arkadaşlar bugün yarın bu telefonu alacağım 760 ytl hizlial.com da sizce fiyatı özelliklerine değermi beni aydınlatırmısınız bu konuda ayrıca en ucuz site bu acaba telefonlar klonlanmış olabilirmi????
Düz N81'in etrafı mavi olmayan(Yani kahverengi olan) renk seçeneği var mı?
Bi de oyunları yan ekran oynamak zorunda deilim de mi istediğim gibi ayarlarım de mİ,düz de oynanır de mi??
Bi de üstteki iki tuşu biz mi konfigüre ediyoruz yoksa kendi kafasından mı atanıyor??
evet iki özellik te bulunuyor telefonda üstteki tuşları da heralde biz konfigüre ediyoduruz telefonu aldım pazartesi günü elime geçicek o zaman detaaylı bir inceleme yaparım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0 -- 19 Haziran 2008; 20:34:01 >
Ya Arkadaşlar ereyon ve hizlial hariç alabileceğimiz yani 750 civarı alabileceğimiz başka bi yer biliyormusunuz? Ben bu telefonun fiyatı düşecek die beklerken az az artıyo ya alamayacam galiba :D
Arkadaşlar bugün nokiashop'ta Nokia N81 ön inceleme fırsatı buldum.Ve büyük HAYAL KIRIKLIKLARINA uğradım...elime almamla başladı her şey,bir gacurdama oldu ki görevli bana baktı.Başta benim hayvanlığım diye düşündüm.Ama kullanırken bir gallot kullanır gibi hissettim.bi de çok ağırrdı.wlan tarattım.iki tane buldu.sonra bağlan dememle birlikte masaüstüne döndü.Sonra bi daha denedim bu sefer DONDU 'kapama' tuşuyla çıkış yaptım.Versiyondan olabileceği cevabını aldım görevliye sorunca.iyi dedim devam ettim.kamera konusunda ise boşuna vasat filan diyip kendimizi kandırmayalım.N70'ten dahi kötü çekiyor diye düşünmedim değil..KAmera hiç mi hiç tatmin etmiyor ayrıca KIRMIZILIK sorunu bariz..oyun oynamak için biraz uğraştım ancak yan ekrandayken D-pad hiç KULLANIŞLI DEĞİLDİ.oyun tuşları da birbirine uzak kaldı.numaralı tuşlarla oynayim dedim beceremedim ama denemek amacıyla tuşladım,sonuç:numpad kötü!Üst tuşlara basmak eziyet ve tuşlar sert...müzik açtık nedense ses bize düşük geldi..belkiortamdandır dedim ama harbiden kötü bi deneyimdi müzik olayı.Ne telefonlar dinledik demekten kendimi alamadım.KESİNLİKLE müzik telefonu sıfatını hak etmiyor.bu hak ediyorsa daha biçok tele de bu sıfat verilmeli..videosu vga filan değill..El izi konusunu hiç açmayın.çok sinir bozucu...
Nokia napmaya çalışıyor dedim.Ve ikinci elciye dadandım.bi tane 2 aylık n81 buldum.Fakat sonuç yine hüsran..wifi olayına bu s.efer 3.denemede girdim.ancak browser'ı çok yavaşttı ve tekrar kesildi.bu telefonun menü geçişleri de farkedilecek derecede yavaştı üstelik..yani harbiden yavaştı.370 mhz olduğuna kimseyi inandıramazsınız..ve 2 aylık olmasından mıdır nedir, cok daha fazla GICIRDIYORDU.
Bu telefon şu anda gözümde harbiden bir FELAKET...400 milyon olsa verir miyim?belki..alanların hevesini kırmak gibi olmasın bu anlattıklarım, ama yeni alacaklar hayal kırıklığı Yaşayacaktır.Yani boşuna telefona alışmakla zaman harcayacağınıza cok daha iyi telefonlar alınabilir...özür dilerim ama Nokia N81 yorum um bu...Ama incelemeye daha iyi bir fırsat edinerek devam edeceğim.O para HAYATTA verilmez bu telefona...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deloyloy -- 22 Haziran 2008; 2:16:11 >
arkadaşlar telefon deloyloy un dediği gibi değil alcaklara sonuna kadar destek. ayrıca hızlıal.com dan alın ne oluyor ben ordan aldım telefon 1 gün sonra elimdeydi telefondan ne gacır gucur ses geliyor , ne kamerası kötü(düzgün ışıkta), ne de yavaş süper bi telefon kulaklıkla dinlersen son seste dinleyemiyorsun hoparlürleri de bangır bangır ses veriyo lütfen arkadaşlar yanlış bilgi vermeyelim
delloy arkadaşım yazdıklarımı lütfen kişisel alma!!!!
