Şimdi Ara

Android 8.0 Oreo güncellemesi alacak Samsung cihaz listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
5.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Samsung'un Galaxy S8 serisi ve Note 8 için uzun zamandır Android 8.0 Oreo güncellemesi üzerinde çalıştığını biliyoruz. Geçtiğimiz günlerde Beta sürecinin sonuna gelen güncellemenin Galaxy S9 ile eş zamanlı olarak yayınlanacağı dedikodular arasında yer alıyordu. Güncelleme ha çıktı ha çıkacak derken Android 8.0 Oreo güncellemesi alacak Galaxy cihazları sızdırıldı. Kimi cihazlar için çalışmalar tamamlanırken bazı cihazların güncelleme çalışmaları ise hala devam etmekte.
     
     
    Listeye göre, birkaç yıl geriye gittiğimiz zaman tanıtılan üst seviye Galaxy modelleri de Android 8.0 Oreo güncellemesini alacak gibi gözüküyor. Bu cihazlar için çalışmaların ne alemde olduğu şu an için bilinmemekte. Güncellemeyle birlikte Samsung'un Galaxy S8 serisiyle birlikte kullanmaya başladığı Samsung Experience arayüzünün de 9.0 sürümüne yükseltilmesi bekleniyor. Sızıntılar doğrultusunda Android 8.0 Oreo güncellemesini alacak cihazların listesi ise şöyle:
     

    Galaxy akıllı telefonlar

    Galaxy Note 8, Galaxy Note 7 (Fan Edition), Galaxy W2018, Galaxy S8+, Galaxy S8, Galaxy S8 Active, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy A8 (2018), Galaxy A8+ (2018), Galaxy A3 (2017), Galaxy A5 (2017), Galaxy A7 (2017), Galaxy A8 (2016), Galaxy J7 (2017), Galaxy J7 Prime (2017), Galaxy J7+ (2017), Galaxy J7 Duos (2017), Galaxy J7 Max (2017), Galaxy J7 Neo (2017), Galaxy J5 (2017) ve Galaxy J3 (2017).
     

    Galaxy tabletler

    Galaxy Tab A, 8.0 SM-T380 / T385 (2017), Galaxy Tab Active 2 (2017), Galaxy Tab A 10.1 SM-T580 (2016) ve Galaxy Tab E 8.0 (2016).
     
    Son olarak 25 Şubat 2018'de tanıtılacak olan Galaxy S9 ailesinin direkt olarak Android 8.0 Oreo sürümüyle birlikte geleceğini hatırlatalım. Yeni Galaxy modellenin tanıtımının ardından Galaxy S8 serisinin ve Note 8'in Android 8.0 Oreo güncellemesi alacağı da söylentiler arasında yer alıyor. 







  • Ben bu şirketin 5000₺ ye sattığı cihazı alan mantığı anlamıyorum. 2 sene içinde hala çalışan ama güncelleme alamayan bir cihaz haline dönüşüyor. Almayın, aldırmayın, çıksın gitsin pazardan yada alınabilir seviyeye insinler, merak ediyorum note 8 normal bir kullanıcı için mi6 dan daha fazla ne sunuyor.
    Dediklerinize aynen katılıyorum. Amaç yeni cihaz satışı yapmak, dünyadaki genç nüfusun teknolojiye olan merak ve ilgisini kullanmak, gerekirse emek sömürmek ve bunun farkında olan şirketler; ilk iş fiyat arttırıyor, tutmazsa güncelleme desteğini kesiyor, o da tutmazsa paralel ithalat yoluyla sanki hiç haberi yokmuş gibi piyasada ucuza satıyor. Baksan ikisi de aynı marka, neymiş garantiymi?. Samsung teknik servisine çok gittim. Sonuç hep aynı, kullanıcı hatası. Yahu şebeke çekmiyor ama çekiyor gösteriyor diyorum, adam kullanıcı hatasına bağlıyor. Sanırsın ki kullanıcı olarak fabrikada üretime iştirak ettim. Ben uzun zamandır garantili ve pahalı telefon almıyorum, almam da. Garantileri batsın, bunların garantisi ancak kendilerine. Kimse kusura bakmasın paramı sokakta bulmuyorum. Kimse de ben gittim benimkini değiştirdiler demesin, istisnalar kaideyi bozmaz. Benim şebeke arızası için olan sıkıntım için Note 4 cihazımda anakart değiştirip çözüm ürettiler lakin ben ilk başta ürünün kusurlu olduğunu belirtip paramı geriye talep ettiğim de beni tam 6 ay, kullanıcı kaynaklı sıkıntı veya biz arıza göremedik vs vs.(net hatırlamıyorum) diyerek beni servisten sürekli eli boş yolladılar, ha bu arada yerine ikame bi cihaz da vermediler. Defolsunlar gitsinler, vermiyorum 5000₺ falan ya adam gibi hizmet sunarlar yada defolup giderler. Sizler de almayın arkadaşlar 4 asgari maaşa yakın parayı bu legal hırsızlara yedirmeyin. Aynı paraya dünyayı gezin, kitap okuyun, ufkunuz gelişsin. Saygılar...
  • Bİ 2 seneye alırız heralde.
  • galaxy tab s2 ve s3 olmaması şaşırtıcı...

