Şebeke Frekansı (Mhz) 900-1800 Dual Band İşletim Sistemi Samsung Ekran Tipi 128 x 160 Piksel CSTN 65.536 Renk Dahili Kamera Yok Mp3 Çalar Yok Radyo Yok Ses Kayıt Yok Telefon Hafızası 2 MB Arttırılabilir Hafıza Yok Wi-Fi Yok Bluetooth Yok A2DP (Gelişmiş Ses Dağıtım Profili) Yok Infra Red (Kızıl Ötesi) Yok EDGE Yok GPRS Var Bas Konuş Yok Java Var MMS Var Wap Var Ses ile Arama Yok HandsFree (Eller Serbest) Var Oyun Var Polifonik Melodi Var Titreşim Var Ağırlık (Gr) 94 Pil Tipi (mAh) 800 Li-ion Boyut ( En x Boy x Yükseklik ) mm 92 x 44 x 18.8 Konuşma Süresi ( Saat/En Fazla ) 7.6 Bekleme Süresi ( Saat/En Fazla ) 493 Garanti (Yıl) 2 Kutudan Çıkan Aksesuarlar Kullanma Kılavuzu,Şarj Cihazı,Pil
Diğer Özellikler 1000 Kişi Kapasiteli Telefon Defteri, 200 SMS Kapasiteli Mesaj Kutusu, SMS (Akıllı T9 Desteği ile), Yüklü Oyunlar (2 Adet), Ajanda, Takvim, Saat, Alarm, Kur çevirici, Hesap makinası, Çağrı yönlendirme / durdurma / bekletme, Aranan / gelen / yanıtlanmayan çağrı listesi, Titreşimli Uyarı
ARTILARI
-şarjı uzun süre gidiyor. -1,5 saat civarında şarj oluyor. -bu fiyata kayan kapaklı bir telefon almak isteyenler için ideal. -hem titreşimi hem de alarm sesi yeterli. -1000 telefon hafızası var. -kaydırdığınız zaman tuş takımı aydınlatmasını her zaman açık yapabiliyorsunuz.ama sadece hava karardıktan sonra kullanmak istiyorum derseniz tuş takımının ışığının hergün saat kaçta başlayıp kaçta bitmesini istediğinizi ayarlayabiliyorsunuz..(ör:başlama saatini 17:00 bitiş saatini 8:00 yaptığınızda bu saatler arasında her kapağı kaydırdığınızda tuş takımının ışığını da açmış oluyorsunuz)
EKSİLERİ
-klasik samsung sıkıntısı.ortadaki internet tuşuna istemsiz basabiliyorsunuz.ve kontorunuz gidebiliyor. -ne radyosu var ne de mp3 çalma özelliği.en azından radyo koyulabilirdi.x serisinin daha ucuz modellerinde bile radyo varken hem de. -yeşil arama tuşuna bastığınızda tüm arama kayıdına ulaşabiliyorsunuz ama aramanın (cevapsız-gelen ya da giden aramaların) hangi saatte ve günde yapıldığını göremiyorsunuz.bunu öğrenmek için menü den arama kayıtlarına girmeniz gerekiyor. -uyarı tipinde melodi – titreşim –ve titreşim+melodi seçenekleri var.sadece ışık (yani tamamen sessiz modu yok) -oyun ya da mesaj için uzun süre ışığı açık durduğunda ekranda yazılar gölgeli duruyor.ekran ayarlarından kontrast ını artırarak bundan kurtulabiliyorsunuz.
öncelikle stn ve cstn ce stn aynı mantıkla üretilen ekranlardır ikiside passivematrix ekran (yani yanındaki adam sen telefonu kendine çevirip ekrana baktığında o ekrandakileri göremez....)
wap profilini silersen otomatik olarak iptal olmuş oluyor
Sürgüde sorun olacağını sanmıyorum slider tel yapmak samsungun işi
çok teşekkürler. gerçekten çok hoşuma gitti hem fiyat hem de görünüş olarak.. benim içn kamera mp3 vb. gibi özellikler önemli değildi..galiba aradığım telefon buldum...