Şimdi Ara

SAMSUNG C300 İNCELEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
19.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şebeke Frekansı (Mhz) 900-1800 Dual Band
    İşletim Sistemi Samsung
    Ekran Tipi 128 x 160 Piksel CSTN 65.536 Renk
    Dahili Kamera Yok
    Mp3 Çalar Yok
    Radyo Yok
    Ses Kayıt Yok
    Telefon Hafızası 2 MB
    Arttırılabilir Hafıza Yok
    Wi-Fi Yok
    Bluetooth Yok
    A2DP (Gelişmiş Ses Dağıtım Profili) Yok
    Infra Red (Kızıl Ötesi) Yok
    EDGE Yok
    GPRS Var
    Bas Konuş Yok
    Java Var
    MMS Var
    Wap Var
    Ses ile Arama Yok
    HandsFree (Eller Serbest) Var
    Oyun Var
    Polifonik Melodi Var
    Titreşim Var
    Ağırlık (Gr) 94
    Pil Tipi (mAh) 800 Li-ion
    Boyut ( En x Boy x Yükseklik ) mm 92 x 44 x 18.8
    Konuşma Süresi ( Saat/En Fazla ) 7.6
    Bekleme Süresi ( Saat/En Fazla ) 493
    Garanti (Yıl) 2
    Kutudan Çıkan Aksesuarlar Kullanma Kılavuzu,Şarj Cihazı,Pil

Diğer Özellikler
    1000 Kişi Kapasiteli Telefon Defteri, 200 SMS Kapasiteli Mesaj Kutusu, SMS (Akıllı T9 Desteği ile), Yüklü Oyunlar (2 Adet), Ajanda, Takvim, Saat, Alarm, Kur çevirici, Hesap makinası, Çağrı yönlendirme / durdurma / bekletme, Aranan / gelen / yanıtlanmayan çağrı listesi, Titreşimli Uyarı

ARTILARI

-şarjı uzun süre gidiyor.
    -1,5 saat civarında şarj oluyor.
    -bu fiyata kayan kapaklı bir telefon almak isteyenler için ideal.
    -hem titreşimi hem de alarm sesi yeterli.
    -1000 telefon hafızası var.
    -kaydırdığınız zaman tuş takımı aydınlatmasını her zaman açık yapabiliyorsunuz.ama sadece hava karardıktan sonra kullanmak istiyorum derseniz tuş takımının ışığının hergün saat kaçta başlayıp kaçta bitmesini istediğinizi ayarlayabiliyorsunuz..(ör:başlama saatini 17:00 bitiş saatini 8:00 yaptığınızda bu saatler arasında her kapağı kaydırdığınızda tuş takımının ışığını da açmış oluyorsunuz)

EKSİLERİ

-klasik samsung sıkıntısı.ortadaki internet tuşuna istemsiz basabiliyorsunuz.ve kontorunuz gidebiliyor.
    -ne radyosu var ne de mp3 çalma özelliği.en azından radyo koyulabilirdi.x serisinin daha ucuz modellerinde bile radyo varken hem de.
    -yeşil arama tuşuna bastığınızda tüm arama kayıdına ulaşabiliyorsunuz ama aramanın (cevapsız-gelen ya da giden aramaların) hangi saatte ve günde yapıldığını göremiyorsunuz.bunu öğrenmek için menü den arama kayıtlarına girmeniz gerekiyor.
    -uyarı tipinde melodi – titreşim –ve titreşim+melodi seçenekleri var.sadece ışık (yani tamamen sessiz modu yok)
    -oyun ya da mesaj için uzun süre ışığı açık durduğunda ekranda yazılar gölgeli duruyor.ekran ayarlarından kontrast ını artırarak bundan kurtulabiliyorsunuz.

SAMSUNG C300 İNCELEMESİ

SAMSUNG C300 İNCELEMESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nothing else... -- 23 Mart 2007; 17:45:02 >

• tamamen sessiz modu için # tuşuna uzun baman gerekiyor. yane tamamen sessiz özelliği var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayerxp

tamamen sessiz modu için # tuşuna uzun baman gerekiyor. yane tamamen sessiz özelliği var :)
    :)

tamamen sessiz mod derken titreşimin de olmadığı çoğu telefonda olan sadec ışık uyarısını kastediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nothing else...

