Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ""Nokia'nın Bir Yeni N'i daha.N81 yahut N83. . .""

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: ylönen
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: ""Nokia'nın Bir Yeni N'i daha.N81 yahut N83. . ."" Sayfa: <<   < önceki  19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bynedim

Sisteme Gözat

23 Mart 2008; 19:04:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

İstanbul'da 8gb modelini 12 taksit 890'dan verdiğini söyleyen telefoncu bir arkadaş vardı.. Haftaya alıyorum 1 tane izmirden bakıcam, o rakamı referans alıp buluruz inşallah..

..En güvenilir insan, güvenmeyi bilen insandır..
B o S c H

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

23 Mart 2008; 19:21:39 

quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

İstanbul'da 8gb modelini 12 taksit 890'dan verdiğini söyleyen telefoncu bir arkadaş vardı.. Haftaya alıyorum 1 tane izmirden bakıcam, o rakamı referans alıp buluruz inşallah..

Fiyat bu telefonun edeceği bir fiyat. Bulursan çok iyi olur

Nokia N73 ((( v4.0808.4.2.2 Müzikte süper kaliteye sahip ve hemen geri çekilen ME versiyonu))) Nokia N73 Ana Konu
Orite EMP 1800 MP4 Çalar İncelemesi ((( 25. YIL )))
Blok Listemdekiler: Reis-i Eagles (SEBEP: Türkçemize Hakaret Etmek) N81 8GB mı Yoksa N82 mi Almalıyım ? "tıklayın"
MaGeSuKo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Mart 2008; 21:41:28 

Haklısın bu tele 1000 ytl verilmez ama n95 8gb'a da 1500 verilmez Laptop fiyatına telefon satıyolar utanmadan

Intel Core2 Quad Q6600 2.4GHz Zalman 9700 LED, GigaByte P45-DS3R, ASUS nVidia GeForce 768MB 8800GTX, Seagate 160+300+500GB Sata2, LG 20X DVD+-RW, Samsung 18X DVD+-RW, 2GB OCZ Reaper 1066MHz Bellek, Creative Audigy2 ZS, TT Kandalf Kasa, EnerMax 650W Infiniti PSU, Samsung 22" T220 LCD Monitör
KLIPSCH RF-62 Front, RC-52 Center, RS-42 Surround + Yamaha RX-V659 + Definitive SuperCube I 1500Watt Subwoofer
TOSHIBA Regza 42C3000PG LCD TV
ÇöÇan

23 Mart 2008; 21:47:46 

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Bu arada sizin verdiğiniz program sürümü 3.1 değil 1.1.8161

3.1 olan rakam S60 3.1 dir. Yani S60 sürümüdür.

Biliyorum ama s60 eklemek yoruyo beni hem anlatımımda bozuk .. Eyvallah

quote:

2 gb alsanda olur aslında .. 8gb a ne koyacanız
Ben dolduramadım 2gblık n81i .. Bunu bile 890 a aldım..

quote:

Orjinalden alıntı: B o S c H

quote:

Fiyat bu telefonun edeceği bir fiyat. Bulursan çok iyi olur

2 gb olanı ne kadar eder B o S c H söylede iyi bi duman çıksın benden..

B o S c H

23 Mart 2008; 21:59:25 

ÇöÇan

2 GB modelinin edeceği fiyat maximum 730 ytl'dir. Bunun üstü etmez. Bunun üstüne aldıysan çoktan duman tütmüş odun kül olmuş artık başka yeniden tütemezsin Termodeinamiğin 1. yasasına aykırı bir durum olur.

Ayrıca 2 GB N73 bana yetmiyor. 8 GB ancak yeter. Geniş hafızayı sadece fotoğraf yada müzik için düşünmeyin. Bunun birde filmi var.

