Şimdi Ara

DonanımHaber Forum'da Ocak ayının en popüler telefon modelleri ve markaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • DonanımHaber Forum'da popüler maddeler arasında akıllı telefonlar büyük paya sahip. Akıllı telefonlarla ilgili olarak bir ayda binlerce haber, şikâyet, görüş ve öneri mesajları paylaşılıyor.

     


    Forumda paylaşılan mesajlar, telefon satın almak isteyen kullanıcıların tercihinin belirlenmesine, sorun yaşayan kullanıcıların sesini üreticiye duyurmasına, yerel telefon üreticilerinin yeni cihazlarının özelliklerini belirlemesinde ve daha pek çok konuda üreticinin ve tüketicinin sesi oluyor. Bu nedenle aylık periyotlarla forumun en çok konuşulan akıllı telefonlarını sizin için derledik.


     

    Ocak ayının en çok konuşulan akıllı telefon modelleri



     


    Forumda Ocak ayı boyunca en çok konuşulan akıllı telefon modeli Samsung Galaxy Note 8 oldu. Ocak ayı boyunca Galaxy Note 8 ile ilgili toplam 3447 adet mesaj atıldı. Galaxy Note 8’i sırasıyla 3058 adet mesaj ile Xiaomi Mi 6 ve 2782 mesaj ile Galaxy S8 serisi takip etti.


     

    Ocak ayının en çok konuşulan akıllı telefon markaları


     




    Forumun en çok konuşulan akıllı telefon markası ise 14934 mesaj ile Samsung oldu. Ancak bu sorgulamayı tüm forumlarda yaptığımız için Samsung’un diğer ürünleri de bu sorgulamaya dahil edildi. Forumun popüler markalarından Xiaomi 8919 adet mesaj ile ikinci en çok konuşulan marka olurken Apple, 8485 mesaj ile üçüncü sıraya yerleşti.


     

    Hesaplamalar yapılırken akıllı telefonların muhtemel tüm yazılış kombinasyonları (Galaxy Note 8, Note 8 vs.) dikkate alınmış ve forumdaki tüm paylaşımlar sorguya dahil edilmiştir. Telefonların ana konularındaki ve isminin başlıkta geçtiği konulardaki tüm mesajlar telefon modelinin mesaj sayısına dahildir. Önümüzdeki günlerde Ocak ayının diğer popüler ürünlerini de paylaşacağız.

     







  • Samsung fanboyları yüzünden forumda düzgün yorum okuyamaz olduk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • android gelisirken ios tarafi sadece yazilim satti onu da beceremedi. herkes kanmiyor artik numaraniza... eskinin s3 leri degil simdiki androidler, aksine ios den daha bile hizli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kim ne derse desin amerikayı zor vurur :D

  • Forumdaki Xiaomi balonunun nedeni buymuş demek. Onlar için Çinli marka=Xiaomi

  • Güzel içerik devamı gelir umarım. Yalnız listede Xiaomi Mi 4 'ün olup Xiaomi Mi5'in olmaması garibime gitti.
  • Apple tarafında fanboyluk yapan kitle iphone fanları değil bence. Iphone fanlarına saygı duyuyorum. Eleştiriye açık oluyorlar çoğu zaman.

    Dünyada fanatiklik deyince benim aklıma macosx fanboyları geliyor.

    Ne futbol fanatikleri, ne şirket fanatikleri, ne elon musk fanatikleri, ne nikola tesla fanatikleri, ne de ırkçılar....

    Kimse macosx fanatikleri kadar beton, sabit fikirli ve cahil olamaz. Karl Marx müslüman, papa ateist olur; maosx fanatiklerinin fikri değişmez.

  • Ne güzel bir içerik olmuş. Devamını bekliyoruz. Beyaz eşya, televizyon vb. gibi ürünlerde de aynı tarz içerikler bekliyoruz.



  • mi6 candır

  • Eğer doğruysa durum vahim. Samsung nedir ya?
  • Son en alttaki 3 marka bile samsung'tan daha iyidir insanları samsung almaya zorluyorlar ve başarıyorlar da diyebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En çok sorun içerikli mesaj hangi marka ve model için yazılmış? Bence mühim olan bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkiye icin aslinda Xiaomi en populer olmali idi . Note8 ve ana konu sahibi olarak bunu ifade etmem yadirganmamali .

    Note8 albenizi S-Pen ve tabiki en guncel donanimlar ile gelmesidir . Samsung ta alinacak bir cihaz varsa kendisine has vs Note serisidir.

