Şimdi Ara

Ripple, Suudi Arabistan Merkez Bankası'yla iş birliği yapacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

     
    Blockchain teknolojisi ve borsalarda XRP kısaltmasıyla işlem gören kripto parayı kullanarak, bankalar arası para transferlerinde yeni bir dönemin kapılarını aralamak isteyen Ripple, önemli bir anlaşmaya daha imza attı. Son dönemde ağırlıklı olarak Asya'daki finansal kuruluşlarla iş birliği yapan şirket, Suudi Arabistan'ın merkez bankası olan Suudi Arabistan Parasal Yönetim Kurulu(SAMA) ile ülkedeki bankaların ödeme altyapılarını iyileştirmek için anlaşma imzaladı. Ripple ve SAMA, Ripple'ın xCurrent sistemi ile ödemeleri daha şeffaf ve hızlı hale getirmeye çalışacak.


     

    İlk kez merkez bankası tarafından test edilecek 

    İki kurumun başlattığı pilot programın en büyük özelliği ise program ile ilk kez bir merkez bankası Ripple'ın teknolojisini test edecek. Bugüne kadar 100'ün üstünde finansal kuruluşla anlaşma imzalayan Ripple, kripto para savunucuları tarafından ''merkeziyetçi bir yapıya sahip olduğu'' gerekçesiyle şiddetli bir şekilde eleştiriliyor. Bununla birlikte şirketin CEO'su Brad Garlinghouse ise hükümetler ve uluslararası kuruluşlarla iş birliği yaparak hem Ripple'ın amacına ulaşabileceğini hem de kripto para dünyasının gelişebileceğini savunuyor.


     

    Pilot program ile SAMA ve ülkedeki diğer bankalar, Ripple'ın bankaları birbirine bağladığı RippleNet ağını kullanarak sınır ötesi işlemleri hızlı, şeffaf ve daha düşük maliyetle gerçekleştirebilecek. Sadece sınır ötesi operasyonları kapsamayan pilot program ayrıca ülke içindeki para akışında da xCurrent sistemi kullanılacak. Ripple ve SAMA Blockchain teknolojisi ve Ripple'ın ödeme sistemleri hakkında ülkedeki bankalara kapsamlı eğitimler de sunacak.


     

    Dün sabah saatlerinde 1.05$ değerinde olan XRP, SAMA anlaşmasının duyurulması ve Western Union'ın Ripple'ın teknolojisini test ettiğini açıklamasıyla birlikte yüzde 10 civarında değer kazanarak günü 1.14$ değeriyle kapattı.








  • şu zıkkımı en zahmetsiz ve güvenilir nası alacaz biri ö.m den söyleyebilirse çok memnun olacam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carloska -- 15 Şubat 2018; 9:17:36 >
  • Petrol bitince donsuz kalacak Arapların son paralarını kertmek için saldır Ripple

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gibi Ripple kullanıcılarına duyurulur.

  • Ripple alabileceğim ve soğuk cüzdanda saklayabileceğim güvenli bir site önerebilecek arkadaşlara duacıyım.

  • Diyelim ki 1$ dan ripple aldınız , bitcoinnin centlerden 10 bin dolarlara çıkması gibi bir kar hayal etmediniz, 10 a katlasın yeter dediniz , şuan ki fiyatı ile toplam değeri 43 milyar dolar 10 kat artsa 430 milyar dolar olur buda anlı şanlı bitcoinin bile market değerinin 3 katı eder. Özet olarak 3 e 5 e 10 a katlaması çok zor olan coindir kendileri.

  • coin miktarı ve market değerleri içinhttps://coinmarketcap.com/ Şahsi fikrim coin olayının eninde sonunda patlayacağı , kalıcı ve geçerli olan arkasında devletlerin olduğu dijital paralar olacak.

  • ülkeler yada bankalar ripple yada bir başka coin ile anlaşmaz . Onların asıl ilgilendikleri şey ripple ın kullandığı blockchain teknolojisidir. Malesef bizim facebook gruplarında adam araştırmadan gelmiş Akbank ripple ile anlaştı sanıp ripple aldı sonra elinde patladı.Akbank , suudibank adı herneyse ödeme işlemlerinde onu kullanmaz o teknolojiyi alır kendi sisteminde kullanır. Bkz:Aköde .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmethi

    Diyelim ki 1$ dan ripple aldınız , bitcoinnin centlerden 10 bin dolarlara çıkması gibi bir kar hayal etmediniz, 10 a katlasın yeter dediniz , şuan ki fiyatı ile toplam değeri 43 milyar dolar 10 kat artsa 430 milyar dolar olur buda anlı şanlı bitcoinin bile market değerinin 3 katı eder. Özet olarak 3 e 5 e 10 a katlaması çok zor olan coindir kendileri.

    hocam peki sizce kendisini 3'e 5'e katlama ihtimalı olan coinler hangileri



    (hangileri katlar demiyorum, ihtimali olabilenler hangisi, ona göre aralarından düşüneceğim.)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vedatcan19 kullanıcısına yanıt
    Hocam bankanın ripple ın adını kullanması bile ripple ı değerlendirecektir şahsen.

    Gece gün microsoft la adı geçti 0.90 cent den 3 3.5$ ı buldu.

    Şu an 1.10 larda seyrediyor teknoloji kullanacam demesi bile fiyatında mutlaka artış gösterecektir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JackWondo kullanıcısına yanıt
    Hocam iste spekulasyon ile ilerliyor ustten alanlar hep zarar o yuzden boyle seylere bulasmayin .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raypıl:=HALAL coin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.