Şimdi Ara

KODAKCoin'e ilgi büyük: 40.000'den fazla yatırımcı başvurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Fotoğrafçılık devi Kodak bu ayın başlarında kendi kripto para birimini çıkaracağını duyurmuştu. Şirketin ana işinin fotoğrafçılık olduğu düşünülürse doğal olarak birçok kişi bu fikre şüpheyle yaklaştı. Ancak şirketin web sitesinde yer alan bir yazıya bakılırsa KODAKCoin ile ilgilenen çok sayıda kişi var.

     

    Ayrıca Bkz.Mac'lerde iPad uygulamalarını çalıştırmak mümkün oluyor
    Şirket kripto para birimiyle ilgilenen 40.000'in üzerinde yatırımcının olduğunu iddia ediyor. Öyle ki Kodak'ın artık tüm yatırımcıların durumunu tek tek gözden geçirmesi gerekeceği için piyasaya çıkış tarihinin birkaç hafta gecikmesi söz konusu.

     


    Akredite edilmiş yatırımcı şartı var


    KODAKCoin ile ilgilenen tüm yatırımcıların temel olarak, kazanç açısından belirli minimum gereksinimleri karşıladığını gösteren akredite edilmiş yatırımcı (accredited investor) statüsünde olması gerekiyor. Bilmeyenler için KODAKCoin, CES 2018 sırasında fotoğrafseverlere yönelik bir kripto para birimi olarak duyurulmuştu.

     

    Kodak, Tüketici Elektroniği Fuarı'nda KODAKCoin'in fotoğrafçılara telif haklarını ellerinde bulundurdukları eserler için daha adil ve çabuk ödeme alma konusunda yardımcı olacağını belirtti. Şirket KODAKCoin'in haricinde Spotlite ortaklığında geliştirilen ve kullanıcıların kripto para madenciliği yapmasına olanak sağlayan Kodak KashMiner adlı madencilik sistemini de duyurmuştu.







  • Bu japonlar bu işe çok ısındılar

  • Kodak artık borçları bu şekilde öder.

  • işin suyu çıkmış haberimiz yok.

  • Bende başvurdum ama donmediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herhalde foto çektirerek para kastıracak. şu kadar çektin şu kadar hash, şu kadar megapiksel bu kadar hash... **swh.

    bu coin piyasasının balon olduğu gerçeği artık yavaştan ayyuka çıkmaya başladı. tahminimce yavaş yavaş hepsi kullanıcıları içerisinde ayıklanacak ve işlem gören sayısı olarak 2-3 tane kadar kalacaklar. blokchain'e bişey demiyorum, güvenilirliğini tartışmakla beraber ancak coin işi şu zamanki hali ile gerek düşünce, gerek uygulanabilirlik, gerek vaad edilen olarak baştan sona fiyasko ve balon. bitcoin ile transfer yapacaksın sözde işlemin 1 haftayı bulduğu oluyor, swift'in, western union'un alternatifi diyorsun 28-30 hatta 35 dolar işlem ücreti çıkıyor, swift zaten 25 dolar.

    kısaca balonlar zamanla patlayacak ve kalacak olanlar belli olacak. 1 işlemi saniyeler/saliseler içerisinde yapan, kimsenin tekelinde olmayan, işlem ücretinin de minimum olduğu coinler varsa bunlar ayakta kalacaktır. diğerleri de sağlayabildiği "gizlilik" ölçüsünde terör ve kötü oluşumlarca manipüle edilmeye devam edecektir.

    haa son olarak birde yerli ve milli Turcoin'imiz mevcut. Silkelenmek isteyen varsa önden yer vermek için ismiyle yazdım. çünkü buralardan izlemesi keyifli oluyor, 16-17 bin dolarlardan bitcoin almış tipleri gördükçe forumlarda, sözlükte ve internet ortamında şuandaki düşüncelerini merak etmek isterim açıkçası. ama gerçi "5/10 yıl sonra 100bin olcak o zaman görürüm ben, tabiki onlar da haklı" :)




  • Bir siz eksiktiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok mantıklı ve geleceği olan bir proje bilmeyende balon fln desin devam etsin geri kafalılıga

  • quote:

    Orijinalden alıntı: faniseyler

    Bu japonlar bu işe çok ısındılar

    Kodak 130 yıllık Amerikan firması yalnız..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faniseyler

    Bu japonlar bu işe çok ısındılar

    Kodak ABD şirketi değil miydi ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.