Şimdi Ara

Bu kez Samsung yönetim kurulu başkanı polisin hedefinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Geçtiğimiz yıl veliaht olarak gösterilen Jay Y. Lee’nin rüşvet soruşturması ile çalkalanan ve imaj kaybına uğrayan Samsung, bu kez Lee’nin babası olan yönetim kurulu başkanı Lee Kun-hee’nin vergiden kaçınma soruşturması ile sarsıldı.


     


    Aile boyu soruşturma


     


    Samsung’un kurucusunun oğlu olan ve uzun yıllar CEO görevinde kaldıktan sonra yönetim kurulu başkanlığına geçiş yapan Lee Kun-hee, 2014 yılından bu yana Samsung sağlık merkezinde yoğun bakımda tutuluyor. Lee sadece işaretlerle anlaşabiliyor.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung’dan orta seviye telefonlara çift kamera çözümü

    Lee Kun-hee’ye yöneltilen suçlamalar 76 yaşındaki patronun 7.5 milyon dolar civarında vergiden kaçınmaya çalıştığı ve bunu yaparken güvenilir çalışanların 367 milyon dolar değerindeki banka hesaplarını kullandığı yönünde.


     


    2009 yılında hapis cezası ile karşı karşıya kaldığı davada da yine vergiden kaçınma ve çalışanların banka hesaplarını kullanma suçlaması yapılmıştı. Yeni suçlamanın çıkış noktası ise Samsung fonlarının aile üyelerinin rezidanslarını yenilemek için usulsüz kullanıldığı iddiaları. Polis sağlık şartlarından dolayı Lee’yi sorgulayamıyor. 


     







  • Ulan milyarlarca dolar servete sahipsin 3-5 kuruşa tenezzül ediyorsun, hadi şimdi mezara götür. İnsanoğlu değilmi gözünü ancak bir avuç toprak doyurur.

  • Ekrem bu haberden sonra parti düzenledi.
  • Böyle büyük şirketlere uluslar arası operasyonlar olabilir. Amerika Kore de çok güçlü. Yıpratma veya bölme amaçlı CIA operasyonu olabilir. Apple in en büyük rakibi sanuçta daha bizim kestiremedğimiz birçok neden olabilir.

  • Samsungda küresel kartelden yana olmasa bu kadar büyümezdi.Sadece kartele haracını vermedi ondan.

  • türkiyede olsa devlet vergiye doymadı derdik. yada hükümet yanlısı değilsen soruşturulursun derdik. yalan mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.