Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ""Nokia'nın Bir Yeni N'i daha.N81 yahut N83. . .""

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: ""Nokia'nın Bir Yeni N'i daha.N81 yahut N83. . ."" Sayfa: <<   < önceki  22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
dimsag

11 Nisan 2008; 1:32:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

resimlerde noise sorunu yaşayan arkadaşlar "herkes yaşıyor " neatimage adlı programı pc ye kurun google yazarsanız bulursunuz isterseniz tek tek isterseniz bütün resimlerinizi tek tıklamayla noiselerden temizleyin gercekten müthiş etkili bir program ve yine kamera ile igili resim çekerken asla otomatik modda çekim yapmayın kamera menüsünde A simgesine tıklayın sahne modları açılacak siz kullanıcı tanımlıyı secin değiştir seceneğine tıklayın oarad hiç bir şeyi oto bırakmayın özellikle ıso ayarını bunu ışık duyarlılığı ayarını orta seviyede bırakın beyaz dengesinde ya güneşli yada floresan modu secili olsun tamam deyip çıkın bundan sonra kamerayı her açtığınızda sahne moduna giirip kullanıcı tanımlı modu secin daha önce değiştirdiğiniz için sec diyorsunuz böylece herseferinde ayar yapmayada gerek kalmıyor..
şimdilik bir örnek foto ekliyorum sadece fikir sahibi olmanız için neat image ile resmin boyutu 1.5 mb oluyor resize yaptım yalnız oldukça fazla filtreleme seceneği var tam olarak uygun modu bulduktan sonra vakit bulursam neatimage programının resimli anlatımını eklicem
bu orijinal

bu neatimage ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimsag -- 11 Nisan 2008; 1:45:08 >

NOKİA N81
MaGeSuKo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Nisan 2008; 14:29:31 

Ben telefonun yedeğini pc suit i kullanarak aldım. Dimsag senin bir önceki mesajında bahsettiğin farklı bir yöntem mi?

Intel Core2 Quad Q6600 2.4GHz Zalman 9700 LED, GigaByte P45-DS3R, HIS 512MB ATI Radeon HD4850 IceQ4 Turbo, Seagate 160+300+500GB Sata2, LG 20X DVD+-RW, Samsung 18X DVD+-RW, 2GB OCZ Fatal1ty 1066MHz Bellek, Creative Audigy2 ZS, TT Kandalf Kasa, EnerMax 650W Infiniti PSU, Samsung 22" T220 LCD Monitör
KLIPSCH RF-62 Front, RC-52 Center, RS-42 Surround + Yamaha RX-V659 + Definitive SuperCube I 1500Watt Subwoofer
TOSHIBA Regza 42C3000PG LCD TV
dimsag

11 Nisan 2008; 15:04:30 

quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Ben telefonun yedeğini pc suit i kullanarak aldım. Dimsag senin bir önceki mesajında bahsettiğin farklı bir yöntem mi?

ben pc suit ile denemedim muthetemelen pc ye kayıt ediyor olmalı benim dediğim yöntemde hafıza kartına yedekliyor daha sonra dilediğin zaman geri yükleyebiliyorsun

NOKİA N81
..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Nisan 2008; 15:38:30 

Nokia N81 ve Sony Ericsson W960i karşılaştırması (Mobile-review)

Adres: www.mobile-review.com/review/n81-vs-w960-en.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 12 Nisan 2008; 15:38:59 >

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
bynedim

Sisteme Gözat

11 Nisan 2008; 19:07:21 

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Nokia N81 ve Sony Ericsson W960i karşılaştırması (Mobile-review)

Adres: www.mobile-review.com/review/n81-vs-w960-en.shtml

Güzel inceleme olmuş kıyaslamada N81 8GB baya bir önde..

..En güvenilir insan, güvenmeyi bilen insandır..
PALADİUS_ARAGONES

Sisteme Gözat

11 Nisan 2008; 20:13:46 

quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Sen nasıl yedekledin arkadaşım PC SUİT ile

Detaylı bir şekilde anlatabilirmisin

세르다르 비치크.
나는 반은 한국인이고 반은 터키인입니다.
L@ND@N€R- S€@UL-€R€ĞLİ
Uygarlık tarafından yokedilme tehlikesiyle karşı karşıya olan bir uygarlık çağını yaşıyoruz.^Nietzsche^
MaGeSuKo

Sisteme Gözat

12 Nisan 2008; 9:30:34 

PC suitde üstte 4 tane icon var onlarda en sağdaki yani ağzı açık anahtar sembollü olana tıkla aşağıda "Content Copier" var orda sana soruyor sadece telefon hafızası mı yoksa kartıda dahil olsun mu diye ona göre seçip başlatıyosun işlemi. Bende o esnada 3.5gb mp3 falanda vardı hafızada o yüzden baya uzun sürdü (yaklaşık 2 saat) ve bir image dosyası oluşturdu ki boyutu 3.5gb civarı onunda. Yani teldeki tüm şarkıları ve dosyaları tek bi dosya olarak oluşturdu.

