Şimdi Ara

Sesli kitaplar Google Play mağazasına geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Uygulama ve oyun ile başladığı hayatına filmler ve kitaplar ile devam eden Google Play, şimdi de sesli kitaplara el atıyor. Pek çok yapım Google Play mağazasında yerini almaya başladı.


     


    Yeni kategori


     


    Google’ın sonbahar döneminden bu yana sesli kitap entegrasyonu için çalıştığı biliniyor. Google Play kurulum dosyasında ortaya çıkarılan bazı kodlar buna işaret ediyordu. Hali hazırda Google Play Music üzerinde sesli kitaplara erişmek mümkündü. Şimdi iki platformda da erişim sağlanmış oldu.


     


    Ayrıca Bkz.Yerli Gram Games’ten yeni bir bulmaca oyunu daha

    Sesli kitaplar ABD, İngiltere ve Avustralya Google Play mağazalarında erişime açıldı. Pek çok kullanıcı yeni servise ulaşabildiğini rapor ediyor. Google ayrıca ilk sesli kitabını satın alana yüzde 50 indirim yapıyor.


     


    Henüz resmi olarak bir açıklama yapılmadı ancak yakın zamanda bekleniyor. Google’ın bu hamle ile özellikle Amazon Audible gibi sektörün büyük sesli kitap platformları ile mücadele etmek istediği belirtiliyor. Sesli kitap satışlarının tüm ülkelere yayılması yıl sonuna kadar sürecek.


     



  • Lan çalışırken youtube dan dinliyordum şimdi bunlar hep telif der kaldırır canım radyo tiyatrosunu, yok yutüpün başına kesin recep ivedik geçmiş başkası mümkün değil... :(

  • Radyo tiyatro off ne güzel günlerdi :-[

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.