Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ASUS V80 gelmiş. Autofocuslu 2mp kamera 390 YTL !!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cevap: ASUS V80 gelmiş. Autofocuslu 2mp kamera 390 YTL !!! Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
telefonumabak

10 Nisan 2007; 7:50:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

sanırım sitede gösterebilmek için üzerinde oynamışlar. sogi gercekten bu konuda adından söz etiren sitelerdendir. biz 600 milyonluk avrupa ülkeleri genelde ingilizce oldugu için gsm arena kullanıyoruz. ama asyada bu gibi siteler çok meşhur. sogi.com.tw, phoneeprice.tw, phonedaily,wapzon........
yani telefonu sadece tüketmeyip, herbirparçasını üreten, yalayıp yutmuş bir ülkenin önde gelen bir sitesinin böyle fake haberlere fake resimlere pek yer vereceğini sannatmem.
zaten tw dünyada telefona en çok ilgi gösteren millet. fake olsa hemen anlarlar yayından kaldırırlar

+
resimleri çekip yayınlayan arkadaş msn adresini vermiş.
onu ekleyip gercek resimleri isteyebilirsiniz.

3-4 YILLIK DONANIMHABER ÜYELİĞİMDEN anlayışı kıt, küfür etmeyi,sevenlerin yüzünden ayrılıyorum.
aderes vermeyeceğim. beni bilen nerde bulacağını biliyor
TuRaN.z

10 Nisan 2007; 12:10:56 

resimlerin fake olduğunu sanmıyorum, çok başarılı foto konusunda, diğer özellikleride güzel gözüküyor ki zaten v80 konusunda olumlu yorumlar var, bu fiyatıyla bence çok çok iyi bir alternatif, başka bir tel düşünmesem gözüm kapalı alırdım bu fiyata daha ne olacak ...

sogi ve siamphone dan alıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 10 Nisan 2007; 13:36:55 >

_faruk_

10 Nisan 2007; 20:30:10 

quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

@_faruk_

Bu resimler çok yüksek ihtimalle asus V80 kamerasından değiller.

Neden 1: Resimlerde dosya bilgisi yok ya da dijital düzenleme yazılımlarının imzaları var.

Neden 2: Resim çözünürlükleri 2mp in katları şeklinde değil yani 480*360 gibi değerlere sahipler. Bu da sadece resmin belli bir bölümünün kesilmesi ya da daha farklı bir çözünürlüğe sahip makinenin kullanılması ile mümkün.

Ayroca resimlerin neredeyse hepsine baktım ama V80 e ait tek bir iz bile bulamadım.

exif bilgilerine bende baktım ama konu başlığına baktım asus v80 herlalde asus v80indir dedim

yok mu Çince okuyabilen bir arkadaş okuyuversin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _faruk_ -- 10 Nisan 2007; 20:31:55 >

DigitalWorld

10 Nisan 2007; 21:51:24 

Valla fake mi bilmem belki gayat iyi resimler çekiyordur ancak fotograflarda ki şu bilgiler insanı rahatsız ediyor.

İlla resim boyutu değiştirilecek ise işi servera bırak ya da ne bileyim basit programlar kullan. (Sadece kesme yapabilecek basit programlar. Yani sırf resim boyutunu ayarlamak için bu programın kullanılması saçma.) Daha önce mobilereview den de 6233 için düzenlenmiş resim çıkmıştı. Şimdi yazıları okuyamıyoruz bu nedenle orada "bakın biraz düzenleme yapınca çok güzel oluyor" yazmadığını nereden bileceğiz.

Ayrıca şu da var neden resimlerin sadece bir bölümü veriliyor. Yoksa 7390 da olduğu gibi bunda da köşelerde bulanıklık mı oluşabiliyor. Yani dosya bilgisi olan ya da olup ta içinde V80 yazan tek bir fotograf yok.

TuRaN.z

10 Nisan 2007; 21:59:04 

quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Valla fake mi bilmem belki gayat iyi resimler çekiyordur ancak fotograflarda ki şu bilgiler insanı rahatsız ediyor.

