asus gündüz çekimlerinde daha iyi gece çekimlerinde çok az k750i önde gibi videoda kesinlikle asus v80.Telefonun dışa verdiği sesde de ben asus v80 önde diyorum radyoda kesinlikle k750i.Ahizede ses kaliteli çekimide normal.Menüler ve temalar eski samsung menüsündeki gibi olduğunu söylemiştim ama bu parayı kesinlikle hakediyor.
BİZİM ürün takılmaya kitlernmeye devam ediyor. bu gidişle servisi görecek gibi şu karşılaştırmaları hazırlalıyorum. teneke kardeşim vereceğim linkten kopyalayıp bu topicin baş sayfasına koyarsa iyi olur
BİZİM ürün takılmaya kitlernmeye devam ediyor. bu gidişle servisi görecek gibi şu karşılaştırmaları hazırlalıyorum. teneke kardeşim vereceğim linkten kopyalayıp bu topicin baş sayfasına koyarsa iyi olur
hocam geçendede bana mesaj geldiğinde telefıonun ekranı simsiyah oldu.pili çıkarıp taktım düzeldi neyseki bir daha olmadı
Benim herhangi bir problemim yok gören çok beğeniyor,şarjıda çok iyi gidiyor sabah otobüste film izliyorum buna rağmen telefon 3.gününde ve yarımda, tahminimce 4-5 gün gidecek.Joystick kullanımı zor ama düşmesi ilginç Bu arada video izlemek hakkaten keyif veriyor 8x e kadar ileri sarma hızı var videodan resim çekebiliyorsun * tuşuna basarak tam ekran oluyor. Yazılımında problem olduğunu sanmıyorum ama firmware larının olduğunu netten gezerken görmüştüm ayrıca bir forumda filipin malı olanların arızalı malezya olanların iyi olduğunu söyleyen kullanıcı vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barce -- 25 Nisan 2007; 10:25:42 >
ohoo çok sorunlu yaww alıcaktım şimdi neden alsam diye düşünmeye başladım gene ...
alıp 1 ay sonra servise gitmek istemiyorum
ALo komşu avcıları :( komşunuz kapıyomu geliyo son hemen arayın ) alo komşu avcıları size bir el kadar yakın .:D ses yüzünden ollaymı çıkıyo arayın hemen ipini çekelim :Dkomsunuzun turşusunu kurun puhaha :@
kardeslerim kusra kalmayın. işler yeni bitti. çok acemiyim. hiçbir yardım öneri alamdan deneye deneye bu videoyu yaptım. zamanla öğreneceğiz. http://www.youtube.com/watch?v=r4yVHuF82AU