    Fanboy veya fangirl olmamak bazen koru korune savunmayi gerektirebilir veya cihaz sahibisindir toz konduramamak gibi .

    Birileri hemen yapistirir niye aldin vs ... diye :) . Satin alma karari artisi eksileri ile bir butun hangisi agir basarsadir ...

    Yeri gelmisken burada da ifade etmek istedim .


    Xiaomi aslinda ilk sirada olmali kanimca Xiaomi daha fazla satis yapacaktir dandik sozde yerli cihazlari silip supurecektir artik paralel ithalatcilarin kurumsal garantileri ile resmi distributor garantili olanlar kagit ustunde farkli olsa da pratikte satis sonrasi teknik serviste hepsi ayni ...

  • xioami gelecek yıl en tepede olabilir. fp oranları çok yüksek ve kronizk sorunu bulunmayan telefon serileri çıkarıyor. helal olsun o firmaya neasıl büyüdü bu kadar marka arasında

  • Samsung liderliği belliydi zaten bi model çıkardığında dillerden çıkmıyor. Tasarımı çok iyi ekranı saymıyorum bile amoled ekran çok konuşuluyordu fakat şimdi bir çok amiral gemileri amoled ekrana geçiyor samsungtan tedarik ediyor.Xiaomi ülkemizdeki fiyat sebebiyle çok konuşuluyor. Mi6 kullanmış biri olarak telefon güzel lakin servis beş para etmez. Ekranda ışık sızma sorunu görmezden gelip insanı mağdur ediyorlar. Distribitör servis ile gelir inşallah ülkemize huawei gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Samsung iki günde samsung olmadi xiaomi de iki günde en tepeye oturamaz zamanla olacak şeyler bunlar. Ayrıca belki f/p oranı daha düşük olabilir ama samsung'un son yıllarda amiral gemi telefonlarında kötü model yok, neredeyse hepsi de jilet gibi. Durum bu iken insanlar bildiği markadan devam ediyor, samsung tökezleyecek ki xiaomi vb. yükselsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S7 gücünde bir tablet çıksa da alsak :(
  • Dunyadan 4. telefon uretici ve Turkiye ile calissa emin ol SAmsung u silip supurur Samsung ta sadece Note serisi telefon ve S-Pen li tabletlerden baska bir cihaz pek satamazdi .


    http://www.wikizero.info/index.php?q=aHR0cHM6Ly90ci53aWtpcGVkaWEub3JnL3dpa2kvWGlhb21p



    2010 dan beri var olan bir firma .

    Samsung ise Nokia yi taklid eden onun yolundan giden bir firmadir hani Symbian da iflas eden Nokia ve Nokia Vakfi olayi ...


    Samsung tokezliyor zaten. Anlamsiz cesit cesit orta giris seviyesi cihazlari asiri pahaliya satmaktalar olay Turkiye deki OTV KDV degil dunyada da boyle ama Xiaomi oyle degil.

    Xiaomi inTurkiye icin tek hatasi resmi olarak girmemesi cift hat meselesi operatorler sicak bakmiyormus! Xiaomi de cift hat ve operatorleri de ikna etmeye yonelmektedir genelde .

    Turkiye icin siradisi adimlar atim oyle yada boyle giris yapmalilar ki Samsung gibi firmalar fiyat performans kalite vs de makul fiyatlandirmalar gorelim.

    Bir de sozde Amerika merkezli sirket General Mobile Telpa nin da sozde garantili sorunsuz hep bir arizasi cikan cihazlarini hangi Cin li fabrikadaki onceden belirlenmis tasarimli cihazlarini Turkiye ye dayatilmasi veya kakalanmasina da bundna sonra firsat olmaz umarim.

    General Mobile TELPA aslinda Cinli ureticilerden Xiaomi ile anlasmalibelki umut olur ...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10ff

    android gelisirken ios tarafi sadece yazilim satti onu da beceremedi. herkes kanmiyor artik numaraniza... eskinin s3 leri degil simdiki androidler, aksine ios den daha bile hizli.

    Bir android fanboyunun günlüğü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Catology


    quote:

    Orijinalden alıntı: 10ff

    android gelisirken ios tarafi sadece yazilim satti onu da beceremedi. herkes kanmiyor artik numaraniza... eskinin s3 leri degil simdiki androidler, aksine ios den daha bile hizli.

    Bir android fanboyunun günlüğü.

    dedi ios 'i apple tarafindan yavaslatilan cocuk...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.