Şimdi Ara

Çinli Chuwi iddialı bilgisayar modelleri ile CES 2018 fuarında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çin’den uygun fiyatlı tablet getirme dendiğinde akla ilk gelen isimlerden Chuwi, bir sürpriz yaptı ve Las Vegas’taki CES 2018 fuarında karşımıza çıktı. Firmanın ürünleri bu kez oldukça iddialı.

     

    Şimdiye kadar en iyisi

     

    Aslında model kelimesinde ziyade prototip kelimesini kullansak daha doğru olur zira Chuwi henüz satışa hazır hale getirmemiş. Ürünler üzerinde son rötuşlar devam ediyor.

     

    Ayrıca Bkz.Blade Shadow ile bulut oyuncu bilgisayarı kiralayabilirsiniz

    Firmanın en iddialı modeli GBox Pro desek yanılmış olmayız. Mini PC modeli içerisinde Intel Core i5-8305G işlemcisi barındırıyor. Yani 1280 Stream işlemcili Vega M GL mobil grafik birimi. 2.7 TFLOPS işlem gücü ile Chuwi GBox Pro piyasadaki en iddialı oyuncu mini PC modellerinden birisi haline gelecek. Ayrıca ev sineması isteyenler için bir uzaktan kumanda da kutuya dahil edilecek.

     

    Diğer bir ürün ise SurBook Pro. Kendi çapında Surface tablet serisine rakip olmaya çalışan SurBook Pro, Intel’in 6W-10W arasında enerji tüketen Celeron ve Pentium işlemcilerinin oluşturduğu Gemini Lake serisini kullanacak.

     

    12 inçlik 3:2 görüntü oranına sahip ekranında 2160x1440 piksel çözünürlük sunan Chuwi SurBook Pro, 4GB RAM ve arttırılabilir 64GB depolama kapasitesi ile gelecek.

     

    Chuwi Hi9 Air ise Android tablet. 10.8 inçlik ekranında 1920X1280 piksel çözünürlük sunan modele 2 adet Cortex-A72 ve 4 adet Cortex-A53 çekirdeğinden oluşan Mediatek 8176 yonga seti gücünü veriyor. Android 8.0 ile kutudan çıkan modelde 8MP çözünürlüğünde arka kamera ve 5MP çözünürlüğünde ön kamera yer alıyor. Eğer uygun bir fiyatla gelirse alınası bir tablet olabilir. Ürünlerin ne zaman piyasaya çıkacağı şimdilik belli değil. 

     







  • Bu Chuwi inanilmaz derecede ucuz ve kaliteli urunler yapiyor,is yerimde bir lap top`unu kullaniyorum canavr gibi ayrica estetik her ne kadar adi dandik olsada iyi yolda.

  • Türkiye satış Temsilcisi de gelmiş hemen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre Kocakaya kullanıcısına yanıt
    Nereden nasıl aldınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç para?

  • Chuwi 15,6 inc laptobu almıştım. Cihaz mükemmel bir cihaz. Ama hala kalite sorunları var. yanında gelen adaptör çalışmıyordu ve 3 ay sonunda bootloop girmeye başladı ve daha da açılmamak üzere kapandı. Sözde kalite test edilmiş ama içini açtığımda parmak izleri dolu ve kalite ile alakası olmadığını gördüm. Şu an için alınacak bir marka değil. kalite standartlarını yükseltmeleri gerek.

  • sınav_testmis_kanka S kullanıcısına yanıt
    Ok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chuwi 12 windows tablet kullanıyorum. Kendi adaptörü sarj etmedi. Bazen anlamadığım sebeplerle açılmıyor. İnternette okuduğum kadarı ile hiç açılmayan ürünler varmış. Bereket benim ki sonra açılıyor. 250 dolar verdim. Bir nevi kumar oynadım. Ben kazandım ama bir daha bu kumara girmem.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.