Şimdi Ara

Samsung Galaxy S9'un ilk kurulum ve ayarlarını Bixby yapabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Yeni bir akıllı telefonun ayarlarını yapmak çok zor bir iş olmasa da teknolojiye meraklı olmayanlar için, özellikle de markalar arası geçiş yapıyorsanız ve yeni kullanıcı arayüzü hakkında bilgi sahibi değilseniz zor bir süreçmiş gibi görünebilir. Ancak yaklaşmakta olan Samsung Galaxy S9 ile Güney Koreli şirket size bu konuda küçük bir yardım sunmayı planlıyor.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S9 Leylak Moru rengiyle ortaya çıktı
    XDA kullanıcıları yaptıkları araştırmalarda Samsung'un Galaxy S9'da telefon kurulumunun sesli komutlarla yapılabilmesi için dijital asistan Bixby'yi kullanacağına ilişkin kanıtlar bulmuş durumdalar. Bu da Güney Koreli şirketin yapay zeka teknolojisini kullanarak tüm bu kurulum sürecini kolaylaştırmayı planladığını gösteriyor.

     

    Microsoft da Cortana ile aynı şeyi yapmıştı


    Kurulum için dijital asistan kullanma konsepti yeni değil zira Microsoft, Cortana'yı kullanarak Windows 10'da benzer birşey yapmıştı. Ancak Samsung'un girişimiyle dijital asistan mobil cihazlarda ilk kez benzer şekilde kullanılmış olacak. Bixby'nin tam olarak nasıl kullanılacağı henüz bilmiyoruz ancak Galaxy S9 ve S9+ modellerinin 25 Şubat'ta duyurulmasının ardından tüm detayları öğrenmiş olacağız.







  • Şu çöp yazılımdan ne zaman vazgeçecekler merak ediyorum...

  • ise yaramaz samsung sen ilk once 5500 liraya aldigimiz note 8' e oreo ver birak yapay zekayi

  • Şu iki yorumu atan. Ne kadar boş ve geri insanlarsınız ya. Yapay zeka ve asistanlar gittikçe gelişiyor ve yazdığınız yorumlara bak! Bomboş boş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazılım bi türlü işlevsellik kazanamıyor daha hala bir çok ülkeye dil desteği veremediler bu şekilde olacaksa eksik kalsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.