HepsiBurada' dan kasgo dahil 998 YTL' ye aldım. 4 gündür gelmesini bekliyorum ama hala üretici firmadan bekleniyor Mesajları okudukça sabırsızlanıyorum
ya biriniz anlatın işte arkadaşlar adam gibi bulmadım hiç bi yerde oyunların nasıl yükleneceğini ya biri ltfn anlatsın
şimdiden sağolun yarımdlar için
ben bildiğim kadarı ile cevaplayayım bende n81 kullanıcısıyım.ilk önce turuncu ikonlu n gage i update edip mavi ikonlu bi ngage oluyor ondan sonra bilgisayarınızdan n-gage in sitesine girip ordan oyunu indirip telefona yüklüorsunuz .ama wi-fi olduğu için buna gerek yok ewinizde kablosuz adsl varsa telefondan ngage e(sitesine deil telefondaki oyun oynamak için olan ngage e)girip ordan showrrom war ona basıp internete bağlanıosunuz wi-fi ile sonra download diorsunuz oda kendiliğinden oyunu indirip kuruo.şöle bi sorun var sadece trial oynıyabiliorsunuz.sadece fifa 2008i full sürümünü birde balık tutma oyunu var eğer activasion kodunu alabilirseniz onu bukadar .birde size link vereyim ngage oyunlarını yüklemek indirmek orda daha ayrıntılı görebilirsiniz resimli bir şekilde anlatılmış güzel bir çalışma http://forum.donanimhaber.com/m_22701549/tm.htm
Arkadaşlar ben n70 kullanıyorum.önümüzdeki ay bir canon a560 7 mp fotomakınesi almayı düşünüyorum.O yüzden fotograf kaygım olmadığı için simbian ve müzik için ideal tel bakıyorum,ucuzundan.5700 düşünüyordum bayağıdır.Ama dedimki biraz fazla vereyim daha iyi bir tel alayım joysticksiz en azındanve 2.5 yerine 3.5 mm girişli.Sorularım:
0...Kulaklık girişi 3.5mm mi? ve video çekimi VGA mı QVGA mı?(640x480 mi 320x240 mı)
1...Müziği daha cok hoparlörden dinlerim sizce N81 dogru bir tercih mi yoksa 5700 mı iyi?
2...N81 video izlemek için yan konulunca dik duruyor mu?resmederseniz sevinirim.
3...Oyunlarımı yan ekran oynamak istemiyorum diyelim.Mümkün mü?
4...HSPDA 3,5G desteği var mı?
5...8 GB düşünmüyorum.Düz N81'in turkcell bayilerindeki falan sıfır fiyatı kaç ytldir?2009 yılbaşına dek bekleyebilirim.fiyat düşer kanımca.
6...Dosya gizlemek mümkün deilmiş diye duydum.X-plore'den bi gizleyin bakalım galeride görünecek mi??
7...Bu genel bi soru:Bir telefonun ilk alındığında sıfır olduğunu kesin anlama yöntemi var mı? şahsen N70'de kandırıldım galiba 2abc tuşu hafif çökükk.5 ay oldu.şimdi gitsem söverler.olsun ben onlara yatıp kalkıp günde 5 vakit sövüyorum..Şaka bi yana Kandırılmak kadar kötü bir şey yok arkadaşlar...
1)kulaklık girişi 3.5mm video çekiminden emindeilim geçen sayfada yanlış bilgi vermişim okunada sana başka arakdaşlar yardımcı olusn 2)ikisini hiç karşılaştırmadım 3)mümkün ister yan ister düz oynıyabilirsin 4)bundanda emin deilim ne işe yaradığını bile bilmiorum 5)fiayt 850 -900ytl arası die hatırlıorum birde tavsiyem nokia shop a git orda merak ettiklerine bak orda telefonlar açık resim fln çekebilirisin video çekimine bakarın fln ses yüksekliğine kalitesine orası sana kalmış ama bence bi nokia shop a git gör telefonu