Şimdi Ara

Tesla ile Gersan işbirliğinin detayları belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gersan ile Tesla arasında geçen ay imzalanan gizlilik anlaşmasına ilişkin detaylar belli oldu. Gersan ile Tesla arasında işbirliği ilk etapta Tesla’nın hızlı elektrik şarj istasyonun Supercharger’ın Türkiye’de montajını ve devreye alınmasını kapsıyor.

     

    Gersan, ilk etapta sadece montaj ve devreye alma kısmında yer alacak. Ancak Gersan tarafından paylaşılan bilgiye göre deneyim kazandıktan sonra Tesla Supercharger üretilmesi, kendi ürünlerinin Tesla araçlarına uyumlu hale getirilmesi konusunda ikili temaslar sürecek. Anlaşma sağlanırsa ayrı anlaşmalar imzalanacak.

     

    Ülke geneline Supercharger istasyonları kurulacak

    Tesla kullanıcılarının herhangi bir bölge sınırı olmaksızın ülke genelinde araçlarıyla dolaşabilmesini amaçladıklarını bildiren Gersan Satış ve Pazarlama Müdürü Mustafa Şalcı, Supercharger şarj istasyonlarının Türkiye geneline kurulmasını planladıklarını bildirdi.

     

    Şehirlerarası yollarda en fazla 200 kilometrede bir hızlı şarj istasyonu kurulacak. Toplu konut, AVM, otopark gibi yoğun bölgelere de şarj üniteleri sağlanacak.

     

    Yerli otomobil projesine katkı sağlayabileceklerini ifade eden Şalcı, “Biz gerek altyapı, gerekse otomobil içerisindeki yazılım sistemlerine entegrasyon olarak katkı sağlamayı planlıyoruz. Bu anlamda bu şarj istasyonlarını otomobillerle uyumu gibi bilişimsel katkılarımızın olacağından eminiz.” dedi.

     







  • Gersan adına çok önemli bir referans

  • Ülkede güzel gelişmeler de oluyor. Dileriz tesla resmi olarak araçlarıyla da girer Türkiyeye.

  • Çok geriden geliyorsun konu sahibi anlaşma yapıldı borsaya bildirildi atı alan uskudari geçti. Merak edenler gerel koduyla bir baksın son 2 ay hareketine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

    Çok geriden geliyorsun konu sahibi anlaşma yapıldı borsaya bildirildi atı alan uskudari geçti. Merak edenler gerel koduyla bir baksın son 2 ay hareketine

    Evet anlaşma yapılmıştı ancak şarj istasyonlarının lokal bazlı mı yoksa türkiyenin her yerine konumlandırılacağı ve gersanın üretim yapıp yapmayacağı belli değildi. Gersan'dan bu konuda yeni açıklamalar geldi.
  • Bari bizim üretilecek yerli elektrikli arabalarında şarj girişlerini Tesla Supercharger uyumlu yapsalar da ekstra kuruluma gerek kalmasa.

  • İlk 10 büyük ihtimal bu konumlarda olacak

    Tesla ile Gersan işbirliğinin detayları belli oldu


    Yakın zamanda satış ve servis merkezi de açarlar umarım.
  • Hadi,inşallah diyelim.

  • 1,5 ay önceki haber. ayrıca tesla tarafından resmi bir açıklama da yok.

    200km de bir şarj istasyonu mantıklı. ancak bütün ülkeye yayılmak gerek. aynı marka yapmak zorunda değil.
  • Hele şükür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınav_testmis_kanka S kullanıcısına yanıt
    Derdin bu mu? O zaman alacak parası olmayanlar toplansın karşı çıksın yenilikler yapılmasın önerin bu mu. Bugün a fiyattan başlar yarın d fiyatına iner bunu unutma. Her zaman yenilikleri desteklemek gerek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınav_testmis_kanka S kullanıcısına yanıt
    menzil değil de şarj işi önemli. yani apartmandaki birisi zoe'yi uyurken şarja takamaz. ona e-şarj lazım. uzun yolculuğa 1 kere de çıkacak olsa ücra yerlere gidecekler için yine şarj sorunu var. ayrıca gerçek kullanımda 150km menzil az. her 150kmde 30 dk beklemek zorunluğu da var. 5 sene sonra her açıdan istediğimiz ayara gelecektir.
  • kaazto28 K kullanıcısına yanıt
    Bu konuda Önder YOL'un çok mantıklı ve şuan kendilerinin kullandıkları çözümü var. Üstelik bu teknolojiyi ihraç ediyorlar. Şebekeye hiç yük vermeden şarj etmek mümkün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.