Şimdi Ara

Yayıncılar için Razer Seiren Elite mikrofon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son dönemde YouTube başta olmak üzere Twitch gibi platformlarda içerik yayıncılığı önemli bir hale gelmeye başladı. Yayıncılar artık mikrofon hassasiyetine büyük önem veriyor. Bu bakımdan ürünler de kendisini geliştiriyor.


     


    Razer Seiren Elite özellikleri ve fiyatı


     


    Razer bu kapsamda Razer Broadcaster adında yeni bir ürün gamına başladı. Bu seri içerisinde mikrofonlar, web kameralar gibi yayıncılara yönelik ürünler yer alıyor. Önemli özelliği ise yayın platformlarının kullandığı kalitede ürünlere sahip olması. Razer Seiren mikrofonlar bunlar arasında.


     


    Ayrıca Bkz.Ortaya çıkan kontrolcü patentleri yeni PS VR kaskına işaret ediyor

    Kısa bir süre önce Seiren X adında bir mikrofon piyasaya süren Razer şimdi Seiren Elite adında yeni bir mikrofon daha tanıttı. USB üzerinden bağlanan mikrofon içerik yayıncıları için profesyonel düzeyde özellikler sunuyor. 16-bit/48kHz çözünürlük barındıran mikrofon 20Hz-20kHz frekans tepkisine sahip.


     


    Mikrofon geniş frekans kaydı için tek bir dinamik kapsül ve cardioid desenli diyafram kullanılıyor. Entegre yüksek akışlı filtreler, klima sesleri gibi istenmeyen düşük frekans titreşimlerini elimine ediyor.


     


    Dijital/analog bir ses sınırlayıcı ise yırtılmaları engellemek adına otomatik olarak ses kazanımlarını ayarlıyor ve kayıtların akıcı olmasını sağlıyor. Mikrofon kurulumu oldukça kolay ve 200$ fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Serinin önceki mikrofonları ülkemizde 1200TL üzerinde satılıyordu.


     







  • 1200 tlye gider fp kralı vestel Venüs alırım, ses kaydını ona kaydrderim, hemde yerli

  • quote:

    Orijinalden alıntı: qooqie

    1200 tlye gider fp kralı vestel Venüs alırım, ses kaydını ona kaydrderim, hemde yerli

    Eksi butonu olsa rekor kırardın ama nasip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200$ ne için?


    Benim webcam mikrofonum muhteşem kalitede ve netlikte ses iletiyor zaten amaç nedir. Para fazla geliyor ise ben alabilirim. :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.