fiyatı, bide bunun devir daimi, bujileri, vantiratör kayışı, vantiratör kayış rulmanları, gergiler, buji kabloları ve belkide bir kaç bobini Şanzuman yağı, Hava, Benzin ve yağ filtreleriyle Motor yağı var.. bide bunların triger değişimleri için çok parça sökülüyor önü silecek bölümünü felan komple alacaklar.. En az 200 - 300 Arası işçilik var.. Sadece trigerle kurtaramazsın.. bu parçaları kesinlikle değiştirmen lazım bu parçalarla birlikte dışarıda en az 900 Tutar.. serviste ise 1500..
    Galeriden asla araba alınmaz.. en kötü arabayı bile biraz şişirip insanın gözünü boyuyorlar.. geçenlerde hurda halde bi ısuzu verdim.. herif aldı sağını solunu makyajlamış.. gözlerime inanamaıdm bu benim arabamı die.. O dediğin fiyat çok yüksek arabayı bırak 21.000 YTL ye aldığını 20.000 YTL ye al.. 1000 YTL en az Triger Bakımı.. etti 21000 YTL bide en az 4 lastik ister 1000 YTL de o bunlar 16 " sana geldi 22000 YTL ye.. en az 1000 YTL de öyle öntakımdır felan onlara hazırlayacan ne oldu 23000 YTL. ben Renault 2 Kemal tepret oğullarından 25000 YTL ye 36.000 Km de Scenic II Dynamique nin en dolusunu aldım.. arabamda Xenon far, Hız Sınırlayıcı, Sabitleyici, Dijital Klima, 6 Lı Cd changer, 4 Kolon, Park Sensörü , Yağmur ve far Sensörü, Asr, Edl, Abs, Lastik Basınç Sensörü, Geceleyin arkadan Gelen ışığa göre kararan İç dikiz Aynası, Katlanan Dikiz Aynalar, komple cam tavan Gibi Dynamique modelinin en full Donanımına sahip olanını aldım, ve aracımın bütün eksiklerini tamir ettiler, bide 6 ay garanti verdiler düşün. ki ben en az 1,500 YTL fazla verdim yani bilerek.. sen gidecen eski kasa scenic e 21000 YTL vericen.. oda sana gelecek 23000 YTL ye .. satarken 2 sene sora 15000 YTL nin üzerine satamazsın.. sen başka bir araba bak..





  • :)) Baktim Kemal abimin web sayfasina... Ben 1-2 ay daha bekliyip para biriktireyim... Kismetse yeni sorularimla karsinizda olacagim ileride... Saglik olsun.. Herkese tesekkur ederim
  • wterra kardeş; aracın tüpü simit. stepnenin yerine takılı. stepne dışarda ama sorun yaratmadı şimdiye kadar. hatta stepne varken arabanın bagajına 1 en büyük boy bavul 4 orta boy bavul bir küçük boy bavul sığdı. ve hatta boşkalan yerlerede ufak tefek sırt çantası içi dolu 5-6 poşet koydum. ama araç tepeleme doluydu. koltuklarıda katlamadım sadece biraz öne aldım. arabada beş kişi yolculuk yaptık bu şekilde bi sorun yaşamadım. bu arada gazdan dolayı hiç sorun yaşamadım. dedim ya araç gazda daha hızlıydı benzine göre. sana söylemem gereken birşey daha var. araba 140 beygir ama sen performans testine bir sok bakalım ne çıkacak. benim aracı arkadaş almadan önce soktu teste 127 beygir çıktı. ama herhangi bir sorun çıkmadı. araç 2001 model olduğu için artık malzemenin durumu da önemli ateşleme bobini olsun zamanı gelip de değişmeyen parçalar olsun bunlar etkili ama dediğim gibi araba spor tarzda 240 kadran var ve ben 220 yi gördüm. ama daha fazlasına pek maçam yemedi. sebebi de araç yüksek ve önden çekişli ses düzeyide yüksek sayılır diğer arabalara göre rüzgarı fazlasıyla hissediyorsun. bu da beni ürkütmeye yetti zaten. ama araba süper tam tatil havası yaratıyor insana geniş ve konforlu. bence alınabilecek en iyi arabalardan biri.




