Şimdi Ara

Telefonu el konsoluna dönüştüren aksesuar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Motorola'nın akıllı telefonları için yepyeni modlar çıkmaya devam ediyor. Bu videomuzda telefonlarını taşınabilir oyun konsoluna dönüştüren gamepad aksesuarıyla ilgili deneyimlerimizi aktarıyoruz. 



  • yüzlerce benzeri ürün var. bu ürünü farklı kılan nedir acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi telefonla çektiyseniz görüntü berbat bi daha kullanmayın.

  • Ya bu şey değil mi,

















    Nintendo Switch
  • Motorola güzel aksesuarlar üretiyor ama sadece kendi markasıyla çalışması yüzünden sonu LG gibi olacak :D

  • Telefonun ekranı haricinde kalan yerleri tamamen kapatsa ve kullanmadığımız zamanlarda arkaya doğru katlayabilsek ve ya içe doğru kayar şekilde kapanabilse efsane bir tasarım olabilirdi :) Böyle yarım kalmış bir tasarım gibi olmuş, el konsolu denmiş ama boyutları bir hayli büyük.

  • böyle bir ürün çıkartıp z2 force modelini de getirmemek ayrı bir kafa tabiki. buradan lenovo/motorola yetkililerine sesleniyorum, beni pazarlamanın başına getirin apple ve samsung'u çıkartırsak 2 yıl içinde satış rakamında başaltında lider yaparım sizi, sonraki 3 seneye de satışlarda malum ikiliyi zorlama seviyesine getiririm :)



    lenovo'yu vibe p1'den beri takip ediyorum; herşey iyi, herşey güzel ama zihniyette yanlışlık var.
  • Arka armadaki Y nin şeklini görünce zihinde direk iYi amblemi oluşuyor tv den midir nedir artık nası yer ettiyse.
  • Gamevice'ın katlanamayan ve sadece Moto Z'de çalışan versiyonu olmuş.

  • erdi bey zor şartlarda çekim yapıyor takdir ediyorum fakat video ekipmanı yetersiz kalıyor ürüne gelecek olursak kullanışlı güzel düşünülmüş bir aparat fakat fiyatı ne olacak türkiye için makul bir pazar fiyatı olacagını sanmıyorum

  • Katlanamiyor olmasi iyi degil. Her telefona uyumlu ve katlanan modeller var zaten.

  • gerçekten boş bir video olmuş.beğendim demekten başka ne dedi ?

    bunun gerçek bir inceleme olması için

    -hangi oyunları destekliyor? bunu takip edebileceğimiz site yada uygulama varmıdır?

    -desteklemediği oyunlar için keymapper tarzı uygulaması varmı? neticede bir çok gamepad var mobil telefon tabletler için ama oyun desteği sadece oyun geliştiricilere kaldığı sürece gamepadler çöp genelde.

    -içerisinde şarj edebilir batarya varmı? powerbank görevi görüyormu?

    gücünü sadece telefondanmı alıyor? kendi bataryası varmıdır?

    bunları açıklamak 5 dakikanızı almaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: seglopsi

    böyle bir ürün çıkartıp z2 force modelini de getirmemek ayrı bir kafa tabiki. buradan lenovo/motorola yetkililerine sesleniyorum, beni pazarlamanın başına getirin apple ve samsung'u çıkartırsak 2 yıl içinde satış rakamında başaltında lider yaparım sizi, sonraki 3 seneye de satışlarda malum ikiliyi zorlama seviyesine getiririm :)



    lenovo'yu vibe p1'den beri takip ediyorum; herşey iyi, herşey güzel ama zihniyette yanlışlık var.

    bir önceki moto z ile de uyumlu. zaten bu cihazda gayet başarılı bir cihaz.
  • Telefonu el konsoluna dönüştüren aksesuar

    Şöyle bir cihaz piyasaya gelse keşke :), zira bulursam koleksiyona atacağım. Ayrıca o joystiğin alternatifi varda 20 dolardan aşağı değil cezbetmiyor :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seglopsi

    böyle bir ürün çıkartıp z2 force modelini de getirmemek ayrı bir kafa tabiki. buradan lenovo/motorola yetkililerine sesleniyorum, beni pazarlamanın başına getirin apple ve samsung'u çıkartırsak 2 yıl içinde satış rakamında başaltında lider yaparım sizi, sonraki 3 seneye de satışlarda malum ikiliyi zorlama seviyesine getiririm :)



    lenovo'yu vibe p1'den beri takip ediyorum; herşey iyi, herşey güzel ama zihniyette yanlışlık var.

    Benim direkt yönetim ile bağım var. Gelmeme sebebi, maliyet.

    Bu fiyattan gelirse Samsung ve Apple'ın karşısında tercih edilmeyeceğini düşünüyorlar ki, haklılar. Düşük miktar için ise uğraşmaya değmez diyorlar bir nevi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MetalWave kullanıcısına yanıt
    moto z ile uyumlu da, moto z'nin bataryası; cihazla ve kullanıcısıyla uyumlu değil. %40-35 gibi değerlerde kapanması bana göre ayıp. z2 ve z'nin play modelleri grafik işlemci olarak vasat bir performansa sahip. qualcomm yongaları cpu, wifi, gsm gibi birçok konuda çok başarılılar, gpu konusunda da en üst segment yongaları sadece başarılı. powervr veya mali gpu'lar kadar orta ve alt segmentte başarılı değiller. Ekbilgi; gflops değerleri evvelden resmi olarak açıklanıyordu ama geri kaldıkları için sanıyorum artık resmi olarak açıklamıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seglopsi -- 3 Şubat 2018; 4:23:21 >
  • BerkDmrc B kullanıcısına yanıt
    eğer üst segment sokamıyorsan bir ülkeye maliyetten ötürü, telefonu yukarı çekebilirsin lokalizasyon ile. kaldı ki diğer sokamadığın ülkelere de bu yolu izleyebilirsin.

    2200 lira z2 play'in fiyatı, z playdan az biraz kamera özelliği, +32 gb fazla hafızası ve 1 gb ram ve +900 TL fazlalığı dışında farkı yok. az mantıklı birisi z2 play almaktansa z play'i tercih edecektir ki zaten her iki cihaz da aynı seviyede. hani +32 gb hafıza ve +1gb tek kanal ram ile çok daha başarılı bir kullanım deneyimleyeceğini düşünmek saçma olacak.

    lokalizasyon demişken; misal 626 koymazsın da 660 koyarsın. gpu 506 olmaz da 512 olur, ki 506 ve 512 arasında fark sözü edilecek kadar var. ram'i de tek kanal 933 MHz 4 gb ddr3 yerine 4 gb çift kanal 1866 Mhz ddr4 koymuş olursun. adam da şu gamepad'i aldığına memnun olur. tek kanal 933 ddr3 bellek 4-5 yıl öncesinin teknolojisi, bunu da ekbilgi olarak yazayım. dediğim lafın ardındayım lenovo'da zihniyet yanlışlığı var ve iddialıyım, eminim ki satışlarda xiaomi bile çok çok ileridedir lenovo'dan.




  • seglopsi kullanıcısına yanıt
    moto z nin modlarında genelde ek batarya oluyor. moto z lerde batarya sorunu ortaya çıktı, offgrid ile kullanıyorum bende. moto z force modelide var senin tüm tanımlarını karşılayan ülkemize getirmediler, aslında tam tersi olmalıydı. adamlar bizi düşünerek yapmadığı için böyle sıkıntıları düşünmelerine gerek kalmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.