Nokia N73 ((( v4.0808.4.2.2 Müzikte süper kaliteye sahip ve hemen geri çekilen ME versiyonu))) Nokia N73 Ana Konu
Orite EMP 1800 MP4 Çalar İncelemesi ((( 25. YIL )))
Blok Listemdekiler: Reis-i Eagles (SEBEP: Türkçemize Hakaret Etmek) N81 8GB mı Yoksa N82 mi Almalıyım ? "tıklayın"
bynedim

Sisteme Gözat

23 Mart 2008; 23:51:56 

Şahsen o farkı sadece hafıza olarak farkeden bir modele vermek istemiyorum, en azından şu anda kısıtlı nakit parayla telefon alacakken bütün parayı 8gb modeline vermek yerine (ki 8gb modeli hala yüksek rakamlarda, 2gb modelin fiyatı düşüşe geçse de) şimdilik 2gb modeli alıp ileride kısa süre sonra yetinemezsem bi 2/4gb'lık hafıza kartı almayı düşündüm.. 8gb iphone kullanıyordum bundan önce, bilgisayarımdan istediğim fotoğrafları + 1 adet uzun konser videosu + gerekli gereksiz dinleyebileceğime ihtimal verdiğim birçok albümü attığımda ancak 5gb'ı dolmuştu, sonuç olarak arşivleme amacı ile kullanılmaz bir cep telefonu..

Tahminim 2gb modeli bana 500mb'ı oyunlar, fotoğraflar ve uygulamalar kalan 1.5 gb ise mp3'ler için yeterli olacaktır.. Yetinemediğim takdirde hafıza kartı şansı olması güzel. Biraz eleyip yerleştiricez tabi, iphone'dan sonra da itunes gibi bir programdan kurtulup rahatça müzik video resim aktarabileceğime seviniyorum ve de N-Gage'den sonra bulamadığım oyun keyfine erişeceğime ve de stereo hoparlörlerle yüksek ses seviyesi ve kalitesinde müzik dinleyebileceğime ve de.......

Tabi inşallah aradığım değerlerde bir cihazı izmirde bulurum, şimdiye kadar hep tercih ettiğimin aksine 2. eldense uygun rakamlarda sıfır cihaz almayı düşünüyorum, bi süre telefonu rahatça değiştirememek için..

pdr42

24 Mart 2008; 0:01:02 

hmm bende 730 aldım:)
arkadaslar yalnız ben butelefonun gercekten cok yabancsıyım bilen arkadaslar kısaca su konularda bilgi veririmi
1. maps yani haritayı nasıl kullanıyosunuz. simuasyon falan var kullanabiliyomusunz.
2. gps aeti alıpta kullanan varmı nereden kaca alabiliriz
3. arkadaslar ilk sarz süresi 10 saat denildi dogrumudur.
4- siz buna nasıl bi kılıf buldunuz biraz buyukcenede
5- ben hiç cep telefonuna program yuklemedim. ornegin arkadaslar link vermiler sys dosyaları var onları nasıl kurabilirim ben . telfona usb ile henuz bglantı yapmadım. kısaca bi arkadas anlatırsa cok harika olur..
selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pdr42 -- 24 Mart 2008; 0:16:24 >

pdr
bynedim

Sisteme Gözat

24 Mart 2008; 0:33:25 

730 ytl'ye sanırım 2gb modelini aldın, acaba aldığın model sıfır mı ve aldığın yeri yazabilir misin?..

dimsag

24 Mart 2008; 0:50:19 

kotanız dolmasın resimleri sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimsag -- 24 Mart 2008; 22:00:00 >

NOKİA N81
dimsag

24 Mart 2008; 0:57:56 

quote:

Orjinalden alıntı: pdr42

hmm bende 730 aldım:)
arkadaslar yalnız ben butelefonun gercekten cok yabancsıyım bilen arkadaslar kısaca su konularda bilgi veririmi
1. maps yani haritayı nasıl kullanıyosunuz. simuasyon falan var kullanabiliyomusunz.
2. gps aeti alıpta kullanan varmı nereden kaca alabiliriz
3. arkadaslar ilk sarz süresi 10 saat denildi dogrumudur.
4- siz buna nasıl bi kılıf buldunuz biraz buyukcenede
5- ben hiç cep telefonuna program yuklemedim. ornegin arkadaslar link vermiler sys dosyaları var onları nasıl kurabilirim ben . telfona usb ile henuz bglantı yapmadım. kısaca bi arkadas anlatırsa cok harika olur..
selamlar

ben kılıf kullanmıyorum cebimde taşıyorum kamera çok azda olsa içeriye basık sürtünmeyi önlüyor
maps kullanmadım gps aletide
ilk şarj süresi eskidendi tlf lityum pillerde dolduktan sonra çıkrabilirsin
program yüklemek programa göre değişiyor direk çalışanlar var birde extradan işlem yapman gereken programlar var genel olarak değilde hangi programı kullanmak istiyorsan ona göre yazarsan bilenler yardımcı olur mutlaka
hayırlı olsun tlf'nun kamera dışında eksiği yok