:)

tamamen sessiz mod derken titreşimin de olmadığı çoğu telefonda olan sadec ışık uyarısını kastediyorum...

Alıntıları Göster
    sesli moddayken sesnini tamamen kıs:)
  • arkadaslar ben de bu aletten almak istiyorum.

kullanan arkadaslar biraz bahsedebilirler mi?Ya da buna alternatif aynı fiyatlarda başka önerebileceginiz marka model war mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak11

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: burak11

arkadaşlar bu telefonu ya da benzerlerini kullanmadıysanız keşke yorum yapmasanız.

sesli modda iken sesi kısabilirsiniz sadece.o da bir birime kadar.yani kısık da olsa ses çıkacaktır...

telefonu aldığım ilk gün inceleme yapmadım.bir hafta kullandıktan sonra yazdım yazıyı.

• quote:

quote:

arkadaşlar bu telefonu ya da benzerlerini kullanmadıysanız keşke yorum yapmasanız.

sesli modda iken sesi kısabilirsiniz sadece.o da bir birime kadar.yani kısık da olsa ses çıkacaktır...

telefonu aldığım ilk gün inceleme yapmadım.bir hafta kullandıktan sonra yazdım yazıyı.

Alıntıları Göster
    Hoş telefon ikinci telefon olarak almayı düşündüm ama çok kalın yaaa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkangsk

Hoş telefon ikinci telefon olarak almayı düşündüm ama çok kalın yaaa

Alıntıları Göster
    philips s200 ve samsung c300 ün şarj aletleri birbirine uyuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayerxp

tamamen sessiz modu için # tuşuna uzun baman gerekiyor. yane tamamen sessiz özelliği var :)
    ya arkadaslar ben birseyi merak ediyorum: bu CSTN 65.536 Renk ekran ile tft ekran arasinda ne fark var?? mesela samsung x210da tft bunda cstn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

ya arkadaslar ben birseyi merak ediyorum: bu CSTN 65.536 Renk ekran ile tft ekran arasinda ne fark var?? mesela samsung x210da tft bunda cstn

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: infinite

CSTN (color super-twist nematic)

STN (super-twist nematic)

TFT (thin film transistor)

açıklamaları bu şekilde.....

öncelikle stn ve cstn ce stn aynı mantıkla üretilen ekranlardır ikiside passivematrix ekran (yani yanındaki adam sen telefonu kendine çevirip ekrana baktığında o ekrandakileri göremez....)

detaylı bilgi
    http://www.business-sites.philips.com/InformationCenter/Global/FArticleSummary.asp?lNodeId=977&channel=977&channelId=N977A2291

TFT aktif matrix ekran her açıdan kolayca görülebilen ince film tabaka üzerine çok net gürüntü aktarabilen teknoloji ....

TFT en iyisidir fakat eskimeye başlamıştır onların yerine daha az enerji ile aynı kaliteyi sunan

TFD , UFB (ultra fine bright-samsung-) gibi teknolojiler günümüzde kullanılmaktadır

başka bir sayfada daha önce cevaplanmış..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: infinite

CSTN (color super-twist nematic)

STN (super-twist nematic)

TFT (thin film transistor)

açıklamaları bu şekilde.....

öncelikle stn ve cstn ce stn aynı mantıkla üretilen ekranlardır ikiside passivematrix ekran (yani yanındaki adam sen telefonu kendine çevirip ekrana baktığında o ekrandakileri göremez....)

detaylı bilgi
    http://www.business-sites.philips.com/InformationCenter/Global/FArticleSummary.asp?lNodeId=977&channel=977&channelId=N977A2291

TFT aktif matrix ekran her açıdan kolayca görülebilen ince film tabaka üzerine çok net gürüntü aktarabilen teknoloji ....

