Hyr arkadaşım son seste de az cıkıyor anlamadım gitti:S Zil sesi seçerken daha çok ses çıkıyor beni çıldırtan bu internette araştırdım aynı olay birkaç kişide daha var zil sesi seçerken daha çok ses çıkıyor diyorlar... n81 sahibi arkadaşlarda denesinler bi bakalım sonuç ne olacak..
evet bendede aynı version yükselttikten sonra mediaplayerden ses az çıkıyor ama zil sesi yüksek baya bi fark var
ewt arkadaşlar daha bugün n81 2gb aldım aynı olay bendede oluo.bu düzeltilebilir birşey mi ?yeni versiyonla bunu düzeltirler mi? 5 tane daha sorum olucak 1)sizde de müzik çalar hep açık mı duruyor durmuyorsa nasıl kapatılır? 2)sizde de play pause stop ileri geri sarma tuşlarnın ışıkları diğerlerinden daha mı çıkıyor? 3)n81 2gb lıkta sadece haritada mı gezebiliyoruz yoksa navigasyon özelliği varmı? 4)şarj sizde oratalama kaçgün gdiyor?(3-4 tam günmü yani tam 24saat olarak 3-4 günmü) 5)tel versiyonunu nasıl öğrenebilirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzzy104 -- 1 Mayıs 2008; 15:31:35 >
ewt arkadaşlar daha bugün n81 2gb aldım aynı olay bendede oluo.bu düzeltilebilir birşey mi ?yeni versiyonla bunu düzeltirler mi? 5 tane daha sorum olucak 1)sizde de müzik çalar hep açık mı duruyor durmuyorsa nasıl kapatılır? 2)sizde de play pause stop ileri geri sarma tuşlarnın ışıkları diğerlerinden daha mı çıkıyor? 3)n81 2gb lıkta sadece haritada mı gezebiliyoruz yoksa navigasyon özelliği varmı? 4)şarj sizde oratalama kaçgün gdiyor?(3-4 tam günmü yani tam 24saat olarak 3-4 günmü) 5)tel versiyonunu nasıl öğrenebilirim?
müzik hep açık bendede play stop tuşarının ışığı az navigasyondan haberim yok 2-3 gün gidiyor bende tel versiyonunu yıldızkare0000kare yazarak öğrenebilirsin...
arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var ben bi salaklık ettim n-gage sitesine girip bişiy güncelledim ve menü deki turuncu n-gage gitti yerine mavi iconlu n-gage uygulaması geldi ben tekrar nasıl yükleyebilirim turuncu iconlu 3deneme oyunlu ngage i lütfen yardımcı olun yada şu n-gage oyunlarını nasıl trialden full e çeviriyoruz aktivasyon kodunu nerden bulucam lütfen yardım edin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzzy104 -- 1 Mayıs 2008; 19:45:32 >
arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var ben bi salaklık ettim n-gage sitesine girip bişiy güncelledim ve menü deki turuncu n-gage gitti yerine mavi iconlu n-gage uygulaması geldi ben tekrar nasıl yükleyebilirim turuncu iconlu 3deneme oyunlu ngage i lütfen yardımcı olun yada şu n-gage oyunlarını nasıl trialden full e çeviriyoruz aktivasyon kodunu nerden bulucam lütfen yardım edin
sLm arkadaşım endişelenme onun zaten mavi olması lazım sen şimdi n-gage oyunlarını yüklemek için gerekli programı yükledin siteden oyunların demosunu indirip hafiza kartında N-Gage isimli klasör çıkması lazım çıkmadıysa sen oluştur ve indirdiğin demolarda program açılıcak ve demo versyonları belgerime yüklenicek ve içindekileri hafıza kartına açtığn klasörün içine atıcaksın sora o mavi renki games e girdiğinde oyunları otomatik olarak yükleyecek fakat sorun çözülmeyecek oyunları açabilmen için internet bağlantısı isteyecek...:) Kolay Gele..
merhaba arkadaslar bende N81 almayı dusunuyorum.google da resimlerine bakarken bu resım dıkkatımı cekti acaba sızın telefolarda aynı bu kapaklardanmı boyle bır renk secenegı varmı acaba online alısverıs sıtelerınde bunun harıcınde siyah gri var birde sanırım fakat bu cok daha guzel duruyor
mavi daha hoş diilmi hocam allahtan normal versiyonda cıkarmıslar sadece 8gb a cıkarsalar kotu olurdu bu arada bi telefoncuda n81 sordum 750 ytl ye verırım dedi.heryerde 800 civarı geciyor fiyatı saglammıdır sızce ?pek bi fark yok gerçi ama
kvk,genpa gibi garantili fiyat mı bu ?? ben çok seviyorum n81 in tipini. ama biraz daha özellik koysalarmış alırdım direk.bence grisi daha güzel
evet kvk garantisi varmış.eski telefonumu da ordan aldığım için biraz indirim yaptı bana.mavisi zor bulunuyormus zaten internetten baktım hiçbir online alışveriş te mavisini göremedim.bu 8gb ile normal N81 arasında hafıza dısında baska bi fark varmı ?
Evet hafıza ve renk farkı var sadece ..Emin olmak istiyorsan bataryayı çıkarttıktan sonra imei no nun fln yazdığı bi beyaz alan var telefon üzerinde.orda nokia kom a.ş diye yazması gerekir kvk,genpa garantililerde.Hayırlı olsun şimdiden ozmn
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmaenergy -- 3 Mayıs 2008; 13:44:48 >