Şimdi Ara

Xiaomi Mi MIX 2s tüm özellikleriyle gözler önüne serildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    11 Eylül 2017'de Xioami'nin düzenlediği özel bir etkinlikle lanse edilen Xiaomi Mi MIX 2'nin güncel versiyonu Xiaomi Mi MIX 2s modelinin tüm teknik detayları gözler önüne serildi. Telefonun 25 Şubat'ta başlayacak olan Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılması bekleniyor.  
     
    Xiaomi, Mi MIX 2 modelini lanse ederken ekran tasarımı için Full Screen 2.0 ibaresini kullanmıştı. Selefi mi MIX 2'ye nazaran daha gelişmiş özelliklere sahip olan Mi MIX 2s içinse Full Screen 3.0 dedikoduları ortalıkta dolaşıyor. Bu da bizleri daha yüksek oranlı ekran kasa boyutlarına sahip bir telefonun beklediği anlamına geliyor
     
    Sızdırılan görseller neticesinde neredeyse çerçevesiz ekran olarak niteleyebileceğimiz telefonun, alışılagelmiş ekranların dışında bir panelle geleceğini söylememiz hiç de yanlış olmaz zira, Mi MIX 2'de ekranın sağ alt kenar boşluğuna konumlandırılan ön kamera, yeni modelde sağ üst tarafa konumlandırılmış. Kameranın konumundaki bu değişiklik de ekranın tıraşlanmasına sebebiyet vermiş. Açıkçası yeni ekran tasarımının bir hayli ilginç göründüğünü söyleyebiliriz ancak son kullanıcının tepkisi ne yönde olur bilinmez. 
     
     
     
    Telefonun teknik detaylarına inecek olursak, Snapdragon 845 yonga setinin ve 8 GB LPDDR4X sistem belleğinin güç vermesi beklenen cihaza, 256 GB dahili depolama biriminin eşlik ettiğini görmekteyiz. Teknik detayların paylaşıldığı görsele göre Xiaomi Mi MIX 2s, Qualcomm Snapdragon 845 işlemcisini kullanan ilk akıllı telefon olacak. Kamera kısımında ise Sony imzalı IMX363 numaralı optik zoom özellikli 12 MP çözünürlüklü çift arka kameranın tercih edileceği sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor. Ön tarafta yer alan kameranın teknik detaylarıyla ilgiliyse bir bilgi bulunmamakta lakin ön kameranın yüz tanıma algoritması tarafından destekleneceği söyleniyor.
     
     
    Parmak izi tarayıcısı hakkında çeşitli spekülasyonlar bulunmakla birlikte kimi kesim parmak izi sensörünün ekrana gömülü bir şekilde geleceğini iddia ederken bazıları da tarayıcının arka panele konumlandırılacağını söylüyor. Elbette tüm bunlar telefon tanıtılana kadar iddia niteliği taşımakta ancak sızdırılan bilgilerde bizleri nasıl bir cihazın beklediği hakkında fikir veriyor. Son olarak Xiaomi'nin yeni modeli Mi MIX 2s'i MWC 2018'de görmeyi beklediğimi söyleyelim. 
     







  • Bu kadarına gerek bile yok, üst tarafta kameranın genişliği kadar bir çerçeve olsa oda yeter adam gibi bir ahize ve diğer sensörleri oraya koysalar sırıtmaz bile, diğer kenarlar bu şekilde kalabilir tabiki...

    Pil 5000mah, kamera en az s8 gibi olsa, arayüz stok kalıp, sadece ince çerçeve optimizasyonu olsa, parmak izi sensörü arkada bile olsa yeter aslında....

    Tabiki bence yeter....
  • Bu kadarına gerek bile yok, üst tarafta kameranın genişliği kadar bir çerçeve olsa oda yeter adam gibi bir ahize ve diğer sensörleri oraya koysalar sırıtmaz bile, diğer kenarlar bu şekilde kalabilir tabiki...

