Şimdi Ara

HARD DİSK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 60 GB HARDDİSKİM VAR C SÜRÜRCÜSÜNDE TOPLAM 4 GB LIK KULLANIM ALANI VAR D SÜRÜCÜSÜNDEN FORMATLAMADAN C SÜRÜCÜSÜNE AKTARMA YAPABİLİRMİYİM

YOKSA SAÇMALIYORMUYUM?

Love:Aşk,,, Lavuk: Aşık.....
  • _____________________________
  • Biraz

Orjinalden alıntı: cagrisev

ARKADAŞLAR 60 GB HARDDİSKİM VAR C SÜRÜRCÜSÜNDE TOPLAM 4 GB LIK KULLANIM ALANI VAR D SÜRÜCÜSÜNDEN FORMATLAMADAN C SÜRÜCÜSÜNE AKTARMA YAPABİLİRMİYİM

YOKSA SAÇMALIYORMUYUM?

Ne yapmak istediğini biraz daha açık ve net yazsan

Milletimin Kanını Emen Vampirlerin Kalbine Kazık Çakacak Kadar Cesur Olalım...
  • açıklıyorum

60 gb lik harddiskimi "C" de 4GB "D" de 56GB olarak kullunıyorum

"C" sürürcüsüne 4GB yeter sanmıştım fakat windows güncelleştirme yüklemeleri sonucundu 4 GB'lık C sürücüsü doldu.Diski temizleyin uyarıları alıyorum.

sorum bu aşamada başlamakta ben windowsu baştan kurmadan ( diski bölme işlemi orda yapılıyor ya) d sürücüsünden "C" sürücüsüne hafıza aktarımı yapabilirmiyim . Böyle bir program varmı...

Sanırım anlatabilmişimdir.

Teşekkürler

• sanırsam bu imkansız gibi bişiy

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bad sector'lü HDD + SSD
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • partion magic resize bölümünden belki yapabilirisn

• quote:

Orjinalden alıntı: kilimci

sanırsam bu imkansız gibi bişiy

Asla imkansız deme evet var kardes PartitionMagic hem türkçe hemde yapması çok basit

İNDİRMEK İÇİN

Milletimin Kanını Emen Vampirlerin Kalbine Kazık Çakacak Kadar Cesur Olalım...
  • arkadaşlar partition magic programında diskin ikinci bölümü için bunu hep yaptım ama birinci bölümü için bilemem

• sonucu bizede bildir

• Partition magic ile yapabilirsin
    Program ve resimli anlatımı burda

http://stallion.blogcu.com/1956568/

...
    Intel Skylake I7 6700K/Asus Z170 Gaming Pro/Asus Strix R390 DirectCU III OC/G.Skill Ripjaws V DDR4 2666MHz CL15 XMP 16GB (2x8GB)/Sandisk Ultra II 480GB SSD/WD Caviar Black HDD 1TBx2/Seagate Pipeline 2TB/Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatality Pro/Seasonic X-1050xm2 Gold/Corsair Carbide 500R-CM JetFlo White Led x 6/Corsair H100i GTX - CM JetFlo White Led x 2-Noctua NT-H1/Lamptron FC5 V3/Asus VG279Q Freesync-144Hz-1ms/Logitech X-540-Logitech Z-506/Hyperx Cloud II-Asus TUF Gaming H3/Logitech G810 Orion Spectrum(Romer-G)-Razer Blackvidow V3(Razer Green)-Razer Huntsman TE/Razer Viper-Razer Deathadder V2-Logitech G403-Logitech G203 LIGHTSYNC/Steelseries QCK XXXL-Logitech G640-Steelseries Qck+ Heavy L-Steelseries Qck NIP Edition/Razer Mouse Bungee
    darkness in your mind
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeWD@Li

quote:

Orjinalden alıntı: kilimci

sanırsam bu imkansız gibi bişiy

Asla imkansız deme evet var kardes PartitionMagic hem türkçe hemde yapması çok basit

İNDİRMEK İÇİN

quote:

Partition magic ile yapabilirsin
    Program ve resimli anlatımı burda

http://stallion.blogcu.com/1956568/

Teşekkür ederim arkadaşlar fakat resimli anlatımda Zaten tek olan sürücüden yeni bir sürücü yapılma işlemini anlatmış fakat benim isteğim farklı

Halihazırda bulunan 'C' ve 'D' sürücümden işlem gerçekleştirecem 'D' sürücüsündeki 56 gb boş alanımdan 10 gb kadar çekip c sürücüsüne eklemek istiyorum.
    Söylediğiniz programdaki (resimlerdeki anlatıma göre) Baglantı kuramadım

• Selamlar,

D sürücüsünü 28+28 GB olarak 2 ye bölebilirsiniz. Bu işlemden sonra D sürücünüz yerine D ve E olacaktır. İstediğiniz sürücüye yeni windows kurun.
    768 MB SDRAM 133 MHz (256 + 512)
    64 MB Nvidia Geforce4 MX 480 E1 AGP 8X
    LG CD-RW , LG DVD-RW
  • Evet yaparsın. bende de 60 gb harddisk var. 5 parçaya bölmüştüm c sürücüsünü de 2 gb yapmışım ( niye yaptıysam. ) xp yi yükledim.
    güncellemler servis packlar eklenince yetmez oldu.
    Silmeden ve formatlamadan fdisk yapmadan, partionmagic ile önce 4 daha sonra 6, en son 11 gb yükselttim gene yetmiyor sanırım 20 yapıcam yakında ...

Orjinalden alıntı: waterman

Evet yaparsın. bende de 60 gb harddisk var. 5 parçaya bölmüştüm c sürücüsünü de 2 gb yapmışım ( niye yaptıysam. ) xp yi yükledim.
    güncellemler servis packlar eklenince yetmez oldu.
    Silmeden ve formatlamadan fdisk yapmadan, partionmagic ile önce 4 daha sonra 6, en son 11 gb yükselttim gene yetmiyor sanırım 20 yapıcam yakında ...

Yıldızlarına ve daha önceden yapmış oldugun için tecrübelerine güvenerek işleme başlayacağım.

2 saat içersinde yeni msj atamassam anlayınki windowsu göçerttim.Hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrisev -- 23 Mart 2007; 15:34:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: [darkness13]

acronis dik director suite ile yaparsın ben yaptım kullanımı partition magicten daha kolay

Bu iş için biçilmiş kaftan

Acronis firmasını ürünleri gerçekten çok iyidir.

Acronis Disk Director Suite 10 tavsiye ederim

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53
  • Sevd@li Petar ve Waterman tavsiye ettiğiniz programı kullandım ve işe yaradı HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYDRUM

DİGER ARKADAŞLARIMA DA İLGİLERİNDEN DOLAYI MİNNETTARIM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.