Şimdi Ara

LG G7'nin özellikleri sızdı: OLED ekran, Snapdragon 845 ve 6 GB RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Güney Kore merkezli ET News geçtiğimiz günlerde LG G7'nin Mart ayında tanıtılacağını ve Nisan ayında piyasaya çıkacağını açıklamıştı. Bugün ise aynı kaynak LG G7'in teknik özelliklerini açığa çıkarmış durumda.

     

    LG'nin Mart ayında LG G7'nin seri üretimine başlayacağı iddia ediliyor. Akıllı telefon Nisan ayında Güney Kore'de satışa sunulacağı için LG G6 kıyasla bir ay geç çıkmış olacak. Diğer bazı kaynaklar ise LG G7'nin 20 Nisan'dan sonra Güney Kore'de satın alınabileceğini söylüyor.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung 2020 yılına kadar tüm ürünlerine yapay zeka entegre edecek
    Güney Koreli bir telekom operatörü LG'nin önümüzdeki ay yapılacak Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC) LG G7'yi duyurmasının pek mümkün olmadığını iddia etti. Samsung ise MWC 2018 etkinliğinde Galaxy S9 ve Galaxy S9+ amiral gemisi telefonlarını duyuracak.

     


    Snapdragon 845'in ilk partisine Samsung el koyacak


    LG'nin yeni mobil bölüm sorumlusu Hwang Jung-hwan, Galaxy S9'un Mart ayında piyasaya sürülmesi konusunda endişe taşımadıklarını ancak G7'nin farklılaşmasına odaklanacaklarını söyledi.

     

    Amiral gemisi LG G7'ye Snapdragon 845 yonga setinin güç vermesi bekleniyor. G7'nin Galaxy S9 ve S9+ modellerinden sonra piyasaya sürülmesinin muhtemel nedeni, yonga setinin ilk partisinin Galaxy S9 serisinde kullanılmak üzere Samsung'a gidecek olması.

     


    LG G7'de FullVision OLED ekran göreceğiz


    LG G7, aynı zamanda LG V30'da gördüğümüz FullVision OLED ekrana sahip olacak gibi görünüyor. Snapdragon 845 yonga setine 6 GB RAM eşlik edecek. Ayrıca akıllı telefonun IP68 sertifikasıyla suya ve toza dayanıklı bir gövdeyle gelmesi bekleniyor.

     

    Akıllı telefonun diğer muhtemel özellikleri arasında FM radyo, çift arka kamera, çift selfie kamerası, iris tarayıcı ve kablosuz şarj yer alıyor. Kısa süre önce yayınlanan bir rapor G7'nin Quick Charge 4 teknolojisini destekleyeceğini de ortaya koymuştu.







  • İlk defa bir Lg telefonu olmuş gibi...

  • Hani G serisi kalkıyordu.

    Yalnız s845 ile gelirse LG beni mahcup eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kronik sorun için anket düzenlensin. Askflslf...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk nesil çerçevesiz telefonlara ne olursa olsun bulaşmayın. Parmak izini ekrana alacaklar, çerçevelerdeki çirkinlikleri (özellikle apple) düzeltecekler. Pişman olursunuz sonra. Bir sonraki nesilde geçin çerçevesizlere illa geçecekseniz.

  • SD835 ile gelir benden söylemesi..eğer SD845 ile gelirse çok şaşırırım,bu arada arkadaşlar arka tarafta bulunan parmak izi okuyucu bir şekilde ekrana monte edildi,CES Fuarında test edildi,telefon alacak arkadaşlara duyurum 2 sene içerisinde hemen hemen bütün marka amiral gemileri çerçevesiz olacak ve birçoğu ekran üzerine entegre edilmiş parmak izi okuyucu ile gelecek..

  • Hangisine inanalım...





    LG G7 özellikleri ne olacak?



    LG İngiltere resmi web sitesinde Quick Charge yani Qualcomm'un hızlı şarj teknolojisi için listelenen sayfada, yeni amiral gemisine de yer verildi. Ancak LG G7 modelinin Quick Charge 4.0 içerisinde olması, telefonun Snapdragon 845 ile değil Snapdragon 835 ile geleceğini gösteriyor. Eğer bu bilgi doğru çıkarsa, LG G6 modelinde olduğu gibi şirket en yeni işlemci seçeneği ile değil bir önceki ile devam edecek gibi.

  • 835 olsun ucuz olsun ne olacak sanki...

  • V30 ve G6 Kore versiyonu gibi Quad DAC ile ve zamanında gelsin, zaten 3-4 aya fiyatları iyice düşer alınası olur kronik sorun barındırmazsa.
  • Şimdi sonsuz ekranı felan iyi hoş tamam fakat düşmeye dayanıklı telefonlar ne zaman gelecek? Eskiden plastik olan kasalar bir nebze esneme yapardi telefon dustugunde.Premium dokunus hissiyati ayagina(cogu kisi plastik kilif kullaniyor) ön cam arka cam oldu ya da on cam bombeli oldu telefonları dusurdugumuz anda servisler sevicek bir guzel herkesi.



    Ayrica ekran cerceveleri birbirine ne kadar uzak olursa (sonsuz ekran gibi) camın dayanıklılığı o kadar az oluyor ve kirdigimizda maliyeti normal ekrandan fazla olacak buna emin olabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci geriden gelmesin yoksa yine satış yapmaz.

  • Ghostvision OLED panel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G Serisi rafa kalksaydı keşke.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben daha lg g2 kullanıyom 7 ney yaaa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Meluoe

    ben daha lg g2 kullanıyom 7 ney yaaa

    Gittiği yere kadar hocam. Bundan sonra hayat felsefemiz bu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunları olmasa şahane cihazlar aslında. G5 çok güzeldi ama sorunları yüzünden çok eleştirildi. G6 ve V30 bence çok güzel cihazlar sorunları var mı bilmiyorum ama genel anlamda yılın telefonları olacak ürünler çıkarıp her birinde başka sorunların peydah olması her şeyin içine ediyor. Eğer sorunsuz bir cihaz olursa ve zamanında piyasaya çılarırlarsa G7 ile yeni bir sayfa açabilirler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence kronik sorunların eski müşterileri bezdirmesinden dolayı
    yeni bir seri ile yola deavm etmesi daha iyi olurdu
    Bİrde en önemlisi rakamda kesinlikle fiyat rekabeti yapmaları lazım

  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    kabul etmıyorum bu felsefık hayatı
  • itirazım var
  • ben sp835 ile geleceğini düşünüyorum herzamnki gibi ölü doğar yani
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.