NOKİA N81
bynedim

Sisteme Gözat

24 Mart 2008; 1:31:38 

N81 lensinin sizden gelen örnek fotoğraflara göre konuşursak değişik bir özelliği var, ortamdaki beyaz veya rengi oldukça açık nesneleri çok düzgün ve canlı gösteriyor, odaklaması da harika fakat aynı ortam aynı ışık ve aynı şartlar olmasına rağmen yine aynı fotoğrafta yakın bölgelerde bulunan koyu tonlar tamamen noise'a bulanmış, yukarıdaki sigara paketlerinden de bunu görebilirsiniz.. Bu olay belki normaldir ancak aynı kare içerisinde pek rastlamamıştım, şahsen en çok noise üretebilen 2 telefonum 6233 ve N93 te aynı ortam ve koşullarda olduğu sürece açık renkli nesneleri de tam kare ile beraber gayet gürültülü gösterebiliyordu..

pdr42

24 Mart 2008; 7:12:16 

arkadaslar tesekkür ederim cevabınız için .ornegin msn kullanmak istiyorum. turbo msn diye bi program var onu kurmak için ne yapmam gerek. yada bazı programlarda sadece sys osyası var bunu nereye atmam gerek. biraz once muzik atarken telefonu bagladım veri akrtarımı secenegin sectim harici ahfıza olarak gordu music dosyasını buldum attım. ama sys dosyaalrı bolemi atıacak hangi klasore atıalcak. yada aplication manager var onlamı atıacak.. birde excel acma prgramını naısl kuraacam..
suan msn ni nasıl kuracagımı anlatırsan sevinirim. msn ihem wi fi hemde sebekedenkullanılabiliyomu. birde arkadaslar biraz konu ie uzak ama ben halka acık yerde nete baglancam tt net sifre istiyor ucret karsılıgı veriyor bu hizmeti ama nerede tv de herhadle reklamda diyorki adsl kullnıcıları bu hizmetten ucretsiz yarralanabillir. peki bunun nasıl oldugunu bilen varmııı..ya yeni oluncas sanırım cok soru soracam kusrua bakmayın
tesekkürler

pdr
bynedim

Sisteme Gözat

24 Mart 2008; 14:04:17 

Bahsedilen TTnet hizmeti bedava 6 ay boyunca fakat kendi adsl şifrenle kullanabilirsin ancak, yakında ücretli olacak kontör kartları gibi saatlik kartlarla satılacak. Bunun dışında yüklenen dosyalar içerisinde .sisx uzantılı dosya varsa onu telefonuna direkt olarak kopyala, daha sonra dosya yöneticisini aç ve oradan bu .sis uzantılı dosyayı çalıştır, programları veya oyunların çoğunu bu şekilde yükleyebilirsin.. Klasör halindeki bahsettiğin yüklemede nerelere kopyalanacak bilmiyorum..

pdr42

24 Mart 2008; 18:17:22 

hmm ya ben ss dosyasını yukledm ama calsımadı bi suru klasor var hangi klasore yuklencek muzik video other falan filan bisuru dosya var hgisine yukleyecem. yani gerecektten bişey yapamadım arkadasr. turbo msnyi actoım 2 tane sis dosyası var artı bide sistem dosyası var ani ben bu iki dosyayı nerey yukleyecem yani naısl yukleniyor cozemedim. yabancısıyım kusura bakmayın ilk defa s60 kullanıyorum.. .
bu konuda yardımcı olacak bir arkadas yokmu bide pcsuite ve nokia lifebog programı ile ne yapabilriz anlıyamadım..
of of

pdr
dimsag

24 Mart 2008; 21:24:18