Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ""Nokia'nın Bir Yeni N'i daha.N81 yahut N83. . .""

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: ""Nokia'nın Bir Yeni N'i daha.N81 yahut N83. . ."" Sayfa: <<   < önceki  20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
dimsag

30 Nisan 2008; 23:22:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: amorty_15

Hyr arkadaşım son seste de az cıkıyor anlamadım gitti:S Zil sesi seçerken daha çok ses çıkıyor beni çıldırtan bu internette araştırdım aynı olay birkaç kişide daha var zil sesi seçerken daha çok ses çıkıyor diyorlar... n81 sahibi arkadaşlarda denesinler bi bakalım sonuç ne olacak..

evet bendede aynı version yükselttikten sonra mediaplayerden ses az çıkıyor ama zil sesi yüksek baya bi fark var

NOKİA N81
buzzy104

30 Nisan 2008; 23:31:26 

ewt arkadaşlar daha bugün n81 2gb aldım aynı olay bendede oluo.bu düzeltilebilir birşey mi ?yeni versiyonla bunu düzeltirler mi? 5 tane daha sorum olucak
1)sizde de müzik çalar hep açık mı duruyor durmuyorsa nasıl kapatılır?
2)sizde de play pause stop ileri geri sarma tuşlarnın ışıkları diğerlerinden daha mı çıkıyor?
3)n81 2gb lıkta sadece haritada mı gezebiliyoruz yoksa navigasyon özelliği varmı?
4)şarj sizde oratalama kaçgün gdiyor?(3-4 tam günmü yani tam 24saat olarak 3-4 günmü)
5)tel versiyonunu nasıl öğrenebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzzy104 -- 1 Mayıs 2008; 15:31:35 >

amorty_15

1 Mayıs 2008; 16:41:45 

quote:

Orjinalden alıntı: buzzy104

ewt arkadaşlar daha bugün n81 2gb aldım aynı olay bendede oluo.bu düzeltilebilir birşey mi ?yeni versiyonla bunu düzeltirler mi? 5 tane daha sorum olucak
1)sizde de müzik çalar hep açık mı duruyor durmuyorsa nasıl kapatılır?
2)sizde de play pause stop ileri geri sarma tuşlarnın ışıkları diğerlerinden daha mı çıkıyor?
3)n81 2gb lıkta sadece haritada mı gezebiliyoruz yoksa navigasyon özelliği varmı?
4)şarj sizde oratalama kaçgün gdiyor?(3-4 tam günmü yani tam 24saat olarak 3-4 günmü)
5)tel versiyonunu nasıl öğrenebilirim?

müzik hep açık bendede
play stop tuşarının ışığı az
navigasyondan haberim yok
2-3 gün gidiyor bende
tel versiyonunu yıldızkare0000kare yazarak öğrenebilirsin...

PİT_10
buzzy104

1 Mayıs 2008; 17:24:48 

çok teşekkür ederim

buzzy104

1 Mayıs 2008; 19:40:52 

arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var ben bi salaklık ettim n-gage sitesine girip bişiy güncelledim ve menü deki turuncu n-gage gitti yerine mavi iconlu n-gage uygulaması geldi ben tekrar nasıl yükleyebilirim turuncu iconlu 3deneme oyunlu ngage i lütfen yardımcı olun yada şu n-gage oyunlarını nasıl trialden full e çeviriyoruz aktivasyon kodunu nerden bulucam lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzzy104 -- 1 Mayıs 2008; 19:45:32 >

amorty_15

1 Mayıs 2008; 20:17:42 

quote:

Orjinalden alıntı: buzzy104

arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var ben bi salaklık ettim n-gage sitesine girip bişiy güncelledim ve menü deki turuncu n-gage gitti yerine mavi iconlu n-gage uygulaması geldi ben tekrar nasıl yükleyebilirim turuncu iconlu 3deneme oyunlu ngage i lütfen yardımcı olun yada şu n-gage oyunlarını nasıl trialden full e çeviriyoruz aktivasyon kodunu nerden bulucam lütfen yardım edin

sLm arkadaşım endişelenme onun zaten mavi olması lazım sen şimdi n-gage oyunlarını yüklemek için gerekli programı yükledin siteden oyunların demosunu indirip hafiza kartında N-Gage isimli klasör çıkması lazım çıkmadıysa sen oluştur ve indirdiğin demolarda program açılıcak ve demo versyonları belgerime yüklenicek ve içindekileri hafıza kartına açtığn klasörün içine atıcaksın sora o mavi renki games e girdiğinde oyunları otomatik olarak yükleyecek fakat sorun çözülmeyecek oyunları açabilmen için internet bağlantısı isteyecek...:) Kolay Gele..

