Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ""Nokia'nın Bir Yeni N'i daha.N81 yahut N83. . .""

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: ""Nokia'nın Bir Yeni N'i daha.N81 yahut N83. . ."" Sayfa: <<   < önceki  20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
pdr42

27 Mart 2008; 23:15:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bynedim ben konya vatandan aldım suben yaniii. aldıgımda yuzde 10 kampanya var dneiyodu telefon reyonunda yuzde 18 oldugnuu soylediler .. ama reklamlarda da uzde 10 yazıyo anlıyamadım gitti. sanırım netten alırkende bu kampanya var arkadaslar.yalnız dikkat ederisneiz yuzde 10 indirim deniliyor ben yuzde 18 indirim aldım beki sadece bu subede var bilmiyorum karsıda teknosa magazasında da yuzde 10 ndirim vardı ..
arkadaslar msn olayını ben ebuddyden indiridm yalnız gprs yi kullanıd oda benm hatamdı wi fi dende indirelibelir. cok taguzel calsııyor msn tvsiye ederim.. bu arada bunun tuslarına cok rahat basamıyorum ben tırnakla basıyorum .. zaten bazı tusarı nda poblem var gibi ama bilmiyorum.
birde arkadaslar ben mapsi kullandım kullanıyorumda. baglantı olmadan da kullanlıyor ama sadece en son girdğin yeri hafızaya alıyor. orada dolasımı baslat dediğinde gps arıyor ama bi yerden bi yerie varıs noktası ayarladıgında simulasyonu baslat dedğinde sesli oalrak seni gezdiriyor o guzel bir uygulama. yalnız bişeye bastıgımda telon hep kutup npoktasıdna baslıyor o nasıl oluyo bilmiyorum

pdr
ExECaLiBuR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

28 Mart 2008; 0:36:35 

almak isteyenlere duyurulur. yarın vatan bilgisayarda n81 8gb 720 ytl ye 2gb lik versiyonda 620 ytl ye geliyor. idealkarta 5 taksit ile.

bynedim

Sisteme Gözat

28 Mart 2008; 2:51:10 

Niye ideal.. Diğer bütün kartlar neredeyse hemen yarın gidip almama yarıyor fakat neden ideal.. Üzücü bir haber oldu benim için, hele ki Cumartesi diğer %10'luk olarak gösterilen fakat arkadaşın %18 olabilir dediği indirimden hemen önceki gün.. İnşallah stokları bitmez..

Vatan'ın indirimleri geneldir sanıyorum.. İnşallah %18 indirime denk geliriz..

..En güvenilir insan, güvenmeyi bilen insandır..
pdr42

28 Mart 2008; 20:46:25 

gelde can sıkma ya daha 1 hafta omadı arkadas bole indirimmi olur yaa ben 730 a 2 gb ıgını aldım.. cık cık ala ala. neyseki cevremde ideal kart kullanan yok yoksa cok vah vah derdim neyse arkadaslar benim bi sorunum var .
arkadas baana bluetootla uzik gonderdi. ben onu kaydet diyorum muzige ekledi diyor simdi mesajlardan silsem ordan da silnirimi bir diğer husus ise bikaç muzik aldıktan sonra hafıza dolu diyor hafıza kartına bakınca 1.5 gb ı os gozukuyor. bu nasıl oluyor acaba te hafızasımı dolu diyor oyle ise kart hafızası kullanımını nasıl secerimmm
bi<rde versiyonu 10.0.0.35 guncellenmedi diyor . bunu guncelliyimmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pdr42 -- 28 Mart 2008; 21:04:22 >

pdr
ylönen

28 Mart 2008; 21:07:43 

quote:

Orjinalden alıntı: pdr42

gelde can sıkma ya daha 1 hafta omadı arkadas bole indirimmi olur yaa ben 730 a 2 gb ıgını aldım.. cık cık ala ala. neyseki cevremde ideal kart kullanan yok yoksa cok vah vah derdim neyse arkadaslar benim bi sorunum var .
arkadas baana bluetootla uzik gonderdi. ben onu kaydet diyorum muzige ekledi diyor simdi mesajlardan silsem ordan da silnirimi bir diğer husus ise bikaç muzik aldıktan sonra hafıza dolu diyor hafıza kartına bakınca 1.5 gb ı os gozukuyor. bu nasıl oluyor acaba te hafızasımı dolu diyor oyle ise kart hafızası kullanımını nasıl secerimmm

hayır şarkıyı kaydettiğin zaman mesajlardan silebilirsin telefondanda silinmez orda kalır.. yoksa boşa yer kaplar mesajlarda kaydettikten sonra silebilirsin...

diğer hususta ise mesajlarda kayıt yeri telefon hafızası seçilmişse eğer yer doldu diyebilir.. mesajlara girdiğinde seçeneklerden ayarlar bölümüne girceksin alttan diğer seçeneğine girceksin ve burdan kullanılan hafıza bölümüne hafıza kartı diyceksin yoksa telefon hafızasına kaydeder ve dolar....

