Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ""Nokia'nın Bir Yeni N'i daha.N81 yahut N83. . .""

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: bandidas
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: ""Nokia'nın Bir Yeni N'i daha.N81 yahut N83. . ."" Sayfa: <<   < önceki  23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

27 Temmuz 2008; 0:26:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

===> Her Kategoriden 1413 Duvarkağıdı <===

Tüm resimler 320*240 pikseldir. Tema yaparken ya da direkt duvarkağıdı atarken kullanabilirsiniz.
Nokia S60 3rd'lerde tema ile tam ekran yapmak için Zensis Theme DIY programını indirin:
http://rapidshare.com/files/132686628/Zensis.Theme.DIY.v1.2.rar (Ücretsiz)

İndirmek için;
http://rapidshare.com/files/132684719/Duvarkagitlari.by.Reis-iEagles_.rar

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni HTC Touch HD. High Definition yeniden tanımlandı.
Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
kayalık

27 Temmuz 2008; 10:02:43 

Hepsiburada'da 2 GB hafiza kartı hediye 662 YTL.
Sizce fiyat nasıl? Almayı düşünüyorum.

HastaFenerl1

28 Temmuz 2008; 20:33:21 

bu telefonu almak istiyorum ama biraz şüpheye düştüm.n82 düşünüyordum ama şekli bana çok kötü geliyor.n81nin de sanki biraz tuşları küçük.ellerim ve parmaklarım biraz büyük o yüzden biraz düşündürdü beni. siz ne düşünüyorsunuz sizce benim gibi.tuş takımı dışında beni düşündüren bir yanı yok.n82 özellik olarak mükemmel ama tipi çok kötü geliyor,biçimsiz geliyor(görecelidir tabi ki herkesin görüşüne saygım var.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HastaFenerl1 -- 28 Temmuz 2008; 20:32:10 >

ylönen

29 Temmuz 2008; 12:05:58 

kameraya önem weriyorsan eğer N82den sonra N81 kullanmak sana attan inip eşeğe binme havası vercektir ama tipi çok karizma tuş takımı bence ufak değil yeterince büyük sorun olmaz

HastaFenerl1

29 Temmuz 2008; 13:41:27 

quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

kameraya önem weriyorsan eğer N82den sonra N81 kullanmak sana attan inip eşeğe binme havası vercektir ama tipi çok karizma tuş takımı bence ufak değil yeterince büyük sorun olmaz

teşekkür ederim cevabınız için.n95e baktım ama o kadar özelliğine rağmen içime sinmiyor.gps ve tv-outu geçtim de kamera biraz soru işaretiydi benim için.önem vermesem de bir en azından 3 mpx olabilirdi.olsun o kadar şekil telefon ki herşeye değer bence. (lg chocolate için geçerli değil bu dediklerim )

LanManiaX

29 Temmuz 2008; 23:08:56 

Perşembe Hepsiburada.com dan sipariş verdim cumartesi elime geçti telefon, bence çok karizma bi telefon kullanımı falan gayet rahat pili bugun 4. gününde bi çubuk eksildi, okadar kurcaladım vs malum yeni telefon insan didik didik ediyor.Kısaca ben gayet memnunum telefonumdan alcak olanlara tavsiye ederim.

creaa9?

30 Temmuz 2008; 0:40:07 

quote:

Orjinalden alıntı: uguraycicek

@creaa9? kardeşim bence yazdığımı tekrar oku

yada okuduğunu anlayabilen birinden yardım iste

terbiyeni takın!!

oooof of bi yardım edin ha?
bariss93

30 Temmuz 2008; 1:22:17 

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnon81&ref=akakce&v=1.12.7

iyi gecelr herkese :D bakalm telfon alacam da :D bi 5 ay beklerm fazla para da wermek istemiorumhespinburadaki uygun gibi geldi ama altında garanti fln paralel grey bilmem ne demiş açıklar mısınz? nedir o ?? yani ben gidip telefonumu kvkya yollayamayacak mıyım garantisi olmayacak mI????

Düşünenler ölüler içinde diridir
enigmaenergy

30 Temmuz 2008; 3:15:00 

@ bariss93 : Verdiğin sayfanın hemen alt tarafında ürün açıklamasındaki yazı :

" Mağazamızda, sadece üretici firmalar ve/veya onların yetkili distribütörler tarafından ithal edilmekte olan ürünler satılmaktadır. Ürünler yetkili teknik servisleri tarafından garanti altındadır. "

♠έהּīףмāέהּέץףר♠
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

1 Ağustos 2008; 18:50:28 

En sevdiğim temalardan 1i...
http://rapidshare.com/files/134098290/abstraction-by-pizero.zip

http://rapidshare.com/files/134098428/beijing-2008-by-pizero.zip

http://rapidshare.com/files/134098625/penguins-by-pizero.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 2 Ağustos 2008; 0:10:22 >

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni HTC Touch HD. High Definition yeniden tanımlandı.
Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
smh_aygn

2 Ağustos 2008; 22:59:55 

eveet bende n81cilerin arasına katılmaktan mutluluk duyuyoruum.daha dün aldıım telefonu vee yanında bisiklet hediye ettiler.bu aralar mutluyum telefonnu kurcalamaya başladıkça kafama soru işaretleri takılmaya başladıı.en baştan akmeranın jelatini çıkarıcam zaarar vermeden yapiim dioprum ama zor olcak briaz galiba

ugurozel

3 Ağustos 2008; 0:19:46 

Arkadaşlar MSN Messenger ı çalıştıramadım. MSN i yüklemeden önce bir dosya varmış sanırım önce yüklenmeis gereken onu yüklememe rağmen giremiyorum. Wifi Internet sorunsuz çalışıyor.

Allah'ım sen beni dostlarımdan koru, düşmanlarımın çaresine ben bakarım.
smh_aygn

3 Ağustos 2008; 19:36:00 

arkadaşlar benim bir sorunum var.kameranın jelatinini çıkardım çekmeden önce iii gösteriyor ama çekince bulanıklık var resimde ayarlarından olması gerek kamera ayarlarını nası yapmalıyım yardımcı olursanız seviniriim teşekkür ederim şimdiden