Şimdi Ara

Aviate Launcher yolun sonuna geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Android ekosisteminin beğenilen ana ekran uygulamalarından birisi olan ve kısa süre sonra Yahoo tarafından satın alınan Aviate Launcher yolun sonuna geldi. Firma uygulamaya desteğini kesiyor.


     


    Yolculuk kısa sürdü


     


    2013 yılında kullanıcılara istediği şekilde özelleştirebilme sunma sloganıyla indirmeye sunulan Aviate Launcher kısa sürede beğenilen ana ekran uygulamalarından birisi haline gelmişti. Kullanıcının konumuna göre ekranda bilgiler sunabilen veya uygulamaları alışkanlıklara göre listeleyebilen Aviate Launcher, Yahoo’nun o dönem patronu olan Marissa Mayer tarafından satın almıştı. İsmi de Yahoo Aviate Launcher olarak değiştirilmişti.


     


    Ayrıca Bkz.Bitmek bilmeyen enerjisiyle Görevimiz Tehlike 6 fragmanı karşınızda

    Satın alım sonrasında Yahoo’nun ağırlığı hissedilmeye başlandı. 2015 yılında Aviate Launcher, Google Now benzeri bilgi kartlarını Yahoo tabanlı olarak sunmaya başlamıştı. Bu bakımdan Yahoo kullanıcılarına yönelik en iyi ana ekran uygulaması haline geldi.


     


    Ne var ki Yahoo’nun internet hizmetlerini Verizon’a satması ve Marissa Mayer’in patronluğu bırakması Aviate Launcher’ın da sonunu getirdi. 8 Mart itibariyle uygulamaya olan desteğin kesileceği açıklandı. Ayrıca Yahoo tabanlı bilgi kartları da iptal edilecek.


     


    Uygulamaya desteğin neden kesildiği açıklanmadı ancak yatırımın karşılığını veremediği tahmin ediliyor. Henüz Google Play mağazasından kaldırılıp kaldırılmayacağına dair bir bilgi yok. 


     







  • Şu yahoo'yu hiç kullanmadım. Girip bir kere arama bile yapmamışımdır sitesinde. Bana hep uzak geldi. Türkiye'de çoğu kişi için böyledir bence.

  • Coco.Jambo kullanıcısına yanıt
    Bende aynısını düşünüyordum ancak iş hayatında her 10 kişiden 2sinde yahoo mail kullanana denk geliyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Coco.Jambo

    Şu yahoo'yu hiç kullanmadım. Girip bir kere arama bile yapmamışımdır sitesinde. Bana hep uzak geldi. Türkiye'de çoğu kişi için böyledir bence.

    Türkiye'de "Google"'dan başka arama motoru bilmeyenler var olduğu sürece normal bir durum.
  • güzelim launcher'ı çöp ettiler. ilk çıktığında en sevdiğim launcher olmuştu, çok uzun süre kullanmıştım.

  • Para vererek satin aldigim bir kac tane launcher var. Fakat her birini bir nedenden dolayi birakmisim. Su an Google Pixel Launcher fazasiyla yetiyor. Yavasladigini da gormedim. Sanirim bir sure sonra insan doyuma ulasiyor. Windows XP zamaninda deli gibi tema ve wallpaper arardik guzel dursun diye. Simdi siyah arka plan kullaniyorum. Gormedigim bir sey icin vakit kaybetmek ne anlamsizmis. Launcherlerde oyle. Yuz kusur programdan sik kullandiklarin 15-20 taneyi gecmez. Digerleri genelde ayda yilda bir ihtiyac duyduklarin. Masaustune sik kullandiklarinin kisayolunu atabiliyorsa o launcher yeterli.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.