Şimdi Ara

Yeni nesil iPhone'lar 4GB RAM'e sahip olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Bu yıl iPhone serisi adına oldukça hareketli bir yıl olacak. iPhone SE 2'nin özellikleri ve çıkış tarihinin sızdırılmasının ardından şimdi de 2018 yılının son çeyreğinde tanıtılacak olan üst seviye iPhone modelleriyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Yapmış olduğu düzenli ve tutarlı analizleriyle Apple ürünlerinin tanıtımından önce bilgi sahibi olmamızı sağlayan KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, yeni iPhone modelleriyle ilgili analizlerde bulundu.
     
     
    Ming-Chi Kuo, daha önce iPhone X ile benzer bir tasarıma sahip ancak daha büyük ekranlı bir telefonun bu yıl içerisinde duyurulacağını paylaşmıştı. Ünlü analist, 6.5 inç büyüklüğünde OLED bir panel ile gelecek olan iPhone modelinde 4 GB sistem belleği bulunacağını söylüyor. 6.5 inçlik iPhone'un yanında 5.8 inçlik kardeş bir iPhone modelinin tanıtılacağını da sözlerine ekledi. 
     

    Yeni nesil iPhone X ve iPhone X Plus

     
     
    Kuo; 6.5 inç boyutlu OLED ekrana sahip iPhone modelini, ikinci nesil iPhone X Plus olarak adlandırıyor. Kuo aynı zamanda iPhone X Plus modelinin 4 GB RAM'den besleneceğini söylüyor. Bir önceki nesil iPhone X'a nazaran yüzde 25 daha büyük bir batarya ile geleceği söylenen iPhone X Plus'ın 3.300-3.400 mAh büyüklüğünde bir bataryaya sahip olması bekleniyor. Apple'ın ilk defa 3000 mAh barajını aşması beklenen bu bataryanın geçen sene iPhone X'da olduğu gibi çift “L” şeklindeki batarya dizilimiyle birlikte geleceği kuvvetle muhtemel. Hatta bu bataryanın LG tarafından üretileceği ve LG'nin Çin’in Nanjing şehrinde tamamen iPhone pil üretimine ayrılmış bir fabrika kurduğu da gündeme gelmişti. Daha verimli yonga seti ve daha büyük bir batarya ile gelecek olan iPhone X Plus'ın kullanım süresinin artacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. 
     
     
    5.8 inçlik kardeş model ikinci nesil iPhone X'un da ağabeyi gibi 4 GB RAM'dan gücünü alacağı söyleniyor. L şeklinde iki hücreli pilin kullanılacağı telefonun 2700-2800 mAh büyüklüğünde bir batarya ile donatılacağı Kuo'nun analizleri içerisinde yer alıyor. Son olarak, ağabey kardeşin TrueDepth kamera sistemiyle birlikte geleceğini söyleyelim.
     

    6.1 inçlik LCD ekranlı ucuz iPhone 

     
     
    Nispeten ikinci nesil iPhone X ve iPhone X Plus'tan daha ucuz olacağı söylenen 6.1 inçlik iPhone için satış hedefleri bir hayli yüksek. Apple, fiyatı düşürebilmek adına birtakım özelliklerden feragat etmek zorunda kalmış. Diğer modellerde kullanılan OLED panelin yerinin alması beklenen LCD panel ile birlikte 3D Touch fonksiyonunun da yer almaması bekleniyor. Çentikli tasarım ile birlikte gelecek olan bu modele 2850-2950 mAh büyüklüğünde tek hücreli dikdörtgen şeklinde bir bataryanın güç vermesi bekleniyor. Çift arka kamera kombinasyonundan da yoksun olacağı söylenen telefonun 700-800 dolar fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. 3 GB sistem belleğine sahip olması beklenen modelin Eylül ayı içerisinde diğer modellerle birlikte tanıtılması bekleniyor.
     







