Şimdi Ara

Far Cry 2, Driver San Francisco ve Sniper Elite V2 Xbox One Geriye Uyumluluk Sistemine Eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Microsoft Far Cry 2, Driver San Francisco ve Sniper Elite V2 oyunlarını Xbox One geriye uyumluluk sistemine ekledi. Böylelikle bu üç oyunun hem kutulu hem de dijital Xbox 360 versiyonları artık Xbox One üzerinde de oynanabilir durumda.

       Xbox One'da geriye uyumlu olan oyunların tümüne buradaki listeden ulaşabilirsiniz.




  • Ah Far Cry 2 ah.Kaç defa başladım kaç defa bıraktım.Ne sıkıcıydın be abi!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • FarCry 2 de save dosyam bozulmuştu başlayıpta bitirme fırsatımın olmadığı ender oyunlardan biri. Geri uyumluluğa gelince (8,70₺) hemen aldım ve bu sefer bitireceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 17 Ocak 2018; 8:19:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Heavy işless

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nostalji olsun diye PS3 alacaktım PS4'ün yanına, Bu gidişle Xbox one alacam herhalde, RDR geldi- GTA 4 geldi- Far cry serisi geldi..Neredeyse istediğim her oyun geldi..2. el bir tane alacam..Ama PS4'ün bu Oyun yılını atlatmam lazım..Yoksa iflas ederim..
  • Far Cry 2'yi ben de aralıklarla 3-4 defa başlayıp sildim sizin gibi ilerleyişi çok sıkıcı gelmişti başta ama nihayetinde zevk almayı başarabildim. Çok iyi kurgulanmış senaryosu var ayrıca elmas toplayıp silah satın alma/stoklama, gece gündüz döngüsü gibi unsurlar zevk vermeye başladı sonra. Metacritic puanı 85 zaten çöp olmasa gerek. Başları atlatıp oyuna adapte olmayı başarabilirseniz zevk alabileceğinizi düşünüyorum.
  • Far Cry 2 baya talihsiz bir oyun. Bu talihsizliğinin sebebi Far Cry 1 aslında. Bana göre gelmiş geçmiş en iyi 5 FPS den birisi olan Far Cry 1 gibi bir oyun beklenirken çok bambaşka yapıda bir oyunun çıkması hayal kırıklığının sebebiydi. Eğer oyunu Afrika'daki siyasi çekişmelerin terör boyutunu yaşamak için oynarsanız zevk alırsınız. Sıkıcı olmaya sıkıcı ama bu birazda oyundan ne beklediğinizle alakalı bir durum. Benim açımdan oyundaki en büyük sorun ne askeri kontrol noktalarının yenilenmesi nede uzun yol mesafeleri. Sadece isterdimki oyun biraz daha gizlilikle oynamamıza müsaade eden bir yapısı olsun. Pala ile gerçekleştirilen avlanmalar ne olursa olsun farkediliyorlar. Bu benim için büyük eksiydi mesela. Ama genede oyundan, çok iyi olmasada özel bir oyun olması sebebiyle memnun kalmıştım. Bence hala Afrika ortamını seride en iyi yaşatan oyundur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bu RDR gerçekten mükemmel oldu nostalji yaşıyoruz!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.