Şimdi Ara

Sharp dan 23'' Wide Screen Monitör ve HDTV Combo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sharp Systems Amerika bugün en gelişmiş LCD masa üstü ekranı IT-23M1U yu tanıttı. Sharp,IT'yi TV yerine kullanmış, yani diğer bir ifade ile sözkonusu monitör aynı zamanda HDTV standartlarına uygun bir dijital televizyon. 23'' wide screen monitör ile inanılmaz bir multimedia deneyimi yaşayacağınız kesin.

    Yüksek parlaklık, 550:1 kontrast oranı, 1,366x768çözünürlük ve 16 ms gecikme süresi ile IT-23M1U hem net ve keskin bir görüntü sunuyor hem de oyunların ve filmlerin hızlı sahnelerinde gölge ve hayalet etkisi yapmıyor. Bilindiği gibi gecikme süresi 24 ms ya da fazla olan LCD'lerde film ve oyun esnasında hızlı sahnelerde cisimler tazeleme oranı yetersizliğinden arkalarında gölge bırakıyorlar.

    Ekran çeşitli giriş ve isteklere göre daha önceden tanımlanmış ayarlar içeriyor. Bunlar Normal, Wide Screen, Cinema ve Full mode. Kullanıcı kullandığı içeriğe göre istediği görünüşü seçebiliyor. Mesela Cinema modu aktif hale getirildiğinde ekrandaki görüntünün alt ve üstünde siyah bantlar çıkıyor.

    IT-23M1U gelişmiş özelliklerinin yanında birde 10-watt sterio speaker içeriyor. Virtual Dolby Surround (Pro Logic II) destekli ses sitemi 3 boyutlu ses efeklerini de destekliyor.

    Profosyonellere hitap eden IT-23M1U, CAD/CAM uygulamaları ile çalışan mimar ve tasarımcılara oldukça kolaylık sağlayacaktır. Oyun severlere ise hiç bir yerde yaşayamayacakları bir deneyim sunacağı kesin.

    IT-23M1U ' un sahip olduğu bağlantılar Pc'ler için analog mini D-sub 15 pin ve DVI-D 24 pin bağlantı. Video cihazları için RCA (component) girişleri, S-Video, ve yüksek çözünürlükte HDTV desteği.

    IT-23M1U 'IT-TV' LCD - TV monitörün satış fiyatı 1.499$. 17'' versiyonunun satış fiyatı ise 699$ civarında.


    Sayfanın Linki : http://www.sharpsystems.com/products/lcd_monitors/lcd_tv_monitors/it-23m1u/#








  • 1,366x768 bu tür garip cozunurlukler LCD ekranlarda sorun olmuyormu??? ornegin gunumuzde bu cozunurluk degerlerinde bulunabilecek ne varki? (en azindan 1280x1024 le kiyasla)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: deepthrone

    1,366x768 bu tür garip cozunurlukler LCD ekranlarda sorun olmuyormu??? ornegin gunumuzde bu cozunurluk degerlerinde bulunabilecek ne varki? (en azindan 1280x1024 le kiyasla)


    Wide Screen yani yatay uzunluğu alışılagelmiş ekranlardan daha uzun olan ekranlarda çözünürlük değerleride tabiyi yatayda fazla dikeyde az olacak şekilde oluyor. Günümüzde Far-Cry, Doom 3 gibi yeni oyunlar Wide Screen e destek vermekte ve kullanıcıya daha zengin içerik sunmaktadır.

    İnsan gözününe en uyumlu görüntü verme biçimi olan yatayda uzun dikeyde kısa görüntüler ilk olarak sinema ekranlarında kullanıcılarla buluştu. Şimdi ise gelişen teknoloji ile evlerimize giriyor. Belki geçmiş uygulamalar ile bazı sorunlar yaşanabilir ama önümüzdeki yıllarda böyle bir sorun yaşanmayacağı kesin...




  • İyi güzel de CAD-CAM/design işleri için çözünürlük çok düşük
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Kermit

    İyi güzel de CAD-CAM/design işleri için çözünürlük çok düşük


    Gerçi öyle aslında daha çok sunumlarda iş görecek bi cihaz.
  • 23" için fiyat ii gibi geldi bu fiyat TR fiyatımıdır?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Dracul

    23" için fiyat ii gibi geldi bu fiyat TR fiyatımıdır?


    TR fiyatı değil Amerika fiyatı bu. (geç oldu kusura bakma)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.