kinetik hayırlı olsun, k750 iyi olabilir özellik olarak ama v80 de görüntü çok önde bence, ve almak için önemli bir neden ayrıca sanırım biraz daha ufak, sen beğendinmi kullanımını...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 21 Nisan 2007; 13:32:28 >
Hayırlı olsun. K750i mi asus v80 mi peki ? ben dış görünüş olarak asus diyorum ama menüler telefonu denemediğim için bilemiyorum.Asus aldığın için memnunmusun?keşki almasaydım diyormusun?
ha bide menüyü sormussun menüyü gayet kullanışlı yapmışlar yani bi karmaşa yok neyi nerde bulabilecegini 1-2 saatte cozuyorsun menüler arası geçiste gayet başarılı
kardeşim hayırlı ugurlu olsun. teşekkür ederim fotolar için. asus menüleri güzel, mneü geçişleri hareketli ama yavaş menüye sahip, ve arasıra sagem in deli telefonu vardı 2000 lerde rc912 onun gibi menüler takılıyor. dün gelen telefonu cevaplamayamdım. basıyom basıyom kitlendi kaldı. cevap veremedim. hele hele harektli duvar kagıdında bunu yapıyor.
sagol dostum önemli değil.menü geçişleri gayet iyi bence k750 den hızlı .hiçbir takılmayada rastlamadım bakalım ilerleyen günler ne gösterecek
aldığına pişmanmısın peki?keşki almasaydım diormusun?yoksa genel olarak fiyatını hakediyormu diyorsun?
simdilik pişmanım demiyorum inşallahda demem fiyatını hakkedip etmedigini sana bırakıyorum bu fiyata gerekli olabilecek bütün özellikleri abartmadan sunmuşlar.kalıcı olabilecek bir model bence
ya bişey sorucam sınırsız video varmı yoksa 5 10 dk sınırlamamı var ?
şunuda eklersin herhalde, mpeg4 formatında çektiği yazıyor, çözünürlüğü 176*144 mü 352*288 mi, çekim kalitesi nasıl ve video örneği ekleyebilirmisiniz...
video cekimini ayrıntılı ayarlarla denemedim gelişigüzel bir iki tane çektim çekim kalitesi idare eder gibi duruyor örnek eklemeye çalışırım
kinetik hayırlı olsun, k750 iyi olabilir özellik olarak ama v80 de görüntü çok önde bence, ve almak için önemli bir neden ayrıca sanırım biraz daha ufak, sen beğendinmi kullanımını...
sagolasın k750 de kullandım dediğin gibi görüntü ve ekranın netliği k750 den iyi.ayrıca boyut olarak daha ince.ama genel olarakda kıyaslamak lazım tabi buda asusu kullanıp bütün özelliklerini tanımakla olur, kullanımını begendim şimdilik bir sorun yok
sagolasın k750 de kullandım dediğin gibi görüntü ve ekranın netliği k750 den iyi.ayrıca boyut olarak daha ince.ama genel olarakda kıyaslamak lazım tabi buda asusu kullanıp bütün özelliklerini tanımakla olur, kullanımını begendim şimdilik bir sorun yok
EWET BU İŞ TELEFONUMA BAK HOCANIN İŞİ KIYASLAMA :)
ALo komşu avcıları :( komşunuz kapıyomu geliyo son hemen arayın ) alo komşu avcıları size bir el kadar yakın .:D ses yüzünden ollaymı çıkıyo arayın hemen ipini çekelim :Dkomsunuzun turşusunu kurun puhaha :@
ben cektim Bu arada resimleri jpeg küçültücü program ile küçülttüm yani kaliteden biraz ödün verdik..
VAY HAYIRLI OLSUN .. Bİ BEN KALDIM ALMAYAN
sagolasın sanada nasip olur inşallah
inşallah dostum hayırlısıyla alıcam Allah izin verirse akılama bişey daha takıldı videoyu hafıza kartına kayıt yapabilyosun diimi tel belelği hariç ?
ALo komşu avcıları :( komşunuz kapıyomu geliyo son hemen arayın ) alo komşu avcıları size bir el kadar yakın .:D ses yüzünden ollaymı çıkıyo arayın hemen ipini çekelim :Dkomsunuzun turşusunu kurun puhaha :@