öncelikle alanların hevesini kırman mumkun değil öncelikle kamerası 5mp olmayan dahili gps i olmayan bi telefonun fiyatının bu kadar yüksek olduğunu görenler bu telefonu incelemeden almamışlardır. Ben kendi adıma konuşayım benim aldığımda n81 2gb ile n82 arasında 25 ytl fark vardı bakırköy nokia shoptan aldım telefonu ve herşeyini bilmeme rağmen gözüm kapalı n81 i tercih ettim. Tabi ki bu bi tercih meselesi ama saydığın kötü yanlara 5 aylık bu telefonu kullanan biri olarak hiç KATILMADIĞIMI belirtmek isterim.
Öncelikle kapak konusunda n95 i bilen bilir onun yanında kapak taş gibi gelir insana
wlan konusunda ben toshiba notebook kullanıyorum en az benim bilgisayarım kadar ii çekiyor
kamerası için evet ışık düzgün olmadğında fotoğraf kaliesi iyi sayılmaz ama güzel bi ııkta nasıl fotoğraflar çektiğine şaşırırsın.
oyun konusuna gelince bu telefon nokia nın oyun için geliştirdiği telefondur ve ben her oyunu hiç problemsiz oynamaktayım.hatta game boy emusu yükledim aduket bile çekiyorum:))
ses konusunda geçen gün arkadaş sesizce odaya girmiş telefonden bi şarkı açmasıyla benim yataktan sıçramam bir oldu
söylediğin gibi 370 mhz ve gördüğüm en hızlı telefonlardan biri.
benim beklediklerim bunlardı ve beklediklerimi kesinlikle aldım
BUNLARIN YANINDA ; en beğendiğim özelliklerini de saymak istedim -Öncelikle bu telefonun hiç bir nokia da olmayan bi güzelliği var albenisi var ve hiç ele düşmemiş bir telefon şimdi sokakta 10 kişiyi çevirsen 6 sinde n95 var bu güzelliği n96nın tipine bakarak anlayabilirsiniz ne kadar benzer olduğunu göreceksiniz -navi tekerleğiye bilmeyen bi kişinin yanında müzikleri değişterdiginizde şaşkınlıklarını hemen görebilirsiniz -pil olayı bu kadar özelliği hiç unutulmamalı ben her şeyi yapıyorum oyun oynuyorum müzik dinliyorum konuşuyorum 4 gün gidiyor -ben telefonu defalarca yere düşürdüm köşelerinde oluşan çiziklerden başka hiç bi problem olmadı.
kısacası bence gayet iyi bir telefon ve önceliklerini belirlemek lazım bu telefonu kulanırken
ve hepsinden ayrı olan şeklini de kesinlikle unutmamak gerekir
tekrar söylemek isterim kesinlikle kişisel alma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguraycicek -- 24 Haziran 2008; 14:18:02 >
Arkadaslar n81 de internette flash sitelerini acamıyorum , telefon icin adobe fash player vb gibi bişiler yok mu,bir turlu halledemedim bu olayı, arkadasım n73 te giriyor flash sitelere ben acamıyorum malesef
Arkadaslar n81 de internette flash sitelerini acamıyorum , telefon icin adobe fash player vb gibi bişiler yok mu,bir turlu halledemedim bu olayı, arkadasım n73 te giriyor flash sitelere ben acamıyorum malesef
flash oynatıcı yüklü zaten telefonda yalnız mynet yada diğer sitelerde video izlemek istediğinde flash lite sürümü yeterli değil yeni yazılımla verilecekti 6 ay oldu haala yazılım yok nokiaya
kamerası için oncelike zeis optik kullanılmakta çoğu benim diyen foto makine sinde bile olmayan mercektir ve kalitesini bilen bilir evet ışık düzgün olmadğında fotoğraf kaliesi iyi sayılmaz ama güzel bi ııkta nasıl fotoğraflar çektiğine şaşırırsın.
