Dün Telefon eLime Geçti N81 8GB ,Herşey Güzel Tamam,Yalnız Çöçan Arkadaşın Paylaştıgı S60 Messenger Live iLe Messenger a Giremiyorum Sorun Var Diyor,Neden oLabilir Sizce,W-Lan dan Bana en Yakın Ağı Seçiyorum Bağlanamıyor,Ancak İnternete Girebiliorum Bi Sorun oLmuyor,Durumunuzun Çevrimdışı oLmasından veya Aktarım Hatası oLabilir Gibi Bişiler Saçmalıyor,Ama Durumu Çevrimiçi De Duruor Her Zaman ßen aNlayamadım ßi Yardım Ederseniz Minnettar KaLırım,
Birde ShineID Programınıda KuLLanamadım Tag Now Diyorum Recoing Yapıyor Analysing Yapıyor W-Lan Ağı Seçiyorum,Sonrasında Error Veriyo, Telefondan Msn e Girmek İstiyorum Ya ßi Türlü ßeceremedim YarDımcı oLabilce ArkadaşLar warmıdır?
Saygılar..
O verdiğim 3.0 biraz sorunlu bende girememiştim belli bir zaman kullandıktan sonra ... Başka bir sürümünü denedim düzeldi ama paylaşamadım..yeni sürüm aşağıda
Aslında daha da güzel olanlar var ben bunu Live messengeri şimdilik kısa mesajlar bölümünde epostalarıma bakmak için kullanıyorum bu olmazsa bakamıyorum .. Şahsen başka bir messenger kullanıyorum ben hem daha hızlı hem daha kullanışlı istersen onu yükleyebilirsin.verdiğim adrese numaranı yaz mesajla url adresi geliyor girip yüklüyorsun
Arkadaşlar mesajlar menüsünden email'i seçerek gmail'deki mesajlarıma bakayım dedim ancak bir türlü bağlanamıyor mail server'a. Acaba hangi ayarları yapmak lazım. Mail server adresi kullanıcı isimleri gibi ayarları yaptım. Siz bakabiliyor musunuz emaillerinize telefon üzerinden?
Birde batarya az gidiyor gibime geliyor. Şu ana kadar 3 kere falan şarj oldu batarya belki tam toparlanamamıştır diycem ama sizde nasıl durum. 1.5 gün anca gidiyor gitmiyor (gece kapalı) günde yaklaşık 1.5 saat radyo/müzik dinliyorum 10-15 dakka konuşma ve ufak tefek kurcalama yaptım. 3 gün falan gidiyor diyorlardı ama daha 2 günü tamamlayamadık bile
Arkadaşlar mesajlar menüsünden email'i seçerek gmail'deki mesajlarıma bakayım dedim ancak bir türlü bağlanamıyor mail server'a. Acaba hangi ayarları yapmak lazım. Mail server adresi kullanıcı isimleri gibi ayarları yaptım. Siz bakabiliyor musunuz emaillerinize telefon üzerinden?
Birde batarya az gidiyor gibime geliyor. Şu ana kadar 3 kere falan şarj oldu batarya belki tam toparlanamamıştır diycem ama sizde nasıl durum. 1.5 gün anca gidiyor gitmiyor (gece kapalı) günde yaklaşık 1.5 saat radyo/müzik dinliyorum 10-15 dakka konuşma ve ufak tefek kurcalama yaptım. 3 gün falan gidiyor diyorlardı ama daha 2 günü tamamlayamadık bile
Ben sadece hotmail adresime bakıyorum hiç bişeyle uğraşmadım sadece live messengeri yükledim.Yüklendiği zaman otomatik mesaj menüsünde windows live eposta gelen kutusu açılıyor buna bastığım anda direk gelen kutuma gidiyor hiç birşeyle uğraşmıyorum.ama diğerlerinide bilmiyorum nasıl oluyor üzgünüm.