  • İbrahim bugün gittim aracı aldım şimdi ruhsat işlemleri bitmeden lpg olayını halledip öyle kullanacağım. benzinle kullanılacak gibi değil. 1700' e zavoli montajı yaptırmayı düşünüyorum 10 taksit. güç testine ben de sokacağım aracı hakkatten merak ettim. arac 2002 model ve 75 binde servis kayıtlarından da kontrol ettik. boya var darbe ve değişme yok..85 beygir 1,3 getzden sonra acaip geldi tabi. gerçi eve götürmek için 15 dakika kullandım ama araba bariz ben yokuş dinlemem diyor yani. kullanımı çok zevkli. bakalım güç testinden ne çıkacak araç ilk sahibinden ve bakımlı ama belli olmaz 20 bg eksik gezmeyelim.
  • HADİ HAYIRLI OLSUN . ALLAH KAZA BELA VERMESİN...
  • wterra bey bende de 2004 scenic dynamique full var.. 25000 YTL ye kemal tepret oğullarından aldım Alır almaz Polaris LPG Dudulluda Montaj yaptırdım.. ben çok çok daha uygun bir fiyata taktırdım zavolliyi.. bence brc den çok daha uyumlu çalışıyor scenic te.. şuanda mustafa usta var orda 10 gün içinde izmire geri dönecekmiş.. ona yaptır montajını bana bir pm at.. ben sana bişiler söleyecem git ismimle sanada ikram yapsınlar fiyatta.. çekişinde en küçük bir fark yok.. Yakıtta ise yumuşak kullanmaya çlışıyorum ilk depoda kmde 28 ykr yaktı
    ikincisinde 25 şuanda 21 ykr yakıyor 1500 km den sora 170 Ykr ye kadar düşer diyor servis ama ben 20 ye razıyım.. gerçekten zavolli iyi bir lpg
  • çok teşekkürler arkadaşlar çok beğendim aracı en kısa zamanda da zavoli uygulaması yaptıracağım.
  • Merhaba arkadaşlar,

    benide bir scenic meraklısı yaptınız ve geçen hafta 2006 model SCENIC II Privilege 1,6 16V AT aldım. Araç çok güzel ferah ve rahat. yanlız dikkatimi çeken kol dayama nın altındaki göz var ve gözün üstünde bir düğme var basınca birses geliyor fakat hiç bir işlem yok bu düğmenin ne işe yaradığını bilen arkadaşlar varmıdır. Cevaplarınızı bekliyorum
  • allah kaza bela vermesin
    güle güle kullan...........

    quote:

    Orjinalden alıntı: karaca44

    Merhaba arkadaşlar,

    benide bir scenic meraklısı yaptınız ve geçen hafta 2006 model SCENIC II Privilege 1,6 16V AT aldım. Araç çok güzel ferah ve rahat. yanlız dikkatimi çeken kol dayama nın altındaki göz var ve gözün üstünde bir düğme var basınca birses geliyor fakat hiç bir işlem yok bu düğmenin ne işe yaradığını bilen arkadaşlar varmıdır. Cevaplarınızı bekliyorum
  • Güle güle kullan.. soruna gelince..o düğmeye bastıında kol dayama diye tabir ettiğin komple set ileriye veya geriye doğru hareket etmesi gerekiyor..tabi sadece düğmeye basmakla değil bu iş ..düğmeye basarak ileriye veya geriye çekeceksin.. :)
    quote:

