bu telefonun video çekimi nasıl? mobile-review deki örnekler 320x240 çözünürlükte. hani vga formatında 640x480 oldugu söyleniyordu. hangisi doğru? alan arkadaşlar güzel bi video çekip paylaşabilir mi?
bu telefonun video çekimi nasıl? mobile-review deki örnekler 320x240 çözünürlükte. hani vga formatında 640x480 oldugu söyleniyordu. hangisi doğru? alan arkadaşlar güzel bi video çekip paylaşabilir mi?
mobile-review 320*240 ta çektiine göre daha yüksekte çekilmio
Nokia'nın resmi sitesinde ve GSM Arena'da telefonun 640x480 piksel çözünürlükte video kaydı yapabildiği belirtilmiş.
Mobile-review'da ise telefonun maksimum 320x240 piksel video kaydı yapabildiği yazıyor.
''Video is recorded in a quite mediocre quality. The 320x240, 176x144 and 128x96 pixel resolutions at 15 FPS are available, the N81 saves all clips in .3GP files, and some of them may have the sound turned off – it’s up to you to decide. As for the time limit, they are non-existent now, unless you are in the MMS-mode.''
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
sertifika kısıtlıyor diye hata veriyor. 2 programı da kuramadım
3rd işleetim sistemlerinde sertifaka problemi var senin sertifikalaman lazım hemen hemen hiç program kurulmuyor sertifika yapmadan google da bi arat istersen "Sertifika Sorunu Yaşayanlar İçin"
ankara ankamall'da nokia bayisinde n81'i deneyebilirsiniz ben bizzat gittim baktım güzel bir telefon kamerası 2 mp fakat güzel bir çekimi var dış sesi ve kulaklık seside oldukça güzeldi video çekiminide bidahaki sefer bakıcam
arkadaşlar bu telefona sahip olan birisi varsa yardımcı olsun,aylarca sony ericsson w960 almayı bekledim ama yurtdışında alan kişiler hiç memnun değil,dokunmatik ekran ve ekranın parlaklığı falan çok kotuymuş,telefonda kameranın benim için hiçbir önemi yok,wireless olsun pili 3-4 gun gitsin istiyorum,msne girmek ve biraz sor yapsam yeterli ama iyi bir web browser olursa download falan yapabilirim, eski telefonum p910du, 3 gun önce çaldırdım, alacağım telefonun kuçuk olmasını istiyorum,aşırı küçük olmasa da cepte taşınabilen ve cebi yırtmaycak bir telefon olmalı. O yuzden n95 düşünmüyorum,siz de aradığımı n81 de bulabilir miyim
arkadaşlar bu telefona sahip olan birisi varsa yardımcı olsun,aylarca sony ericsson w960 almayı bekledim ama yurtdışında alan kişiler hiç memnun değil,dokunmatik ekran ve ekranın parlaklığı falan çok kotuymuş,telefonda kameranın benim için hiçbir önemi yok,wireless olsun pili 3-4 gun gitsin istiyorum,msne girmek ve biraz sor yapsam yeterli ama iyi bir web browser olursa download falan yapabilirim, eski telefonum p910du, 3 gun önce çaldırdım, alacağım telefonun kuçuk olmasını istiyorum,aşırı küçük olmasa da cepte taşınabilen ve cebi yırtmaycak bir telefon olmalı. O yuzden n95 düşünmüyorum,siz de aradığımı n81 de bulabilir miyim
320 x240 çekiyor gayet güzel video çekiyor hatta video çekimi fotograf çekiminden daha iyi pc de tam ekran yaptıgın zaman bile gayet anlaşılır bir şekilde izlenebiliyor
Beni W960i basligindan hatirlarsin belki, benimde N81 im var eskiden de N95 im vardi.
Ekran parlakligi ne yazik ki N81 de de cok iyi sayilmaz dis ortamda gunesli havada yazilar cok da kolay okunmuyor ama onun haricinde iyi. O kadar yabanci forum okuyorum ciddi kullanicilardan bir dokunmatik ekran problemi simdiye kadar okumadim. Esato forum da W960i problemleri basligi var orda dokunmatik ekran problemlerinden bahseden bir yazi yok simdilik: http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=160314&start=15
N81 in pili 3-4 gun gidiyor.
N81 in web browser i guzel (ama tabii bir opera kadar degil), w-lan baglantisinda da sorun yasamadim simdiye kadar.
Cep yirtma ve buyukluge gelince, N81 uzunluk ve kalinligi N95 ile hemen hemen yakin ama N81 in genisligi daha az. W960i ise N81 ile ayni boy ve genislikte ama N81 in yarisi inceliginde.
Ses kalitesi olarak ise N81, N95 ten cok daha iyi, W960i nin ses kalitesi ise tam bir muammaa hic bir RMAA bilgisi yok nette ses kalitesi hakkinda sadece kullanici yorumlari var.
N81 de kizak mekanizmasi ilk aldigimda cok saglamdi, N95 te ise genelde lacka oluyor kizaklar (Eski N95 imde lacka kizakliydi). Fakat N81 i 2 haftayi askin kullaniyorum (cok nazik ve dikkatli bir kullaniciyimdir telefonumu hep kilifta tutarim ve teli hic pantolon cebine koymam) kizak mekanizmasi yavas yavas gevsemeye basladi.
Yine de N81 cok guzel oldukca tarz sahibi bir telefon genel olarak memnunum diyebilirim.
NOT: Nokia su kizak olayini ne zaman tam halledicek merakla belkiyorum. Bir Samsung kalitesinde kizak yapmaya baslasa da rahatlasak. Nokia nin kizakli modellerinde illa ufak da olsa bir problem oluyor. Tabii arada Nokia nin kizakli modellerinde oldukca saglam cikan tellerde cikiyor ama istisna.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 15 Aralık 2007; 19:57:23 >