PİT_10
ExECaLiBuR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Mayıs 2008; 20:26:19 

n96 piyasa çıkmadan fiyatı düşecek gibi değil bu telefonun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExECaLiBuR -- 1 Mayıs 2008; 20:26:18 >

buzzy104

1 Mayıs 2008; 20:30:57 

http://forum.donanimhaber.com/m_20690845/mpage_1/key_ngage%2Coyunlarinin/tm.htm saol bende biraz önce burayı okudum endişelinecek bişey olmadığını anladım hatta nasıl full yapıldığını bile anlatıyo belki işinize yarar

amorty_15

1 Mayıs 2008; 20:32:09 

Fiyat deme ya içim yanıyor 1 hafta önce hepsiburadadan 880 ytl verdim aldım bugün girdim birde ne göriyim 790 olmuşş:D:D

PİT_10
MajestiC

Sisteme Gözat

2 Mayıs 2008; 16:51:13 

merhaba arkadaslar bende N81 almayı dusunuyorum.google da resimlerine bakarken bu resım dıkkatımı cekti acaba sızın telefolarda aynı bu kapaklardanmı boyle bır renk secenegı varmı acaba online alısverıs sıtelerınde bunun harıcınde siyah gri var birde sanırım fakat bu cok daha guzel duruyor

enigmaenergy

2 Mayıs 2008; 16:59:35 

Bu resimdeki gibi mavi ve gri renkleri mevcut normal n81 için.

n81 8gb içinse tek renk olan kahverengimsi bir renk var tam çıkartamadım hangi renk

Bilgi için :

http://www.nokia.com.tr/link?cid=PLAIN_TEXT_665192

http://www.nokia.com.tr/link?cid=PLAIN_TEXT_675635

♠έהּīףмāέהּέץףר♠
Yeni İphone 3G 11 Temmuzda...
MajestiC

Sisteme Gözat

2 Mayıs 2008; 20:49:26 

quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

Bu resimdeki gibi mavi ve gri renkleri mevcut normal n81 için.

n81 8gb içinse tek renk olan kahverengimsi bir renk var tam çıkartamadım hangi renk

Bilgi için :

http://www.nokia.com.tr/link?cid=PLAIN_TEXT_665192

http://www.nokia.com.tr/link?cid=PLAIN_TEXT_675635

mavi daha hoş diilmi hocam allahtan normal versiyonda cıkarmıslar sadece 8gb a cıkarsalar kotu olurdu
bu arada bi telefoncuda n81 sordum 750 ytl ye verırım dedi.heryerde 800 civarı geciyor fiyatı saglammıdır sızce ?pek bi fark yok gerçi ama

enigmaenergy

2 Mayıs 2008; 22:35:33 

kvk,genpa gibi garantili fiyat mı bu ?? ben çok seviyorum n81 in tipini. ama biraz daha özellik koysalarmış alırdım direk.bence grisi daha güzel

♠έהּīףмāέהּέץףר♠
MajestiC

Sisteme Gözat

3 Mayıs 2008; 13:29:22 

quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

kvk,genpa gibi garantili fiyat mı bu ?? ben çok seviyorum n81 in tipini. ama biraz daha özellik koysalarmış alırdım direk.bence grisi daha güzel

evet kvk garantisi varmış.eski telefonumu da ordan aldığım için biraz indirim yaptı bana.mavisi zor bulunuyormus zaten internetten baktım hiçbir online alışveriş te mavisini göremedim.bu 8gb ile normal N81 arasında hafıza dısında baska bi fark varmı ?

enigmaenergy

3 Mayıs 2008; 13:45:19 

Evet hafıza ve renk farkı var sadece ..Emin olmak istiyorsan bataryayı çıkarttıktan sonra imei no nun fln yazdığı bi beyaz alan var telefon üzerinde.orda nokia kom a.ş diye yazması gerekir kvk,genpa garantililerde.Hayırlı olsun şimdiden ozmn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmaenergy -- 3 Mayıs 2008; 13:44:48 >

♠έהּīףмāέהּέץףר♠
hakanlevent

Sisteme Gözat

3 Mayıs 2008; 13:46:05