Şimdi Ara

'Otonom ve uçan araba mühendisliği' kursu kayıtları başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uçan araçlara olan ilgi her geçen gün artıyor. Geçtiğimiz yıl Toyota, Airbus ve Volvo uçan araçlara yatırım yapmış ve planlarında uçan araba olduğunu açıklamıştı. Büyüyen pazarda yenilikçi fikirlerini uygulamak ve teknolojinin evrimine yön vermek istiyorsanız bu konuda kapsamlı bir kurs yayınlandı.

     

    Udacity isimli dijital kurs sitesinde “Uçan araçlar” nanodegree programı kayıtları başladı. Kursu tamamladıktan sonra uçan araçlarla ilgili mühendislik seviyesinde bilgiye sahip olacağınızı iddia ediyor. Nanodegree, Udacity eğitimlerinde mini diploma anlamına geliyor. Eğitimi verilen konu hakkında kapsamlı eğitimin bulunduğuna işaret ediyor.

     

    Kursun eğitim kadrosu bir hayli etkileyici. Eğitimin başında Google otonom sürüş programının eski lideri Sebastian Thrun bulunuyor. Sebastian Thrun’a ek olarak Project Wing kurucusu ve MIT profesörü Nicholas Roy, Toronto Üniversitesi aerodinamik profesörü Angela Schoellig, Amozon Robotics kurucusu Raffaelo D’Andrea gibi önemli isimler eğitim kadrosunda yer alıyor.

     

    6 ay sürecek kursun ücreti 1200 dolar

    “Uçan araçlar” kursu hem robotik hem de aerodinamik açıdan mühendislik seviyesinde eğitim sunmayı amaçlıyor. Eğitimlerde oluşturulan konsept araçların tasarımının geliştirilmesi için simülatörleri nasıl kullanacaklarını da öğretiyor.

     

    Eğitim, haftalık 15 saat çalışma ile 6 ayda tamamlanabiliyor. Kursun ücreti ise 1200 dolar. Kursu satın almadığımız için eğitim kalitesi hakkında yorum yapamayacağız ancak vaat edilenler etkileyici duruyor. Kim bilir buradan aldığınız eğitimle drone teknolojileri geliştiren bir şirkette çalışmaya başlayabilirsiniz.

     







  • Zengin birisi kayıt olup kaydetse de bizde torrent den indirsek :)

  • Şu an için gerekliymiş gibi görünüyor ama bence gereksiz. Zira yapay zeka o kadar gelişecek ki, otonom uçuş olacaktır. Bunlar da bu ortaya çıkmadan ne kazanırsak modundalar...

  • OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    O açıdan bakarsak hiç bir işe giremeyiz hocam. Doktorluk, muhasebe, tezgahtarlık vs... ki kendi kendini tamamlayan/üreten yapay zekalar üzerinde çalışılıyor.
  • Olur mu canım. Alet kendi uçacak, pilota gerek olmayacak. Doktorlukta öyle mi. Hadi insanları ameliyat yapan robotlar üretilse dahi, hastaneye gittiğin zaman sana aç ağzını deyip bakacak robotlara çok fazla vardır. Onu anlamak kolay değil yani..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.