Intel Core2 Quad Q6600 2.4GHz Zalman 9700 LED, GigaByte P45-DS3R, HIS 512MB ATI Radeon HD4850 IceQ4 Turbo, Seagate 160+300+500GB Sata2, LG 20X DVD+-RW, Samsung 18X DVD+-RW, 2GB OCZ Fatal1ty 1066MHz Bellek, Creative Audigy2 ZS, TT Kandalf Kasa, EnerMax 650W Infiniti PSU, Samsung 22" T220 LCD Monitör
KLIPSCH RF-62 Front, RC-52 Center, RS-42 Surround + Yamaha RX-V659 + Definitive SuperCube I 1500Watt Subwoofer
TOSHIBA Regza 42C3000PG LCD TV
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

12 Nisan 2008; 12:34:29 

Nokia N81 & Nokia N81 Klonu;

http://justamp.blogspot.com/2008/04/nokia-n81-vs-nokia-n81-clone.html

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni HTC Touch HD. High Definition yeniden tanımlandı.
Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
|KİNG|

12 Nisan 2008; 20:29:52 

abi bu teli almayı düşündüm bi ara ama kamerası beni soğuttu

kimisine yüzüm sıcak,kalbim soğuk donuk.
bugün saat kaç gibi kalbine girdi en son konuk.
bildiğim mc'lerin hepsinin tek emeli bir koltuk.
eğer savaşmak istiyorsan Bağdat'a git moruk!'...
can havliyle kaçıştım , acımı dindirmem gerekir
bana getir ilacımı , kader sancı bana yabancı
kırıcı sonların var - iyi başlangıcı yaptın!
EsKi NiCk: BLACKS_EAGLE
_Maxy_

12 Nisan 2008; 21:23:41 

quote:

resimlerde noise sorunu yaşayan arkadaşlar "herkes yaşıyor " neatimage adlı programı pc ye kurun google yazarsanız bulursunuz isterseniz tek tek isterseniz bütün resimlerinizi tek tıklamayla noiselerden temizleyin gercekten müthiş etkili bir program ve yine kamera ile igili resim çekerken asla otomatik modda çekim yapmayın kamera menüsünde A simgesine tıklayın sahne modları açılacak siz kullanıcı tanımlıyı secin değiştir seceneğine tıklayın oarad hiç bir şeyi oto bırakmayın özellikle ıso ayarını bunu ışık duyarlılığı ayarını orta seviyede bırakın beyaz dengesinde ya güneşli yada floresan modu secili olsun tamam deyip çıkın bundan sonra kamerayı her açtığınızda sahne moduna giirip kullanıcı tanımlı modu secin daha önce değiştirdiğiniz için sec diyorsunuz böylece herseferinde ayar yapmayada gerek kalmıyor..
şimdilik bir örnek foto ekliyorum sadece fikir sahibi olmanız için neat image ile resmin boyutu 1.5 mb oluyor resize yaptım yalnız oldukça fazla filtreleme seceneği var tam olarak uygun modu bulduktan sonra vakit bulursam neatimage programının resimli anlatımını eklicem
bu orijinal

Noise belirgin bir şekilde azalmış ancak fotolardaki keskinlik gitmiş...

HP Pavilion DV 6299 - Nokia N72 - Mercedes A-150 - Sony Bravia KDL 40W2000 -
Sennheiser CX-300

Kendi yıldızını takip et

dimsag

12 Nisan 2008; 22:02:26 

quote:

Orjinalden alıntı: _Maxy_

quote:

bu orijinal

Noise belirgin bir şekilde azalmış ancak fotolardaki keskinlik gitmiş...

programda istersen tek bir resmi istersen komple klasörü düzenleyebiliyorsun ben komple yaptım tek olarak işlem yaptığınızda daha iyi sonuç alabilirsiniz

NOKİA N81
reLo

13 Nisan 2008; 4:05:30 
<