Şimdi Ara

Samsung Galaxy S6 için Android 8.0 güncellemesi yakında geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Samsung’un Galaxy S serisinde önemli tasarım değişikliklerine imza attığı Galaxy S6 amiral gemisi için önemli bir haber var. 3 yılı geride bırakan emektar amiral gemisi Android Oreo güncellemesine kavuşuyor.


     


    Galaxy S6 için Android Oreo güncellemesi ne zaman?


     


    Samsung müşteri hizmetleri tarafından da doğrulanan bilgilere göre önümüzdeki ay içerisinde Galaxy S6 modeli Android 8.0 Oreo güncellemesini almaya başlayacak. Muhtemelen Galaxy S6 Edge serisi de aynı dönemlerde güncelleme alacaktır.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung’un Metal 12 tasarım anlayışı telefonlara ve saatlere de geliyor

    Samsung’un 3 yaşındaki amiral gemisine güncelleme vermesi kullanıcıları sevindirmiş durumda. Genelde firma amiral gemilerine en fazla 2 büyük güncelleme vermeyi tercih ediyordu. Firma açısından bu önemli bir adım olacak. Ayrıca Android ekosisteminde de 3 yıldan fazla güncelleme sunan üreticiler oldukça nadir bulunuyor.


     


    Karar sadece Galaxy S6 serisine mi özel yoksa Samsung tarafında önemli bir strateji değişikliği mi oldu bilinmiyor. Eğer değişiklik olduysa bunda böyle amiral gemileri 3 büyük güncelleme almaya devam edecek diyebiliriz. Galaxy S6 serisi için her ne kadar Şubat ayı işaret edilse de güncelleme sonrasına sarkabilir zira henüz Galaxy S8 serisi güncelleme almaya başlamadı. 


     







  • Güncelleme vermiyor diye eleştirdiğimiz bu firma s6 serisine güncelleme versin ve sony z5 ailesine günceleme vermesin dava açacağım.

  • hayret samsung haberi yapmış patlayan note7'den bahsetmemiş.

  • S6 ve Note5'in Android 8.0 desteği alacağı resmi duyuru olarak yapılmamışmıydı? bu haber neyi iletiyor? diğer yandan note6 olmadığı note7'de piyasadan çekildiği için bir önceki seriye mecburen destek vermek durumunda kaldıkları yazılmıştı. S6 ve Note5 benzer yapıyı paylaştıkları için noter5'le beraber S6'nında arada kaynadığını söyleyebiliriz, özet bu.