erdemkurt

28 Mart 2008; 22:36:46 

kendi evimde usb modem kullanıyorum
wlan ile tarattığımda hep WEP diye birşey soruyo
kendi evimdeki bilgisayarımdaki interneti wlan ile n81 de kullanamazmıyım?

dimsag

28 Mart 2008; 22:45:56 

quote:

Orjinalden alıntı: erdemkurt

wi-fi bağlantıda şifreli olanlar için WEP şifresini girmeni istiyor şifresiz olanlarda WEP çıkmaz evde kablosuz internetin yoksa kendi modemine wlandan ulaşamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimsag -- 28 Mart 2008; 22:46:29 >

NOKİA N81
nofear35

28 Mart 2008; 23:22:32 

slm kendı evımıze w-lan baglatma ımkanımız var ama ucretı nasıldır normal ttnet adsl var evde kablolu bılen var mı arkadaslar merak ettım
quote:

Orjinalden alıntı: dimsag

quote:

Orjinalden alıntı: erdemkurt

wi-fi bağlantıda şifreli olanlar için WEP şifresini girmeni istiyor şifresiz olanlarda WEP çıkmaz evde kablosuz internetin yoksa kendi modemine wlandan ulaşamazsın

TO LİVE İS TO DIE
pdr42

28 Mart 2008; 23:48:43 

ylönen tesekkür ederim cevabın için. arkadaslar wi- fi baglantısı ayrıyyete alınan bir özellik deil modemin ozelliğidir. eger evde adsl baglantın varsa kabloszu modem al ve kablosuz baglan. yukarıda arkadas bende adsl var ama kblosuz için ucrtini soruyor bu yuzden dedim. . wi- finin wep anahtarı istemesi o kablosuz ag sifrelendiği içindir. kendi evinde kablosuz ag varsa ve sifre istiyorsa sifreyei senn bilmen gerekir ama bazı modemler otomatk olarak sifreliyor onun sifreside 123456 olabilir.. ben n81 den cok defa nete baglandım. hemde sifre ile surekli baglandıgım içiin artık sifre sormuyor otomatiksifreyi griyo sanırıım.. ilk basarda hep giriyordum ama simdi istemiyor..
herkes herseyi bilmiyor işte takıldıgımız nktalarda yardımcı olurask cok iyi olurr. ben sahsen buradan cok faydalanıyorum bilgi konusunda
tum arkadaslarar tesekkrürler

pdr
dimsag

28 Mart 2008; 23:50:30 

kendi temanızı yapın güzel program
n81 çalışıyor denedim http://realceday.googlepages.com/ThemeDIYv1.2.0.rar
buda camera programı değişik efekler var buda n81'de çalışıyor tavsiye ederim
http://www.series60v3.com/plugins/p13_download_manager/getfile.php?categoryid=32&p13_sectionid=2&p13_fileid=2096&p13_versionid=2503

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimsag -- 28 Mart 2008; 23:55:21 >

NOKİA N81
erdemkurt

29 Mart 2008; 17:20:40 

avea hattı olanlara windows live messenger... başka hattı olanlar avea takıp indirdiklerinde cep telefonuna kaydediliyo

31 mart son gün
ayrıntılar için http://www.avea.com.tr/msnwindowslivemessenger/index.html?banner=mainpromo-1A-messenger

pdr42

29 Mart 2008; 17:46:36 

bu 31 marta kadar ucetsiz ondan sonrada ucretl oluyor.
ya arkadaslar bu makineyi ben acık havada kullanamıyorum ekranı gozukmuyor. siz nasıl hallediyosunuz bu sorunubir diğeri ise ben telefonun foto modunu hiç navi tusundan kullanamamdım yani cekemiyorum hep yandaki tustan n cekebiliyorum ortadaki tustancekebilen varmı

pdr
dimsag

29 Mart 2008; 18:22:11 

quote:

Orjinalden alıntı: pdr42

bu 31 marta kadar ucetsiz ondan sonrada ucretl oluyor.
ya arkadaslar bu makineyi ben acık havada kullanamıyorum ekranı gozukmuyor. siz nasıl hallediyosunuz bu sorunubir diğeri ise ben telefonun foto modunu hiç navi tusundan kullanamamdım yani cekemiyorum hep yandaki tustan n cekebiliyorum ortadaki tustancekebilen varmı

ekran için parlaklığı azalt çoğalt pek fazla yapacak birşey yok... normalde zaten yan tuşla çekiliyor yukarda verdiğim camerafx programıyla orta tuştan çekebilirsin programda değişik efektler kontras ayarı felan var ama orijinal kamera programına göre daha yavaş çalışıyor

NOKİA N81
nofear35