İlla resim boyutu değiştirilecek ise işi servera bırak ya da ne bileyim basit programlar kullan. (Sadece kesme yapabilecek basit programlar. Yani sırf resim boyutunu ayarlamak için bu programın kullanılması saçma.) Daha önce mobilereview den de 6233 için düzenlenmiş resim çıkmıştı. Şimdi yazıları okuyamıyoruz bu nedenle orada "bakın biraz düzenleme yapınca çok güzel oluyor" yazmadığını nereden bileceğiz.

Ayrıca şu da var neden resimlerin sadece bir bölümü veriliyor. Yoksa 7390 da olduğu gibi bunda da köşelerde bulanıklık mı oluşabiliyor. Yani dosya bilgisi olan ya da olup ta içinde V80 yazan tek bir fotograf yok.

dostum haklısında genelde sogi gibi sitelerde kendi incelemelerinde bile boyutlar değişik ve bazende bilgilerde eksik olabiliyor, onun için bana fake değil gibi geliyor ama kesinde değil tabi ayrıca galiba kaliteli bir lens kullanılmış ancak fotoda başarılı olmasına rağmen 2mp nin genel görünümünü veriyor k750 misali..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 10 Nisan 2007; 22:00:33 >

serkan1216

10 Nisan 2007; 22:09:12 

valla kafam iyice karıştı sesi nasıl vs :S bide gerçek tam 2mp sel resimini göremedim S

ALo komşu avcıları :( komşunuz kapıyomu geliyo son hemen arayın ) alo komşu avcıları size bir el kadar yakın .:D ses yüzünden ollaymı çıkıyo arayın hemen ipini çekelim :Dkomsunuzun turşusunu kurun puhaha :@

_faruk_

10 Nisan 2007; 23:11:55 

Flickrda "asus v80" olarak aradım bunlar çıktı ama yine exif bilgilerinde telefona ait bir bilgi yok bazılarında oluşturma yazılımı da kullanılmamış.. tüm telefonlar fotoğraflara exif bilgisi koyar mı?

http://www.flickr.com/search/?q=asus+v80&m=text

DigitalWorld

10 Nisan 2007; 23:17:22 

Hayır tüm telefonlar exif bilgisini eklemez ancak her düzenleme yazılımı da kendi exif bilgisini eklemez.

Kısacası ben resmiler %100 geröektir demek için erken diyorum. Doğru dürüst exif bilgili ve tam boyutta fotograf göredikçe kesin yorum yapılamaz.

Resimlerde boyut küçültme yapılmamış orjinal resmin bir kısmı sanki makasla keser gibi kesilerek alınmış.

Bunun dışında ben cihazın kamerasının kaliteli olacağını düşünüyordum en başından beri ama bu resimler ona aittir diyemem keza buna işarek olabilecek en ufak somut bir kanıt yok.

telefonumabak

11 Nisan 2007; 8:23:35 

acaba alsam, denesem ne kadara satabilirim ki. sıfırına 359ytl dedim alan yok.
birazda kullanılınca %5-%15 fiyat düşer.
ne kadar zarar edilirki.
hani korkum bahsedilen kadar iyi olmassa elde kalır. zaten işu anda elde kalan 5-6 cihazım var ken

3-4 YILLIK DONANIMHABER ÜYELİĞİMDEN anlayışı kıt, küfür etmeyi,sevenlerin yüzünden ayrılıyorum.
telefonumabak

11 Nisan 2007; 11:30:34 

Teknik Destek
Telefon: +90 216 521 47 25
Faks: +90 216 521 52 64
vermiş oldukları numara da bozuk heralde. aradım aradım hem çalmıyor hemde cevap yok. ama kontoır atmaya devam ediyor. birde siz denermisiiz

serkan1216

11 Nisan 2007; 11:45:42 

googlede bu duruma çaresiz kaldı ya araDIM ARADIM AMAA SONUÇ HÜSRAN

ALo komşu avcıları :( komşunuz kapıyomu geliyo son hemen arayın ) alo komşu avcıları size bir el kadar yakın .:D ses yüzünden ollaymı çıkıyo arayın hemen ipini çekelim :Dkomsunuzun turşusunu kurun puhaha :@

mclarensx1

11 Nisan 2007; 15:44:39 

hafıza kartı yok dimi arkadaşlar kutuda
face1tr

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Nisan 2007; 16:17:30