n81 modelinde Carl Zeiss optik bulunmuyor die biliyorum ben
Arkadaşlar bugün nokiashop'ta Nokia N81...........................................
kamerada kırmızı değil yeşil renk sorunu var doğrudur diğer yazdıkların kendi telefonumda görmediğim aksaklıklar wi-fi laptop kadar iyi çekiyor ve sorunsuz hız süper aynı anda 2 msn programı çalıştırıyorum e-buddy ve mig33 onlar açıkken birde müzik dinliyorum üstüne galeride gesiyorum hiç bir şekilde bir yavaşlık yok bu telefonda denemediğim tek şey oyun oynamak o konuda yorum yapamıyorum bir şeyi alırken sadece telefon için gecerli değil ne olursa olsun insanın beklentilerine cvb vermesi lazımdır diğer telefonlarla kıyaslarsanız fiyat olarak,,,, eksik görünen iki şey bir kamera diğeri gps ikiside n82 ve n95 te mevcut lakin n81 şarj süresiyle iki telefonada tip olarakta n82 ye bariz şekilde üstünlük sağlar... bir telefonda şekil,özellik,şarj süresi, kullanım kolaylığı ilk dörde girer bu dört bir telefonda olmaz mutlaka bi eksiği vardır...
delloy arkadaşım yazdıklarımı lütfen kişisel alma!!!!
öncelikle alanların hevesini kırman mumkun değil öncelikle kamerası 5mp olmayan dahili gps i olmayan bi telefonun fiyatının bu kadar yüksek olduğunu görenler bu telefonu incelemeden almamışlardır. Ben kendi adıma konuşayım benim aldığımda n81 2gb ile n82 arasında 25 ytl fark vardı bakırköy nokia shoptan aldım telefonu ve herşeyini bilmeme rağmen gözüm kapalı n81 i tercih ettim. Tabi ki bu bi tercih meselesi ama saydığın kötü yanlara 5 aylık bu telefonu kullanan biri olarak hiç KATILMADIĞIMI belirtmek isterim.
Öncelikle kapak konusunda n95 i bilen bilir onun yanında kapak taş gibi gelir insana
wlan konusunda ben toshiba notebook kullanıyorum en az benim bilgisayarım kadar ii çekiyor
kamerası için evet ışık düzgün olmadğında fotoğraf kaliesi iyi sayılmaz ama güzel bi ııkta nasıl fotoğraflar çektiğine şaşırırsın.
oyun konusuna gelince bu telefon nokia nın oyun için geliştirdiği telefondur ve ben her oyunu hiç problemsiz oynamaktayım.hatta game boy emusu yükledim aduket bile çekiyorum:))
ses konusunda geçen gün arkadaş sesizce odaya girmiş telefonden bi şarkı açmasıyla benim yataktan sıçramam bir oldu
söylediğin gibi 370 mhz ve gördüğüm en hızlı telefonlardan biri.
benim beklediklerim bunlardı ve beklediklerimi kesinlikle aldım
BUNLARIN YANINDA ; en beğendiğim özelliklerini de saymak istedim -Öncelikle bu telefonun hiç bir nokia da olmayan bi güzelliği var albenisi var ve hiç ele düşmemiş bir telefon şimdi sokakta 10 kişiyi çevirsen 6 sinde n95 var bu güzelliği n96nın tipine bakarak anlayabilirsiniz ne kadar benzer olduğunu göreceksiniz -navi tekerleğiye bilmeyen bi kişinin yanında müzikleri değişterdiginizde şaşkınlıklarını hemen görebilirsiniz -pil olayı bu kadar özelliği hiç unutulmamalı ben her şeyi yapıyorum oyun oynuyorum müzik dinliyorum konuşuyorum 4 gün gidiyor -ben telefonu defalarca yere düşürdüm köşelerinde oluşan çiziklerden başka hiç bi problem olmadı.
kısacası bence gayet iyi bir telefon ve önceliklerini belirlemek lazım bu telefonu kulanırken
ve hepsinden ayrı olan şeklini de kesinlikle unutmamak gerekir
tekrar söylemek isterim kesinlikle kişisel alma
arkadaşım carl zeiss optik dışında sana 100% katılıyorum +9687487357