    Orjinalden alıntı: karaca44

    Merhaba arkadaşlar,

    benide bir scenic meraklısı yaptınız ve geçen hafta 2006 model SCENIC II Privilege 1,6 16V AT aldım. Araç çok güzel ferah ve rahat. yanlız dikkatimi çeken kol dayama nın altındaki göz var ve gözün üstünde bir düğme var basınca birses geliyor fakat hiç bir işlem yok bu düğmenin ne işe yaradığını bilen arkadaşlar varmıdır. Cevaplarınızı bekliyorum
  • Arkadaşım çok teşekkür ederim fazla soru sormak istemiyorum fakat araca xenon ve alarm taktırmak istiyorum düzgün biryer bilen varmı Kaliteli ürünler satan :)
  • aslında bana kalırsa bu arabanın çıkmacılardan komple xenon unu bul .. soradan takılan asla orjinalin yerini tutmaz bence çünkü orjinalinde yüksekliği kendisi ayarlıyor.. bende var ordan biliyorum Alarm ı da hiç tavsiye etmem.. renaultlarda çok saçmalıyor.. bizde 4 tane var.. belli bir zaman sora anahtarın şifresi siliniyor..
    sana aracına soradan taktırmanı tavsiye edeceğim bitek lpg bide port bagaj demiri çok sevimli duruyor..
  • Verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim lpg ye sıçak bakmıyorum ama port bagaj demiri olabilir. bu araçlar hep 4 ilerimidir otomatik viteslerde bu sabah aracı denedim fakat 186 da acayip bağırıyordu bunun bir çaresi varmıdır.
  • evet ben bva almayı kafaya koymuştum otobanda denedim sadece 4 vites hoşuma gitmedi.. ancak benimkinde de aynı hızda çok bağırıyordu.. bunun çaresi 2.0 ın almak tüplüsünü kullansan bugüne kadar benzinle yaptığın yok için üzülürsün.. hiç bi fark yok..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sahinbakan

    Herkese selam,
    Nisandan Scénic sahibi oldum çok şükür. 2002 1.6 16V RXT FISTIK YEŞİLİ 110.000 km 18,000 YTL ye aldım. Fiyat araştırması yaptım bu aralarda gibiydi fiyatlar. Sizce nasıl bu fiyat? Bu arada bu arabanın şehir içi ve şehir dışı yakıt tüketimi ne kadar? Bana sanki çok yaktı gibi geldi. 100 km'de 7.6 şehir dışı.

    fiyat biraz yüksek.. ama yani hani bu yakıt değeri normal.. benzinli araba sonuç olarak.. yakıt değerinin düşmesini istiyorsan çok güzel bi çözüm.. ben zavolli tük taktırdım şuanda 190 YKR ile 225 YKR arası Yakıyor ama sanırım 20 YKR de sabitlenir inşallah 1500 ü geçtikten sonra..
  • Arkadaşlar fotograf koyamıyorum foruma arıza falan mı var acaba bilgisi olan var mı ?
  • bilgi için teşekkürler
    quote:

    Orjinalden alıntı: downahar

    evet ben bva almayı kafaya koymuştum otobanda denedim sadece 4 vites hoşuma gitmedi.. ancak benimkinde de aynı hızda çok bağırıyordu.. bunun çaresi 2.0 ın almak tüplüsünü kullansan bugüne kadar benzinle yaptığın yok için üzülürsün.. hiç bi fark yok..


  • Cevap için teşekkürler.
  • yeniler var galiba
  • arkadaşlar merhaba
    foruma yeni katılan scenic severler hoşgeldiniz.
    allah hepimizi kaza beladan korusun.
    keyifli sürüşler................................
    arkadaşlar
    benim aracımdaki el freni problemi çözülmedi henüz parça yada beyin fransadan gelecekti.ancak gelmiş servise gidip taktıracağım.fakat sizede sormak istedimböyle bir problemle karşılaşan oldumu.sorun parça değişiminden sonra tekrar edermi?
    bu arada ilk uzun yolumu yaptım.400 gidiş 400 geliş 800 km. yarım depodan az yaktı 400 km.de
    yolculuk scenicle bir harika

    2004 1,6 dynamic osmanlı mavi balıkesir
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.