  • Hocam objektif degilsin. 4sten beri iphone kullaniyorum. Gecen sene 7 kullaniyordum ondan sonra bitakim sorunlardan dolayi 6ya gectim ve emin ol ip6 beni delirtiyordu. Nefret ettim resmen. Sonra bi sekilde s6edge ile degistim cihazi. Suan ucuyorum sanki :) s6edge gercekten herkonuda mukemmrl cihaz. Stabilite konusundada ip7mi aratmiyor. Ve anladimki android cok degismis. Gayet keyifli stabil ve sorunsuz bir isletim sistemi olmus. Ozgurlugude cabasi :) bu son cikan skandal haberlerden sonrada zaten iyice sogudum appleden. Kesinlikle ama kesinlikla birdaha asla hele okadar para verip iphone almam. Sonyi bekliyorum yeni cihaz icin istedigim gibi bisey cikarmazsa s9 alir bakarim keyfime umrumdada olmaz artik apple iphone. Bu arada cihazimdaki surum android 7.0
    Ona gelecek olursak 8 ve 8 plusda da sorun yok :) her iki cihazı da kullanmasam belki inanacağım ama 3-4 bin verip cihazı kötülemek ya da gerçekten özeleştiri yapmak bizim insanımıza ters geliyor sanırım. Yani öve öve bitirilemeyen cihaz s8. Kurulum ekranında dahi kasiyor. Benim anlatmak istediğim şu. Cihaz cok iyi tasarim yok iyi fakat yazılım ve arayüz üzüyor insani.
  • Maşallah ios da ram canavarı olmuş haberimiz yok. Normaldir Android'e benzedikce sonu Android gibi olacak.

  • ÇÖP

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kazıklanmak hoşumuza mı gidiyor ne!

  • Desenize eski modelleri dahada çabuk yavaşlatıp çöpe çevirecekler. Ondan sonra neden telefonu güncellemiyorsun, neden güncelliyim ki 😑

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu alacağıma mi mix 3 yada meizu 15 i beklerdim

  • Benim için Apple bitti. 10 gig ram koysa yine boş. En yakın zamanda Android'e geçip bu ekosistemden kurtuluyorum inş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşletim sistemlini ve uygulamaları 4gb'a uygun yapıp önceki modelleri çöpe çevirecekler.

  • Sorsan 5S'e bile güncelleme verir. Ama çalışır mı? Orası muamma :D

  • 2GB ram'li cihazlar çöp olacak belli oldu, 6s'den sonra gidip iphone almam herhalde memnun kalmadım.
  • dark dragon kullanıcısına yanıt
    Normal iPhone modeli 2 GB gelirse aorun olmaz. Mesela iPhone 7 serisinde düz model 2 plus 3 GB oldu. Eğer düz model yine 2 gelirse bu demektir ki yeterli. Fakat düz model 3 ve üzeri gelirse 2'likleri iOS 12'ye güncellememek gerek. RAM artarsa bu işletim sisteminin daha fazla alana ihtiyaç duyduğunu gösterir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kerim5100 kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç deme, hele demiyorlar mı "Oppol goncollomo voroyorrr" diye, kürekle ağızlarına vurasım geliyor. Her güncellemede cihaz biraz daha çöp oluyor, kalkmış bana güncellemeyi savunuyor. Ben 5s'i hala iOS 9'la kullanıyorum, kalkmışlar "vay efendim 5s iOS 11'i alacak" diyorlar. iOS 11'li 5s'i de kullandım bi süre. Ama iOS 9'lu 5s'im onun yanında uçak gibi uçak!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çift Arka Kamera yok, 3D Touch yok; fiyat 700-800 dolar... Oldu olacak ucuz olsun diye Iphone 8 tasarımından devam etselerdi...

  • Birak TL yi Dolar hali bile saka gibi fiyatlar. OnePlus 5T alirim keyfime bakarim.

  • Çıksın da görelim bakalım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cihaz yavaşlatan apple tüketici düşmanı apple ucuz model dedikleri başlangıç fiyatı 4299tl olur kesin.

    Kırpılmış çöp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanım görünüş açısından başarısız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leon FR

    Benim için Apple bitti. 10 gig ram koysa yine boş. En yakın zamanda Android'e geçip bu ekosistemden kurtuluyorum inş.

    Aynen dostum benim icin de bitti.10 gb ram , 4000 mah pil koysa da gecmis olsun artik.asla kullanmam bundan sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gibi Apple haberlerinin altında nedense hep Android'ciler yorum yapıyor. Okudukça gülmesi keyifli oluyor. :)

  • 2gb ram yetiyor diyenlerin bahanesini elinden aldılar.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.