    Pil 5000mah, kamera en az s8 gibi olsa, arayüz stok kalıp, sadece ince çerçeve optimizasyonu olsa, parmak izi sensörü arkada bile olsa yeter aslında....

    Tabiki bence yeter....

  • Sızdırılan şema doğruysa Redmi note 4x ten sonra alacağım telefon kesinlikle bu olur.

  • Xiaomi Mi MIX 2s tüm özellikleriyle gözler önüne serildi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahizeyi az daha enine uzatıp kamerayı oraya sığdırabilirlerse ve sağ tarafta ki çıkıntıyı yapmazlarsa daha efsane bir tasarım olur. Ben takıyorum nedense böyle şeylere.

  • acayip manyak olmuş yalnız. çentiğe göre daha hoş duruyor bu ama gerçekten de üstte ince bir çizgi halinde olabilirdi o kısım gene de yüksek olurdu ekran-kasa oranı ki bu haliyle sanırım en yüksek ekran-kasa oranına sahip telefon olur. %85i geçer 90 a yakınsar gibi geliyor bana.
    donanım özelliklerine diyecek yok zaten 8 gb ram rakiplerinin amiral gemi diye çıkardıklarının 2 katı neredeyse (samsung hadi neyse de lg 4 le çıkarmıştı sanırım son telefonunu) snapdrgon 845 falan baya baya iyi.
  • Tasarım harika olmuş ama telefonu 6" olarak düşünürsek render gerçekte uygulanamaz çünkü cücük ötesi bir sensör olsa bile kasadan dışarı taşıyor bir de hayrına benim gibi simetri hastalarını düşünüp diğer tarafa da aynısından eklesin oraya da kamera mı koyar ne yapar bilemem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamerayı çentikli yapacaklarsa essential phone gibi ortaya koysunlar. Böyle aşırı kötü duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mi mixx 2 de yapması gerekenleri şimdi yapmış, xiaomi diğerlerinden farklı dedik, gözümden düştü yakışmadı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence çentik konulabilecek en iyi yere konmuş Xiaomi'yi tebrik ettim. Köşeden bir bildirim simgesinin kaplayacağı alan kadar boşluk kameraya ayrılmış bence gayet kullanışlı. Apple'nin ağaç gibi ortaya dikip felç etmesi çok daha kullanışsızdı.

    Temsili :

    Xiaomi Mi MIX 2s tüm özellikleriyle gözler önüne serildi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T Square -- 10 Şubat 2018; 22:35:9 >




  • Bu şekilde gelirse efsane olur .

  • Millet çerçevesiz telefonlardan nefret ederdi böyle konsept tasarımlar çıkınca herkes dalga geçerdi ne oldu da böyle tasarımlara alıştık, bu çentikler normal hale geldi anlamadım.

  • O köşe iğrenç görünüyor.

  • Saplantı zorlantı bozukluğuna sebep olabilir,, ama farklı tasarımlar ortaya çıkmasına destek verilmeli,,

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone'un çentik tasarımı hiç hoş değil, mümkün olduğu sürece benzer çentik tasarımlarından uzak kalırım derdim. Ancak illa ki çentik olacaksa en güzel yerleştirilen çentik bu olmuş. Köşede ve olabilecek en az alanı kaplayacak şekilde.

    Aynı tasarımda 4.7" küçük bir model çıkartsa bir üretici bence çok kibar olur.

  • Bu devirde hala ekran kamera görevi göremiyor. Zorla bana telefon tasarlatacaklar!!!

  • Çentik savaşları.

  • Bence ön taraftaki kamerayı tamamen kaldırıp, arkaya selfi için küçük bir ekran konulmalı.

  • Çentik olmasa daha iyi olurdu ama bu tasarımı da oldukça beğendim.

  • Sanirim on cerceveninde beyaz olmasindan ilk defa beyaz renk bir telefonu begendim. Ancak kosedeki centik dusmelerde ekranin kirilma riskini azaltabilir.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.