sevgili thai fun iyiki sözunu dınleyıp bu cıhazı almısım kopya dvd yı bıle super oynattı ayrıca optık baglayınca bızım sony str 695 costu valla cok saol goruntu kalitesını artırması sebebıyle alınır
sevindim dostum, inan tavsiye ederken kullanacak kişinin amacına göre inceleyip işine yarayacağına emin olarak tavsiye ediyorum ve buna rağmen memnun olmazsa ben parasını verip ondan geri alabilecek kadar garanti veriyorum..
HAYIRLI OLSUN..
TOSHIBA 32WL68P, SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER, TECHNICS SA-DX940, PANASONIC DVD-S52HDMI, CREA CR-U1000 HD UYDU ALICI, PANASONIC NV-GS27, PHILIPS DVDR-3300H, PANASONIC PT-AX200U, SONY Play station2, VIEWSONIC VG2230WM, VIEWSONIC VX2835WM, LOGITECH HARMONY 525 UNIVERSAL REMOTE, PACKARD BELL MB65 HDMI NOTEBOOK, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER
Evet arkadaşlar Hem HD-DVD ve hemde BLU-RAY diskler için satın almada kolaylık olarak hep birlikte amazon.com veya amazon.co.uk dan sipariş verebiliriz.
Hem güvenli en fazla 3-4 işgününde elimizde olur ve hemde bu çabuk ve güvenli yol için olan yüksek yol ücretini paylaşıp azaltmış oluruz.. Pakete ne kadar çok kişi katılırsa o kadar az yol parası veririz ve böylece amazon daki satış fiyatının neredeyse aynısına (TR de 2 katına yakına satılıyor ve satılacak) almış olacağız.. İsteyenler buraya yazsın sadece amazon.com a bakın fiyatını ve in stock yada release date e bakın karar verin, ilk paket hazır pazartesi elimizde olabilir.
Hadi bakalım gelsin BLU-RAY ler ve HD-DVD ler(HD-DVD ler özellikle çok ucuz bakın görceksiniz, giderek te ucuzluyor).
BLU-RAY de a bölge kodu ve çalışmama riskine karşı amazon.co.uk ya bakabilirsiniz..
Sevgili Thai-Fun, aşağıdaki ödeme seçeneklerinden hangisini seçiyorsun da 3-4 günde geliyor? Standard International Shipping (averages 9-36 business days) Expedited International Shipping (averages 6-22 business days) Priority International Courier (averages 2-4 days)
Ben de amazon.com dan film siparişi ver mek üzereyim de, dikkat etmem gereken veya işime yarayacak ayrıntılar konusunda yardımlarını rica ediyorum..
teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amf23 -- 23 Nisan 2008; 17:23:04 >
LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!.. Sadece 4 ay kullanılmış satılık motorola E2 siyah. (garantisi sürüyor, tüm belgeleri ve parçaları mevcut) SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
100 doları fazla geçmezsen gümrük kabusu yaşamazsın, çok gerekirse 2 paket yaptır..
Hızlı cevap için teşekkürler, diğer seçenekleri denemiş miydin? Ortadaki hem fiyat hem de teslim süresi olarfak daha mantıklı duruyor gibi. Ben 100€ yu baz aldığım için 130-140 dolar civarında paket yaptırayım diyordum , çok mu olur sence, en üst limit dolar olarak ne önerirsin?
LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!.. Sadece 4 ay kullanılmış satılık motorola E2 siyah. (garantisi sürüyor, tüm belgeleri ve parçaları mevcut) SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
selam, evet sözettiğin diğer yl alternatif olabilir ama aradaki ücret farkı 2 günde elimde olmasına değer geliyor bana, tabii biraz kişisel birşey bu..
üst limit nasıl vereyim, gümrükçünün o anki ruh haline göre bile değişebilen bir durum var sadece 100 dolar artık neredeyse standart olmuş o yüzden..
TOSHIBA 32WL68P, SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER, TECHNICS SA-DX940, PANASONIC DVD-S52HDMI, CREA CR-U1000 HD UYDU ALICI, PANASONIC NV-GS27, PHILIPS DVDR-3300H, PANASONIC PT-AX200U, SONY Play station2, VIEWSONIC VG2230WM, VIEWSONIC VX2835WM, LOGITECH HARMONY 525 UNIVERSAL REMOTE, PACKARD BELL MB65 HDMI NOTEBOOK, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER
selam, evet sözettiğin diğer yl alternatif olabilir ama aradaki ücret farkı 2 günde elimde olmasına değer geliyor bana, tabii biraz kişisel birşey bu..