TFT en iyisidir fakat eskimeye başlamıştır onların yerine daha az enerji ile aynı kaliteyi sunan

TFD , UFB (ultra fine bright-samsung-) gibi teknolojiler günümüzde kullanılmaktadır

başka bir sayfada daha önce cevaplanmış..

Alıntıları Göster
    teşekkürler..bu telefonu almayı düşünüyorum.. acaba ortadaki i tuşunu iptal etme veya ettirme gibi bi seçeneğimiz yok mu..?

bide sürgüde herhangi bir sorun olmaz değil mi ilerde..

saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: BetaMode

teşekkürler..bu telefonu almayı düşünüyorum.. acaba ortadaki i tuşunu iptal etme veya ettirme gibi bi seçeneğimiz yok mu..?

saygılarımla...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: .ImpossibleIsNothing

saygılarımla...

wap profilini silersen otomatik olarak iptal olmuş oluyor

Sürgüde sorun olacağını sanmıyorum slider tel yapmak samsungun işi

• quote:

Orijinalden alıntı: bluENight

quote:

Orjinalden alıntı: .ImpossibleIsNothing

saygılarımla...

Alıntıları Göster
    quote:

çok teşekkürler. gerçekten çok hoşuma gitti hem fiyat hem de görünüş olarak.. benim içn kamera mp3 vb. gibi özellikler önemli değildi..galiba aradığım telefon buldum...

saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: BetaMode

quote:

çok teşekkürler. gerçekten çok hoşuma gitti hem fiyat hem de görünüş olarak.. benim içn kamera mp3 vb. gibi özellikler önemli değildi..galiba aradığım telefon buldum...

saygılar...

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar
    uzun süren bir 3310 kullanımdan sonra bu telefonu aldım kendime. Verdiğiniz paranın sonuna kadar karşlığını alabildiğiniz telefonlardan.
    Cahilliğimi mazur görün ama bu telefona oyun nasıl yükleniyor kendi sitesinde oyunlar 100 kontür civarında, wap adresi varmıdır girip oyu yükleyebileceğim.
    Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuqes

Merhaba arkadaşlar
    uzun süren bir 3310 kullanımdan sonra bu telefonu aldım kendime. Verdiğiniz paranın sonuna kadar karşlığını alabildiğiniz telefonlardan.
    Cahilliğimi mazur görün ama bu telefona oyun nasıl yükleniyor kendi sitesinde oyunlar 100 kontür civarında, wap adresi varmıdır girip oyu yükleyebileceğim.
    Şimdiden teşekkürler

Alıntıları Göster
    bende anneme anneler günü hediyesi aldım.fakat bi şeyi çözemedim.zil sesi+titreşime getirdiğimde önce çalıyor sonra titriyor.ikisi aynı anda nası aktive olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ege_1907

bende anneme anneler günü hediyesi aldım.fakat bi şeyi çözemedim.zil sesi+titreşime getirdiğimde önce çalıyor sonra titriyor.ikisi aynı anda nası aktive olur.

Alıntıları Göster
    Basit bi telefon fiyatıda ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ege_1907

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ege1907

ikisi de aynı anda olmuyor.bence hoş bir özellik.ikisi aynı anda olduğu zaman ses net olmayabiliyor.ya da bana öyle geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ozborme

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ozbrme1

şarjının da normal kullanımda 3 gün gidebilmesi , bence 2. telefon olarak bile kullanıbilmesini sağlıyor.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: shadow_unfelix

quote:

