Şimdi Ara

Instagram'a başkalarının gönderisini paylaşma özelliği: regram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  

    Popüler sosyal medya uygulaması Instagram, yeni bir özellik için kolları sıvamış durumda. Instagram'a eklenecek olan  "Regram" butonuyla birlikte diğer kullanıcıların herkese açık gönderilerini hikayenizde takipçilerinizle paylaşmanıza olanak sağlanacak. "Her zaman Instagram'da her anı arkadaşlarınızla paylaşmayı kolaylaştırmanın yollarını test ediyoruz" açıklamalarında bulunan Instagram, yeni özelliğini şimdilik küçük bir kullanıcı yüzdesi üzerinde test ediyor ve yakın zamanda tüm kullanıcıların beğenisine sunacak. 

     

    Regram nedir? 


    Kullanıcılar genellikle Instagram'daki diğer yayınları paylaşmak için üçüncü parti yöntemlere yönelmişlerdir ancak Instagram'ın kullanıma sunacağı yeni özellikle birlikte tek bir buton ile bunu yapmak mümkün hale gelecek. Bazı kullanıcılar bu durumdan endişe duyabilir lakin şirket, yalnızca herkese açık olan hesapların gönderilerinin hikaye aracılığıyla paylaşılmasına izin verecek.
     
    Profili herkese açık olup da gönderilerinin başka kişiler tarafından paylaşılmasını istemeyen kullanıcılar ayarlardan başkalarının yayınlarını yeniden paylaşma özelliğini kapatabilir

     

    Aşağıdaki videoda yeni özelliğin nasıl çalıştığına dair fikir edinebilirsiniz. Yeni özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağıyla ilgili bir bilgiyse ne yazık ki mevcut değil.  

     

     

     



  • Paralı repost uygulamaları bunu beğenmedi :D
    Önce çoklu hesap desteği şimdi de bu.

  • Kısaca özet geçsin birisi okumaya üşendim

  • Çok iyi, beğendim bunu.

  • bildiğin facebooka dönüyor yani olay

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.