Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ASUS V80 gelmiş. Autofocuslu 2mp kamera 390 YTL !!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cevap: ASUS V80 gelmiş. Autofocuslu 2mp kamera 390 YTL !!! Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 [6] 7 8   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
TuRaN.z

21 Nisan 2007; 13:30:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

kinetik hayırlı olsun, k750 iyi olabilir özellik olarak ama v80 de görüntü çok önde bence, ve almak için önemli bir neden ayrıca sanırım biraz daha ufak, sen beğendinmi kullanımını...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 21 Nisan 2007; 13:32:28 >

--- LG KC910 Renoir ---
--- All in one ---

kinetik

21 Nisan 2007; 13:35:17 

quote:

Orjinalden alıntı: Barce

Hayırlı olsun.
K750i mi asus v80 mi peki ? ben dış görünüş olarak asus diyorum ama menüler telefonu denemediğim için bilemiyorum.Asus aldığın için memnunmusun?keşki almasaydım diyormusun?

ha bide menüyü sormussun menüyü gayet kullanışlı yapmışlar yani bi karmaşa yok neyi nerde bulabilecegini 1-2 saatte cozuyorsun menüler arası geçiste gayet başarılı

kinetik

21 Nisan 2007; 13:38:57 

quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

kardeşim hayırlı ugurlu olsun. teşekkür ederim fotolar için.
asus menüleri güzel, mneü geçişleri hareketli ama yavaş menüye sahip, ve arasıra sagem in deli telefonu vardı 2000 lerde rc912 onun gibi menüler takılıyor.
dün gelen telefonu cevaplamayamdım. basıyom basıyom kitlendi kaldı. cevap veremedim. hele hele harektli duvar kagıdında bunu yapıyor.

sagol dostum önemli değil.menü geçişleri gayet iyi bence k750 den hızlı .hiçbir takılmayada rastlamadım bakalım ilerleyen günler ne gösterecek

kinetik

21 Nisan 2007; 13:43:06 

quote:

Orjinalden alıntı: Barce

aldığına pişmanmısın peki?keşki almasaydım diormusun?yoksa genel olarak fiyatını hakediyormu diyorsun?

simdilik pişmanım demiyorum inşallahda demem fiyatını hakkedip etmedigini sana bırakıyorum bu fiyata gerekli olabilecek bütün özellikleri abartmadan sunmuşlar.kalıcı olabilecek bir model bence

kinetik

21 Nisan 2007; 13:45:34 

quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

quote:

Orjinalden alıntı: kinetik

quote:

bunu nerden buldun ?

ben cektim Bu arada resimleri jpeg küçültücü program ile küçülttüm yani kaliteden biraz ödün verdik..

VAY HAYIRLI OLSUN .. Bİ BEN KALDIM ALMAYAN

sagolasın sanada nasip olur inşallah

kinetik

21 Nisan 2007; 13:49:16 

quote:

ya bişey sorucam sınırsız video varmı yoksa 5 10 dk sınırlamamı var ?

çekim süresi sınırsız. istersen bellekteki yer kadar çekim yapabilirsin

kinetik

21 Nisan 2007; 14:00:30 

quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

quote:

ya bişey sorucam sınırsız video varmı yoksa 5 10 dk sınırlamamı var ?

şunuda eklersin herhalde, mpeg4 formatında çektiği yazıyor, çözünürlüğü 176*144 mü 352*288 mi, çekim kalitesi nasıl ve video örneği ekleyebilirmisiniz...

video cekimini ayrıntılı ayarlarla denemedim gelişigüzel bir iki tane çektim çekim kalitesi idare eder gibi duruyor örnek eklemeye çalışırım

kinetik

21 Nisan 2007; 14:08:57 

quote:

kinetik hayırlı olsun, k750 iyi olabilir özellik olarak ama v80 de görüntü çok önde bence, ve almak için önemli bir neden ayrıca sanırım biraz daha ufak, sen beğendinmi kullanımını...

sagolasın k750 de kullandım dediğin gibi görüntü ve ekranın netliği k750 den iyi.ayrıca boyut olarak daha ince.ama genel olarakda kıyaslamak lazım tabi buda asusu kullanıp bütün özelliklerini tanımakla olur, kullanımını begendim şimdilik bir sorun yok

serkan1216

21 Nisan 2007; 15:32:57 

quote:

quote:

sagolasın k750 de kullandım dediğin gibi görüntü ve ekranın netliği k750 den iyi.ayrıca boyut olarak daha ince.ama genel olarakda kıyaslamak lazım tabi buda asusu kullanıp bütün özelliklerini tanımakla olur, kullanımını begendim şimdilik bir sorun yok

EWET BU İŞ TELEFONUMA BAK HOCANIN İŞİ KIYASLAMA :)

ALo komşu avcıları :( komşunuz kapıyomu geliyo son hemen arayın ) alo komşu avcıları size bir el kadar yakın .:D ses yüzünden ollaymı çıkıyo arayın hemen ipini çekelim :Dkomsunuzun turşusunu kurun puhaha :@

buzkan

21 Nisan 2007; 15:38:28 

tel konuşmasınıda kaydediyormuş hamsfredee varmış şimdi msn de konutum telefonumabak arkadaşımla..ses kaydı illada olucak aradığım en önemli özellik

DELİKANLI ADAMIN NÜFUS KAĞIDINDA TUTTUĞU TAKIMIN İSMİ YAZAR... TRABZON/akçaaabatlı_61....Raks:R667 mekan:34
sagolen
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

21 Nisan 2007; 15:46:53 

geldim inceleme ne zman
Barce

21 Nisan 2007; 16:12:00 

Arkadaşlar bende saat 12.30 gibi aldım biraz bakındım genel olarak iyiki almışım k750i den bence iyi.Genel hatları ile anlatacağım şimdilik bu kadar.

Karadeniz fırtınası.
TuRaN.z

21 Nisan 2007; 16:15:34 

sanada hayırlı olsun kardeş, nelerin merak edildiğini biliyorsun, telin kendi fotolarınıda ekleyebilirsen iyi olur...

--- LG KC910 Renoir ---
--- All in one ---

buzkan

21 Nisan 2007; 16:18:00 

way be parası olan konuşuyor hayırlı olsun kardşim

DELİKANLI ADAMIN NÜFUS KAĞIDINDA TUTTUĞU TAKIMIN İSMİ YAZAR... TRABZON/akçaaabatlı_61....Raks:R667 mekan:34
serkan1216

21 Nisan 2007; 16:47:06 

quote:

quote:

quote:

quote:

bunu nerden buldun ?

ben cektim Bu arada resimleri jpeg küçültücü program ile küçülttüm yani kaliteden biraz ödün verdik..

VAY HAYIRLI OLSUN .. Bİ BEN KALDIM ALMAYAN

sagolasın sanada nasip olur inşallah

inşallah dostum hayırlısıyla alıcam Allah izin verirse akılama bişey daha takıldı videoyu hafıza kartına kayıt yapabilyosun diimi tel belelği hariç ?

ALo komşu avcıları :( komşunuz kapıyomu geliyo son hemen arayın ) alo komşu avcıları size bir el kadar yakın .:D ses yüzünden ollaymı çıkıyo arayın hemen ipini çekelim :Dkomsunuzun turşusunu kurun puhaha :@

serkan1216