Şimdi Ara

Bitcoin ile alışveriş yapabileceğiniz e-ticaret platformu: Bikoshu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bikoshu isimli e-ticaret platformu Bitcoin ve kendi dijital para birimi ile ödeme kabul etmeye başladı. Yemeksepeti ve Getir’in karışımı yapıdaki Bikoshu ile bölgenizdeki pek çok esnaftan sipariş verebiliyorsunuz. Bu sayede Bitcoinlerinizi puding, köfte, damacana su gibi ürünlere dönüştürebilirsiniz.
     

    Su, yemek, market, hizmet, kişisel bakım ve kozmetik gibi pek çok farklı kategorideki dükkânı barındıran Bikoshu şimdilik sadece İstanbul’da hizmet veriyor. İlk üyelikte 40 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 20 TL indirim ve her arkadaş davetine de 5 TL indirim fırsatı bulunuyor.

     

    Dükkânlardan komisyon almıyor


    Bikoshu’da kurumsal müşteriler için üç farklı paket bulunuyor. Üç pakette de bireysel müşterilerin verdiği siparişlerden komisyon alınmıyor. Sadece 1 gönderim bölgesinde hizmet verecek dükkânlar için “Esnaf paketi” adında ücretsiz bir paket bulunuyor.


     

    Bitcoin ile nasıl alışveriş yapılır?


    Bitcoin ile alışveriş yapabilmek için “Digital Cüzdanlarım” sekmesinden “Cüzdan Oluştur” butonuna basarak yeni bir sanal cüzdan oluşturuyor. Bu cüzdana gönderilen Bitcoin’ler alışveriş yapılacağı zaman firmanın kendi dijital parası BiNakit’e Türk Lirası biçiminden dönüştürülüyor. BiNakit ile sipariş verilebiliyor.


     

    Bikoshu'da dijital para birimi olarak sadece Bitcoin ile alışveriş yapılabiliyor. İlerleyen dönemlerde Ethereum, Ripple gibi alternatifler eklenebilir. Unutmayın ki bugün bir lahmacunun için ödediğiniz Bitcoin, yarın öbür gün otomobil alabilecek kadar değerlenebilir ya da tam tersi olabilir.
     








  • tam şu coin furyası bitti diye seviniyorduk ters köşe yaptı

  • ilk alışverişimi yaptım. mutluyum.. :)

  • başlığı yanlış okudum. "Bitcoin alabileceğimiz e-ticaret platformu " diye
  • Bitcoin'le et süt almak da vizyonda gelinebilecek en dip nokta...
    Ayrıca yorum artılamanın kapatılması da haberin gerçek yüzünü ortaya koyar nitelikte :))

  • bikoşu yapıp geliyorum.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitcoin gibi aşırı oynak bir birim ile bir şeyler satın almak epey aptalca bir şey.
  • bitcoin, ethereum da neymiş yeni furya kendi sanal paranı yaratmak...

  • Valla çok akıllıca, ben beğendim, genelde kar marjı +300% ürünler (su, gıda, pet vesair ıvır kıvır) olduğu için bitcoin 1500 dolar olsa bile zarar yok. Ha kar gider ama yine de geleceği olduğu öngörülerek yapılan akıllı bir hamle.

    Bi bitmedinizcileri fena sinirlendirecektir.

    Bu sene içinde çok farklı bir sektörde kurmayı düşündüğüm platformda, ripple ve eter'i ben de kullanmayı düşünüyorum ama tabi herhangi bir pump anında alışverişe yüklenecek çakalozlara karşı önlem amaçlı, fiyatı stabil tutacak bir sistem uydurma derdindeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.