ben teli ilk aldığımda kendi şarjı tam bitmeden şarja koydum tam şarj oluncada çıkardım şarjın gitme süresi fln kısalmaz dimi artık eskisi gibi 16saat sarjda durması gerekmio die hatırlıorum yoksa yanlışmı yapmışım aklıma takılıp duruoda yardım edin
ya buarada benim teli 2 şarj edişimde 2 -2buçuk gün dayandı müzik internetten ve oyunu kullanıorum normal dimi sizin yaklaşık kaç şarj edişinizde batarya 3-4 günlük dayanma seviyesine geldi ?birde ekolayzer ayarları sizde nasıl varsayılan techimi kullanıyorsunuz yoksa kendiniz güzel bi ayar yapabildiniz mi?
buzzy104 : şarjı tam boşaltmadan 2hafta süreyle şarja takma .ilk şarj süreleri 2haftadır bataryanın kendini bulması ..oyüzden ilk başlarda kısa süreler olabilir ancak tam boşalttıktan sonra şarja tak 2hafta boyunca
Ben bir ekolayzer ayarı kullanıyorum ancak n81de nası olur bilemem
slm arkadaslar n-81 8 gb kullanıyorum ve aldıgımdan bu yana da guncelleme yapmadım ama zaten anladıgım kadarıylada zaten guncelleme yapmanın pekte bır espirisi yok n-70 içinde 2 yıl kullandım yenı surumler çıkmıstı ama yorumlarda guncelleme yapmayın denılıyordu neden pekı yenı surumler çıkıyor ??? anlamadım ..yenı surum demek ıyılestırme geliştirmek için yapılmıyormu ben mı yanlıs bılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: nick_9602
quote:
Orjinalden alıntı: dimsag
11. 0.0.45 medıaplayer sesi az cıkıyor eski sürümde kalın baska fark yok
o zaman yuklemye gerek yok. başka sürüm çıkana kadar.bu arada 11.0.0.45 te flash lite 3 varmı?