Şimdi Ara

Alcatel 3C duyuruldu: İşte özellikleri ve fiyatı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bu yıl akıllı telefon pazarında varlığını daha da büyütmeyi planlayan Çinli Alcatel, MWC 2018 fuarında 3 yeni seri tanıtmaya hazırlanıyor. Bu serilerden çıkacak ilk model daha erken bir dönemde tanıtıldı.


     


    Alcatel 3C özellikleri


     


    Alcatel 3C özellikleri arasında 18:9 görüntü oranı gösterilebilir. Alcatel 3C firmanın bu görüntü oranına geçtiği ilk model olacak. Giriş seviyesinde donanım barındıran akıllı telefonun Android Go özelliklerinden faydalanamıyor oluşu biraz dezavantaj oluşturacak gibi.


     


    Ayrıca Bkz.Yeni bir açık tek bir mesaj ile Apple cihazlarını çökertiyor

    6 inçlik 1440x720 piksel çözünürlüğünde bir ekran barındıran telefon ince kenarları sayesinde biraz daha kompakt olmayı başarmış. Cihaza 4 adet Cortex-A53 çekirdekli MediaTek MT8321 yonga seti güç verirken 1GB RAM ve 16GB arttırılabilir kapasite ile destekleniyor.


     


    Arka kısımda 8MP çözünürlüğünde, ön kısımda da 5MP çözünürlüğünde bir kamera barındıran model 3000mAh kapasiteli bir bataryadan enerji sağlıyor.


     


    Alcatel 3C fiyatı ve çıkış tarihi


     


    Android 7.0 Nougat ile kutudan çıkacak olan Alcatel 3C için 130 Avro fiyat etiketi belirlenmiş. Satışlar ay sonunda başlıyor. 


     







  • O çerçevelerle 18:9 telefon yapmanın anlamı yok bence kumanda gibi telefon olmuş.

  • yıl 2018 ve hala 1 gb ramli android telefon. tebrikler.

  • tr ye gelince 1000tl olur rahat. o paraya mi max 2 alinir. 5300 mah batarya 6.4 inc ekran 4 gb ram 64 gb hafiza type c ve cift hoparlor gibi avantajlari var en azindan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biri 1 gb ram ile getiriyor cihazı, diğeri 8 gb ile getiriyor, bunlar aynı dönemin cihazları ama bize gelince 1 de pahalı 8 de değişen bir şey olmuyor. Şu tarz telefonlar ülkemizde 500 lirayı geçmemeli vergiler vs dahil ki 1 gb mantıklı dursun.

  • 130 lira olarak düşünün, ucuz değşl mi? ama düşünemiyoruz.

  • ustune 10 - 20 euro daha koyup cok daha iyi donanimli bir Xiaomi cihazi alinabilir... hala 1 GB ram koy ve bahanen dusuk fiyat olsun... dusuk fiyatli diger telefonlari bilmesek...
  • 1gb ram nedir ya!!! sürünür o telefon

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.