ben sadece fikir olarak yazdım. denememiştim.ayrıca telefonu senden önce aldım. merak etme. bu arada benim telefon 2saat 10dk da şarj oluyor ve nadiren telefonu kurcalarken menünün rengi değişebiliyor... bana şarjı 4günden aşağı gitmiyor.aşırı telefonla konuşmam yok. arka kapak çok kolay çiziliyor. cebime koyuyorum devamlı ama asla bozuk para vs koymadım. masaya koyarken sadece arka kapak çiziliyor. biraz dandik yapmışlar. kayar kapakta sorun yok.net açılıyor.ben bozulur tahmin ediyordum. mesaj yazarken sürekli t9 sözlük açık. mesaj kısmına girdikten sonra t9 u kapatma tuşuna basmanız gerekiyor. mesajı yazdıktan sonrada rehber numarası için biraz uğraştırıyor. ama telefonumu çok aşırı seviyorum. özellikle fiyatı 150ytl civarına düşmüşken kesinlikle kaçmaz çok klas duruyor ve kolay kolay ön taraf çizilmiyor... birde içinden ayrıntılı katalog çıkmıyor gıcık oldum:D el lekesi direk belli oluyor. ok tuşuna basınca wapa giriyor. bunu wap ayarlarını silerek çözüyorsunuz yada turkcell kullanıyorsanız avea yada telsimin ayarlarına geçin. kabul etmiyor zaten. herhangi bir hata uyarısında hangi tuşa basarsanız basın 3-4 sn işlemiyor.hata uyarısının ekrandan geçmesini bekliyorsunuz. kapak açıkken 123 nolu tuşlara eliniz büyükse telefonun üst açılır kısmının altına değebiliyor. bu telefona resim melodi oyun vs yüklemeyi denemeyin bile çünkü kablosu hiç bir yerde yok ve duyduğum kadarıyla ithal edilmicekmiş. içindeki oyun çok dandik. melodileride biraz dandik.çok sesli ortamda bazen duyulmuyor. izlenimlerim bunlar. ben tavsiye ederim. gidip dandik nokialara 200küsür vermeyin.menüsü kullanışlı arkadaşlar.(bu arada ucuz telefonda samsung pahalı telefonda nokiacıyım)

• quote:

Orijinalden alıntı: burak11

quote:

Orjinalden alıntı: shadow_unfelix

quote:

ben sadece fikir olarak yazdım. denememiştim.ayrıca telefonu senden önce aldım. merak etme. bu arada benim telefon 2saat 10dk da şarj oluyor ve nadiren telefonu kurcalarken menünün rengi değişebiliyor... bana şarjı 4günden aşağı gitmiyor.aşırı telefonla konuşmam yok. arka kapak çok kolay çiziliyor. cebime koyuyorum devamlı ama asla bozuk para vs koymadım. masaya koyarken sadece arka kapak çiziliyor. biraz dandik yapmışlar. kayar kapakta sorun yok.net açılıyor.ben bozulur tahmin ediyordum. mesaj yazarken sürekli t9 sözlük açık. mesaj kısmına girdikten sonra t9 u kapatma tuşuna basmanız gerekiyor. mesajı yazdıktan sonrada rehber numarası için biraz uğraştırıyor. ama telefonumu çok aşırı seviyorum. özellikle fiyatı 150ytl civarına düşmüşken kesinlikle kaçmaz çok klas duruyor ve kolay kolay ön taraf çizilmiyor... birde içinden ayrıntılı katalog çıkmıyor gıcık oldum:D el lekesi direk belli oluyor. ok tuşuna basınca wapa giriyor. bunu wap ayarlarını silerek çözüyorsunuz yada turkcell kullanıyorsanız avea yada telsimin ayarlarına geçin. kabul etmiyor zaten. herhangi bir hata uyarısında hangi tuşa basarsanız basın 3-4 sn işlemiyor.hata uyarısının ekrandan geçmesini bekliyorsunuz. kapak açıkken 123 nolu tuşlara eliniz büyükse telefonun üst açılır kısmının altına değebiliyor. bu telefona resim melodi oyun vs yüklemeyi denemeyin bile çünkü kablosu hiç bir yerde yok ve duyduğum kadarıyla ithal edilmicekmiş. içindeki oyun çok dandik. melodileride biraz dandik.çok sesli ortamda bazen duyulmuyor. izlenimlerim bunlar. ben tavsiye ederim. gidip dandik nokialara 200küsür vermeyin.menüsü kullanışlı arkadaşlar.(bu arada ucuz telefonda samsung pahalı telefonda nokiacıyım)

Alıntıları Göster
    melodi yüklemesi yapamıyoruzmuyuz telefona. Yapılabiliyorsa ve elinizde melodiler varsa paylaşırımısınız.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.