Şimdi Ara

Bitcoin'deki artış Google aramalarına bağlı olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Pek çok analist Bitcoin'in değeri ile medyada ve internette ortaya çıkan Bitcoin haberleri arasında bir bağlantı kurmaya çalışıyor. Bitcoin'i takip eden ilk Wall Street analisti Nick Colas da meslektaşlarına benzer bir şekilde insanların Bitcoin'e olan ilgisi ile Bitcoin'in değeri arasında ilişki kuruyor ancak Colas bu ilişkiyi Google aramalarına dayandırıyor. Geçtiğimiz günlerde CNBC'nin Trading Nation programına konuk olan Nick Conas, Bitcoin'in Google aramalarında eski popülerliğini yitirdiğini ve değer değişimi ile Google aramaları arasında paralellik olduğunu dile getirdi.
     

    Google aramaları fiyat eğilimini gösteriyor 

    Google'da son 90 günde yapılan ''Bitcoin'' aramalarının tam olarak fiyat eğilimini gösterdiğini dile getiren Nick Colas, aralık ayında Bitcoin aramaları tavan yaparken Bitcoin'in değerinin de 20.000$'a ulaşarak rekor kırdığına ancak sonrasında Bitcoin aramalarındaki keskin düşüşle birlikte Bitcoin'in değerinin 10.000$ ile 12.000$ arasına gerilediğine dikkat çekiyor. ''Bitcoin aramaları gerçekten canlılığını yitirdi.'' diyen Colas, ''İlgi seviyeleri kesinlikle Bitcoin'in ne zaman çıkışa geçeceğini veya geri çekileceğini gösteriyor.'' ifadesini kullandı.
     
    Analizini desteklemek için geçtiğimiz yılki Şükran Günü(23 Kasım) ile 17 Aralık tarihleri arasında Bitcoin'deki değer değişimini işaret eden Nick Colas, arama trafiğindeki büyük artışın Bitcoin'i bu süreçte 19.843$ rekor değere ulaştırdığına inanıyor. Aynı dönemde insanların Bitcoin'lerini saklamak için cüzdan arayışına girdiğini ve cüzdan sayısında ciddi bir artış meydana geldiğini de belirten Nick Colas, şu an için Bitcoin değerinin halen Şükran Günü'ne kıyasla daha yüksek olduğunu ve Bitcoin'in bir cankurtaran salına ihtiyaç duymadığını belirtiyor.  Uzun vadede Bitcoin'in değeri yerine teknolojisine odaklanan Nick Colas, ''Şu andan itibaren Bitcoin'in yükselmesi için cüzdan sayısında artış sağlayacak iyi haberleri beklemeliyiz.'' dedi.
     
    Tabi Nick Colas'tan önce de bazı analistler Google arama sonuçları ile Bitcoin'in değeri arasında ilişki kurmaya çalışmış ancak bu analistler Colas'ın aksine, Bitcoin'in değerindeki artışın insanları Bitcoin hakkında araştırma yapmaya yönlendirdiğini ileri sürmüştü. Bu iki zıt teoriden hangisi doğru bilinmez ancak dünya genelinde ve ülkemizde yapılan Bitcoin aramaları şu an aralık ayına kıyasla  yaklaşık yüzde 60 daha az.







  • Bitcoin batakcoin olacak birileri fena ağlayacak sanal alemde güvenlik diye birşey yok.

  • Valla bende bitcoin olarak ariyorum piyasa sitelerin birine girip alt koin fiyatlarina bakiyorum ona gore yatirim yapiyorum yani yaptigim yatirim bitcoine degil farkli bir kripto para birimine bu durumda analizi yapan kisinin tezinide curutuyorum. Tabi benimki bir istisnadir benim gibi kac kisi yapiyor bilmem.
    Ayrica bitcoin isine giren biri coktan begendigi bir siteyi Ctrl + D yapmistir. Suan icin bitcoin doyum noktasina en azindan kisa vadede ulasti alt koin kovalamak en mantiklisi gunluk degerlemesi %100 u cok rahat buluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google aramaları Bitcoin'deki artışa bağlı olmasın ?

  • gerçek alemdede zaten hiç hırsız, kapkaççı, gaspçı yok

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.