  • O kadar abartmaya gerek yok. Zaten Samsung bu işlemci ailesini (7420) A8 6 yüzünden desteklemek zorundaydı. Tek iyi yaptığı şey ise Note4 Tab S (5433) Nougat'ı Note4 yoluna kapatmasından farklı olarak Note5 ile S6 için Oreo'ya göz kırpıyor.
    Bari Project Dream'a geçirmese cihazları Grace'yi gördüğümden beri başka bir ikon paketi bile kullanamaz hale geldim millet S8 uygulamaları ile dolduruyor. Belki de Note7 sevdam beni buna zorluyor, bilemem.
    Yani Samsung'un öyle değer verdiğini sanan varsa kendisine tüketicisine yanılıyorlar. Bir de bu S6 mevzusu Note7 etkisinden gerçekleşti büyük ihtimal. Note7 olayı Note5'in ömrünü bir sene daha uzatma durumunda bıraktı.
    1. Bu güncelleme zaten A8 6 ya verilecek yani bu güncelleme Exynos 7420 işlemcisini desteklemek durumunda.
    2. Note5 ile S7 Edge Note7 kaynaklı kaybı ciddi anlamda durdurdu. Resmen A serisi satacağına Note5 sattı genel manada. Samsung bunun farkında olmasa tutup Note5'i Grace UI ile donatmaz aynı Note4 için yaptığını yapar yazılımı bozuk bir Nougat verir. Performans harici hiçbir eksiği yoktu 7.0 Grace'nin o da düzeldi zaten. Aynı şekilde Coral Blue S7 Edge de diğer örnek oldu Samsung cephesinde.
    3. S6'nın Samsung için bir önemi var aslında. S5'deki mali kaybını S6 haddiyle kapattı. Gerek 7420 > S810 (revize olmamış hali) Gerek de o zamana kadar damacana plastiği ile eşdeğer tutulmuş bir firmanın malzeme kalitesi ile rakiplerinin daha doğrusu tüketicinin ağzını açık bırakması.
    Note7 hariç hiçbir Samsung telefonunu etkileyici bulmuyorum (Note5 kullanıcısı olarak diyorum bunu) ancak Note7 ile Samsung Mobile'ın 2. felaketi yaşanmasa (1. yara bandı S5'in Amerika harici tutunamaması) Samsung'un önü tutulamazdı saçma sapan politikaları ile. Yani bu 3. güncelleme muhabbeti en küçük sonucu. Ben hiç sanmıyorum Note7 tutsa Note8'in bu kadar gelişmiş ve rakiplerine görece uygun fiyat politikası ile giriş yapacağına. Benim bildiğim Samsung Türkiye'de S3 ile 2000 fiyat politikasını, S5 ile 2500 fiyat politikasının sahibidir. Türkiye'de son iki yıla kadar psikolojik sınırı ısrarla arttıran tek üretici Samsung'dur Apple kesinlikle değil. Yoksa şu an A8 8 2500 liradan giriyorsa bu bir yandan da Samsung'un bizi kolay lokma görmesinden dolayı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 17 Ocak 2018; 18:56:10 >




  • Helal Samsung yürü be kim tutar seni yeahh

  • apple a övgü, ve samsung a kulp takma goremedim. arkadasin profili calindi herhalde.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThE LoSt

    Güncelleme vermiyor diye eleştirdiğimiz bu firma s6 serisine güncelleme versin ve sony z5 ailesine günceleme vermesin dava açacağım.

    Dava açınca ne olacak? Güncelleme gelecek mi? :)
  • Enteresan Note 4'e 7.0 vermediler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S6 3GB gelir gelmez bilinmez ama Note 5'in 4GB rami varken kesinlikle gelmesi gerekli.

  • ee türkiye'ye kaç yıl sonra gelecek.

  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    1 GB'ın üzerinde olduktan sonra ne kadar RAM olduğunun güncelleme ile ilgisi yok. Tamamen firmaların kendi stratejileri. RAM'den yana yaşanan bir darboğaz yok yani.

  • https://www.sammobile.com/news/dont-hold-your-breath-for-the-galaxy-s6-android-8-0-oreo-update/

    Kisacasi buyuk hayal kirikligi olusmamasi icin fazla umutlanmayin derim.
  • O güncelleme Nisan ayını rahat bulur daha S7,S7 Edge,S8,S8+ güncellemeri almadı bile.

  • gerçekten helal olsun samsung'a. telefon 3 büyük update aldı. hepsinde de arayüzü büyük oranda değişti. son android 7 ile tamamen yenilenmişti zaten. resmen nexuslarla yarışıyor adamlar

  • Galaxy S6 için Android Oreo güncellemesi ne zaman?



    Boyle soru cumlesi mi olur?

  • Android 9 çıkacak bunlar 8 verdi diye eleştireceklerine editöre sataşıyorlar.. şaka gibi bu Samsung fanboyları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • android her major güncelleme alışında çağ mı atlıyor? Yav kök yazılımı neyse onun yukarısına çıkmıyor işte. Güncelleme gelecek telefonum uçacak falan.. bırakın bu ayakları ya.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    1 gb rami olan cihaz her android sürümünün üstünden geçer,şunu bir öğrenemediniz gitti

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S6 alıyorsa Note 5'in hayli hayli alması lazım o zaman.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.