üst limit nasıl vereyim, gümrükçünün o anki ruh haline göre bile değişebilen bir durum var sadece 100 dolar artık neredeyse standart olmuş o yüzden..
bu 100 dolara kargo dahil bildiğim kadarıyla, doğru mudur? bu arada eğer özel olmazsa, HD A35 i nasıl getirttin gümrüğe takılmadan (eğer takılmadıysa tabii)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amf23 -- 24 Nisan 2008; 10:22:16 >
evet dahil, benim paketler genelde 120-130 dolar arası oluyor,
ebayden aldım ama takılmadı, ama kabus gördüm takılacak diye hiç garantisi yok ama, takılmaması için bazı önlemler alınabiliyor. forumda bi konu vardı ebay alışverişi ile ilgili, yada benim a35 inceleme başlığımı okuyabilirsin..
Konya vatan dan 165 ytl ye (5 taksit) toshiba hd dvd aldım. Hediye verilen 4 hd dvd den sonra ilk almak istediğim Planet Earth HD. Sayın Thai-Fun bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Bence bu cihaz sırf planet earth için bile alınır (bu fiyata)
A) Yamaha 659ti- 2xWharfedale 9.6, Pioneer sw-160 (AR kablo ile bağlı), 2xwharfedale 8.4(sur), Dali blue sc7, 2xtannoy mx1(back-sur), sony dvp590 dvd, samsung a200c, Pioneer 436 RXE Plazma QED Silver Anniversary XT Bi-Wire 9.6 lar için HQ compenent kablo ile samsung uydu ve sony dvd yamaha ya oradan aynı şekilde plazmaya bağlı, Toshiba ep30ke hdmi B) Sony STR-K670P, 2XTannoy mx1, Tannoy mxc, sony uydu hop. vestel 840ci ve vestel dvd, sony wega 70 ekran
memnun olurum özel mesaj attım, almışken batman begins de ekleyebiliriz o da indirimde
A) Yamaha 659ti- 2xWharfedale 9.6, Pioneer sw-160 (AR kablo ile bağlı), 2xwharfedale 8.4(sur), Dali blue sc7, 2xtannoy mx1(back-sur), sony dvp590 dvd, samsung a200c, Pioneer 436 RXE Plazma QED Silver Anniversary XT Bi-Wire 9.6 lar için HQ compenent kablo ile samsung uydu ve sony dvd yamaha ya oradan aynı şekilde plazmaya bağlı, Toshiba ep30ke hdmi B) Sony STR-K670P, 2XTannoy mx1, Tannoy mxc, sony uydu hop. vestel 840ci ve vestel dvd, sony wega 70 ekran
Biraz önce, amazon.com dan (hayatımda ilk olarak yurtdışı bir siteden) hd dvd filmler için sipariş verdim, toplam sipariş tutarını, kargo dahil 120 $ gibi bi rakama ayarladım, umarım sonu hayırlı olur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amf23 -- 25 Nisan 2008; 0:45:16 >
eğer priority int. shipping seçtiysen hiç korkma, diğerleri de gelir büyük ihtimalle ama geciktiği hergün stres yaşayacaksın 10-15 gün boyunca..
quote:
Orjinalden alıntı: amf23
Biraz önce, amazon.com dan (hayatımda ilk olarak yurtdışı bir siteden) hd dvd filmler için sipariş verdim, toplam sipariş tutarını, kargo dahil 120 $ gibi bi rakama ayarladım, umarım sonu hayırlı olur...
eğer priority int. shipping seçtiysen hiç korkma, diğerleri de gelir büyük ihtimalle ama geciktiği hergün stres yaşayacaksın 10-15 gün boyunca..
quote:
Orjinalden alıntı: amf23
Maalesef, mümkün olduğu kadar ekonomik olsun diye, Expedited International Shipping seçtim, umarım sorun çıkmaz.
Bu arada biliyorsundur büyük ihtimalle ama, yine amazon.com daki hesabın üzerinden satış yapan, hddvdboxset.com (muhtemelen yanlış, akşam eve gidince tam adrese bakarım)gibi amazon un kardeş sitesi gibi bir durum var, oranın fiyatları birkaç dolar bazen daha da ucuz olabiliyor, ancak, dün gece seçmiş olduğum 10 adet filmden sadece 2 si için onay verdi, diğerleri içinse maalesef "seçmiş olduğunuz ülkeye teslimat yapamıyoruz" dedi en sonunda ben de 2 saat boşuna film seçmekle uğraşmış oldum, neyse...