Ben ilk aldığım zamanlarda batarya çok az gidiyordu ama git gide süresi uzamaya başladı..sürekli tam bitince dolduruyorum.Şimdi gerçekten rayına oturdu zannedersem inanmazsın belki ama 3 gün önce doldurdum 24 saat açık günde yarım saat mp3 dinliyorum her işimide görüyorum krallar gibi 3 diş daha var bakayım ne zaman bitecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇöÇan -- 19 Mart 2008; 22:16:29 >
intel CPU Q6600 QuadCore 2.4 Ghz 1066Mhz 8MB | Gigabyte EP45-DS3 1600 FSB\DDR2 1200 S+GL+16X 775p | OCZ 2+2 gb 1066 MHz Platinum DDR2 CL5 | His HD4850 512MB 256bit GDDR3 16x | Samsung 500gb 7200rpm 16MB sata2 | Samsung 250gb 7200rpm 16MB ide | Asus DvdRw 2014S1T-SATA 20x Dual layer Siyah Box | Logitech Cordless Mx3200 Klavye+Mouse | Nova Winner 3 MausePad | HP W2207 22'' LCD parlak ekran hdmi | Cooler Master RC-690 KKP2-GP 460W Atx kasa siyah
e-mail konusu için yorum yapamıyorum:) ama şarj konusunda normal kullanımla çok rahat şekilde 3 gün geceleride açık olarak duruyor en uzun 5 gün durdu geceleride açık olarak ben tlf kapatmam tam olarak detayda veremiyorumki şukadar müzik bukadar internet ama senin şarj süresi gercekten sorunlu bence..daha uzun şarj ile ilgili birkaç öneri bluetooth'u sadece lazım olduğunda aç işin bitince kapa tlf güç süresi zamanı orjinal ayarda 90 saniye ben onu 10 saniye yaptım birde menülerde dolaşırken çıkmak istediğinde geri tuşu yerine direk menü tuşunu kullan wi-fi aramasını otomatik olarak yaptırma tuş sesini kapa..
@çöçan ebuddy mig33 gibi karşı tarafa reklamını yapıyormu ve ayrıca tlfta ayar yapmak gerekiyormu
Hayır reklam falan yok çok hızlı aynı anda 3-4 messenger açabiliyorsunuz hemde 3ünü bile açtığınız zaman bağlantı vs çok hızlı.Ayar yapmanıza gerek yok sadece eposta bilgilerinizi giriyorsunuz kaç tane adresiniz varsa hepsini birden giriyor.
intel CPU Q6600 QuadCore 2.4 Ghz 1066Mhz 8MB | Gigabyte EP45-DS3 1600 FSB\DDR2 1200 S+GL+16X 775p | OCZ 2+2 gb 1066 MHz Platinum DDR2 CL5 | His HD4850 512MB 256bit GDDR3 16x | Samsung 500gb 7200rpm 16MB sata2 | Samsung 250gb 7200rpm 16MB ide | Asus DvdRw 2014S1T-SATA 20x Dual layer Siyah Box | Logitech Cordless Mx3200 Klavye+Mouse | Nova Winner 3 MausePad | HP W2207 22'' LCD parlak ekran hdmi | Cooler Master RC-690 KKP2-GP 460W Atx kasa siyah
Hayır reklam falan yok çok hızlı aynı anda 3-4 messenger açabiliyorsunuz hemde 3ünü bile açtığınız zaman bağlantı vs çok hızlı.Ayar yapmanıza gerek yok sadece eposta bilgilerinizi giriyorsunuz kaç tane adresiniz varsa hepsini birden giriyor.
@çöçan çok saol kardeşim dediğin gibiyse tam aradığım program
sormayı unuttum gprs fazla kontör yermi evde wi-fi yok tlf no verince msj geldi adrese girmem gerek sanırsam
Ben wifiyle girdiğim için çoğunlukla Bilmiyorum pek gprs ten googleearth ta bi yere bakayım dedim 70 kb 19 kontoromu yedi sen program indircen artık biraz sabret wifi olan bi yer bul yükle bence..
sormayı unuttum gprs fazla kontör yermi evde wi-fi yok tlf no verince msj geldi adrese girmem gerek sanırsam
Ben wifiyle girdiğim için çoğunlukla Bilmiyorum pek gprs ten googleearth ta bi yere bakayım dedim 70 kb 19 kontoromu yedi sen program indircen artık biraz sabret wifi olan bi yer bul yükle bence..