USB belleği pc ye takınca çalışır bir belleği pc nasıl tanıyorsa bilgisayar belleği tanıyor. yalnız belleğin içine giremiyorum. belleğin üzerine tıkladığımda "lütfen G sürücüsüne bir disk yerleştirin" diyor. ayrıca belleği sağ tıklayıp özelliklerine girdiğimde tüm birimler için 0 (sıfır) yazıyor.
ayriyetten aygıt yöneticise girdiğimde belleği görebiliyorum ve bellekte hiçbir problem yok ve "bu alet düzgün çalışıyor" diyor.
yine belleğe sağ tıklayıp "biçimlendir" diyorum. hiçbir uyarı vermiyor ve biçimlendirmiyor.
ayriyetten birbirinden farklı 3-4 bilgisayarda denedim ama aynı problemlerle karşılaştım.
sorun nedir acaba? ne yapmalıyım? belleğimi kurtarabilecek miyim?
sen yürüyorsun ya hızlı hızlı sokakları / minik adımlarınla / üşüyorsun ya kazağına sarılıp sıkı sıkı.. / ben yolları seviyorum / herbiri sana çıkan kocaman sokakları / ben sarılmayı seviyorum sıcak gülüşlerine / minicik adımlarını seviyorum / minnacık ayak izlerini / ödeşiyoruz / ben seni seviyorum, sen beni mutlu kılıyorsun...
sen yürüyorsun ya hızlı hızlı sokakları / minik adımlarınla / üşüyorsun ya kazağına sarılıp sıkı sıkı.. / ben yolları seviyorum / herbiri sana çıkan kocaman sokakları / ben sarılmayı seviyorum sıcak gülüşlerine / minicik adımlarını seviyorum / minnacık ayak izlerini / ödeşiyoruz / ben seni seviyorum, sen beni mutlu kılıyorsun...
teşekkürler dostum, ancak flash diski başka arkadaştada denedim olmuyor.görmüyor diski. takıyorsun. disk sürücü f diyor. üzerine çift tıklıyorsun diski yerleştirin yazıyor. bilgisayarım/yönet kısmındanda biçimlendir olayını kabül etmiyor. yabana gitti 2gb flash belleğim. siz siz olun garantili alın...
disc doctor diye bi program vardı veya partition magic ile biçimlendirmeyi dene
bide dostan format atmayı dene
ör:format g:/q
dos flash diski desteklemez dostum.
ancak ve ancak açma flash diskse ve biosun destekliyorsa ve o flash diskle açarsan bilgisayarı aynı tip (fat) partitiona sahip flash diskleri görebilirsin.
harddiskten yada disketten açılan dos; flash diski görmez. ben görmedim usb flash disk dos sürücüsü.