Şimdi Ara

PHİLİPS S200 İNCELEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şebeke Frekansı (Mhz) 900-1800 Dual Band
    İşletim Sistemi Philips
    Ekran Tipi 96 x 64 Piksel STN
    Ağırlık (Gr) 85
    Pil Tipi (mAh) 1000 Li-ion
    Boyut ( En x Boy x Yükseklik ) mm 101 x 44 x 18.1
    Konuşma Süresi ( Saat/En Fazla ) 3
    Bekleme Süresi ( Saat/En Fazla ) 336
    Garanti (Yıl) 2
    Kutudan Çıkan Aksesuarlar Kullanma Kılavuzu,Şarj Cihazı,Pil

Artıları

-şarjı özellikle bekleme süresi çok iyi.
    -titreşimi ve sesi yeterli.
    -f1 yarışı diye bir oyun var.nokia ilk çıktığında nasıl yılan oyununu herkes oynuyordu bu oyun da bence yılan kadar olmasa bile arkadaşlarınız arasında en yüksek skoru almak için küçük çekişmeler yaşatabilecek bir oyun.
    -nokia nın ucuz telefonlarında pil çıkarınca saat ve tarihin silinmesi gibi bir problemi yok.

Eksileri
    -t9 yok.uzun mesaj yazmak istediğinizde gerçekten sinirlerinizin katsayısı artıyor
    -arka fonda tam renkli diyemeceğimiz bir resim var.ve bence güzel değil.ve en önemlisi kaldıramıyorsunuz.
    -çekim gücü çok iyi değil turkcell de bile açık bir alanda değilseniz net ses alamayabilirsiniz.(bazen)
    -melodileri kötü…

Sonuç olarak ikinci telefon olarak ve mesajdan ziyade(t9 olmasa da olur diyorsanız problem yok) konuşmak için alınabilecek küçük hoş bir telefon.

PHİLİPS S200 İNCELEMESİ

PHİLİPS S200 İNCELEMESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nothing else... -- 23 Mart 2007; 17:47:12 >

• güzel paylaşım kardeşim. ellerine saglık
  • hayırlı olsun dostum
  • Bendeki S200 yüzüstü yere düştü. Şu an fotoda da göründüğü gibi ekranını yarısı yok. Yani yazıların yarısı okunmuyor. Ayrıca bi de 1,5-2 cm'lik bir karartı oluştu. Dış ekranda kırık-çatlak yok fakat iç ekranda çatlaklar var. Telefonun tüm fonksiyonları çalışıyor fakat ekranın yarısı yok işte.

PHİLİPS S200 İNCELEMESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erAn_ -- 25 Mart 2007; 18:03:59 >

• gelen aramayı gösterir eger sorun ustts ise ama mesajlarda zorluk çekersin. hell hele mesaj yazarken ne yazdıgını ancak 2-3 cümle yazdıktan sonra geriden geriden takip edersin
  • Konuşma süresi düşük bu telefonun .... az konuşanlar için iyi bir seçim olabilir ...bunun dışında stand by'ına kanmayın
  • Philips s200 ve samsung c300 ün şarj aletleri birbirine uyuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony dsc-hx400v ve tavsiye
    10 yıl önce açıldı
    SAMSUNG E490 incelemesi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • son birkaç gündür farkettim ki açık alanda olsanız bile turkcell full çekmiyor.

ve bu bazen sıkıntıya sebep olabiliyor..
  • S200 LG W3000 SAŞR CİHAZLARI da uyuyor
  • Arkadaşlar ses kalitesini yukseltmenin bir yolu yokmu bu telefonda karsı tarafa sesimizi duyurmak için bagırmakmı gerekiyor bu canımı çok sıktı ayarlar vardı gizli kodlar falan bilen varsa yardımcı olurmu.
  • Bazı telefonlarla uyuyor şarj aletleri ama zorunlu kalmadıkça kullanmamanızı öneririm.Kendi telefonumdan biliyorum;bi ara samsung şarj aleti kullanmıştım,şarj süresi 2 güne kadar inmişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.