  • aman note5'e s6'ya falan vermeyin, şirket batar yoksa...

  • Samsung Galaxy Note5 ve S6 ailesi güncellemeyi almayacakmış. Haklı çıktınız hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte bu yüzden ne olursa olsun apple'ı seviyorum, adamlar note 5,s6 gibi hala taş gibi olan cihazlara bile güncelleme vermiyorlar. 5s gibi 2013 model cihaz bile ios 11 güncellemesini aldı, ilk başlarda çok sorunluydu ama 11.3b1 sürümü itibariyle 5s bile yağ gibi akıyor
  • Geçmiş tecrübelere dayanarak aldıklarına alacaklarına pişman olacaklardır eminim...
  • Note 5 duman. Çok saçma bir politika. Keşke Google bu güncelleme konusunda, şirketler için sert bir politika çıkarsa.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ApsinteX

    Note 5 duman. Çok saçma bir politika. Keşke Google bu güncelleme konusunda, şirketler için sert bir politika çıkarsa.

    Google çıkarsa çıkarsa güvenlik güncellemelerini şart koşabilir. Keşke öyle yapsa...

    Bu tür güncellemelerin neden verilmediği ortada. Note'un bir sonraki serisi olsun S9'un kapıdan girmek üzere olması olsun tamamen "yeni cihaz" satma hedefli.
  • Note 5 ve S6 ya verilmemesi planlı eskitme değilde nedir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whippoorwill

    Samsung Galaxy Note5 ve S6 ailesi güncellemeyi almayacakmış. Haklı çıktınız hocam.

    Bu kadar para harcıyor insanlar.. Çok sinir bozucu bir durum bence.
  • Bu güncellemeler ne zaman Windows'daki gibi her cihaza gelebilir şekilde olacak acaba? 2 yıllık telefonuma bir daha güncelleme gelmeyecek mesela. Sinir bozucu bir durum.

  • A8 (2018) çıkarmışsin gittin Android 7 mı koydun çok saçma bir hamle

  • Note 5 ve S6 serisi almayacağı kesinleşmiş gibi yazık oldu. Samsung bir konu da daha ilerleme yapabilirdi.

  • Project treble la bugünkünden daha iyi hale gelecek, yine de ios/Windows hızı ile yarışamazlar yeni cihaz satma derdinde olan üreticiler yüzünden. Google bu yüzden kendi cihazlarını çıkarıyor pixel serisi gibi. Güncel kalmak istiyorsanız onlara yönelebilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu şirketin 5000₺ ye sattığı cihazı alan mantığı anlamıyorum. 2 sene içinde hala çalışan ama güncelleme alamayan bir cihaz haline dönüşüyor. Almayın, aldırmayın, çıksın gitsin pazardan yada alınabilir seviyeye insinler, merak ediyorum note 8 normal bir kullanıcı için mi6 dan daha fazla ne sunuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • S6 Edge Plus ve Note 5 de 4 GB ram var ve güncelleme vermiyorlar, kimse donanım bahanesinin arkasına sığınmasın.

  • Nedir bu güncelleme hastalığı apple veriyorda ne oluyor. Telefon klavyede kasıyor anasını satim. Yıl olmuş 2018 klavye kasiyor. İphone 7 ios 11 telefonların anası ağladı. Bide işlemcisini yavaşlatıyorlar utanmadan pile suç atarlar. Ben iphone 4 kullandığım zamanda ios 7 çıktıgında telefon şaftı kaymıştı. Iphone 4 de shsh kaydı varken eski sürüme geri dönme vardı. İos 6 döndüğümde telefon eski sağlığında çalişıyor. Ios 7de kafayi yiyor madem sorun pil ios 6 da neden güzel calisiyor bahane hepsi. Samsung s3 eskiden iphone 4s kiyasla yavaş delerdi şimdi ios 10 lu iphone 4s aglıyor bildigin klavyede yazi yazilmiyor. Telefon açilmasindaki sureyi saymiyorum bile. Samsung en azindan telefonu kötü halde bırakmıyor. İphone 7 kullanıyorum. Ios 12de dusunemiyorum suan telefonu kullanabilecekmiyim. Sağlıklı bir şekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s7 alacağmış ya la
  • bu listede adı verilen telefon listesi, oreo beta güncellemesinin kaynak kodlarını inceleyen meraklı bir kullanıcının hazırladığı liste.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.