Þu forumu baþtan sona okudum ve teknika'nýn kehanetinin gerçekleþtiðini gördüm þaþtým kaldým....
Hd-Dvd öldü.....Dünyanýn parasýný bu formata dökenlere geçmiþ olsun...Kaderi Laser Disc gibi oldu...Laser Disc 'inde zamanýnda kalitesine kimse yaklaþamýyordu ama oda dayanamadý öldü.....Hd-Dvd Toshiba'nýn insanlarla resmen alay ettiði bir fiyasko olmuþtur...Milyonlarca player insanlarýn elinde patladý ben olsam mahkemeye veririm Toshiba'yý....Destek verceðini sölesede artýk hiç bir film þirketi hd-dvd film çýkarmýcak...Destek verse ne olur bu saatten sonra....
Ýyi ki sen deðilsin, TOSHIBA yý mahvederdin mahkemeye vererek, sen HD-DVD alýp kullananlardan olmadýðýn için TOSHIBA ne kadar dua etse yeridir. Hele de bu kadar MÝLYONLARCA Player satmýþken
quote:
Orjinalden alýntý: maranello
Þu forumu baþtan sona okudum ve teknika'nýn kehanetinin gerçekleþtiðini gördüm þaþtým kaldým....
Hd-Dvd öldü.....Dünyanýn parasýný bu formata dökenlere geçmiþ olsun...Kaderi Laser Disc gibi oldu...Laser Disc 'inde zamanýnda kalitesine kimse yaklaþamýyordu ama oda dayanamadý öldü.....Hd-Dvd Toshiba'nýn insanlarla resmen alay ettiði bir fiyasko olmuþtur...Milyonlarca player insanlarýn elinde patladý ben olsam mahkemeye veririm Toshiba'yý....Destek verceðini sölesede artýk hiç bir film þirketi hd-dvd film çýkarmýcak...Destek verse ne olur bu saatten sonra....
TOSHIBA 32WL68P, SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER, TECHNICS SA-DX940, PANASONIC DVD-S52HDMI, CREA CR-U1000 HD UYDU ALICI, PANASONIC NV-GS27, PHILIPS DVDR-3300H, PANASONIC PT-AX200U, SONY Play station2, VIEWSONIC VG2230WM, VIEWSONIC VX2835WM, LOGITECH HARMONY 525 UNIVERSAL REMOTE, PACKARD BELL MB65 HDMI NOTEBOOK, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER
Selam Dostum hangi tv yi aldýn, player ile mi izleyeceksin yoksa rip ile laptop tan mý izleyeceksin..
sony 40v3000 1080p ccfl aldým ama daha gelmedi laptoptan izlemeyi düþünüyorum ama daha ne bir hdtv görüntü ne tv nede laptopu tv ye nasýl baðlanacaðý hakkýnda bilgim yok.
Toshiba nýn müþterilerdeki HD DVD Playerleri toplayýp Bluray kur hale getirmesi gerekir. Toshiba bu pisliði temizlemeli. Öyle vazgeçtim demek var mý?
Ben almadým ama yapýlan ticari ahlaka aykýrý.
Ben burda Toshibaya tepkimi dile getiriyorum insanlarý kazýkladýðý için ama sen hala Toshibayý savunuyorsun...Bu mantýk ve tüketici potansiyeli dünyada devam ettiði sürece böle firmalar milyonlar kazanmaya devam edecek.....
A format çýkardým...Alýn alýn alýn.... Tamam yeter þimdi B format çýkarcam ondanda alýn alýn...yeter þimdi sýra c formatta:)))) Tüketim toplumuyuz nede olsa.....
quote:
Orjinalden alýntý: Thai-Fun
Ýyi ki sen deðilsin, TOSHIBA yý mahvederdin mahkemeye vererek, sen HD-DVD alýp kullananlardan olmadýðýn için TOSHIBA ne kadar dua etse yeridir. Hele de bu kadar MÝLYONLARCA Player satmýþken
quote:
Orjinalden alýntý: maranello
Arkadaþlar, Dün Astoria'nýn altýndaki D&R'a gittim. Epeyce HD-DVD film vardý ve tanesini 25 YTL'den satýyorlar. Belki biliyorsunuzdur, bilmiyorsanýz da haberiniz olsun.
Vatanýn kampanyasý ile HD-DVD baþlýðýnýn biraz daha güncelliðe ihtiyacý var diye düþündüm, Sanýrým elinde RIDDICK GÜNLÜKLERÝ, FAST AND THE FURIOUS TOKYO DRIFT, BOURNE IDENTITY, VAN HELSING olan bir çok kiþi oldu..
TOSHIBA 32WL68P, SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER, TECHNICS SA-DX940, PANASONIC DVD-S52HDMI, CREA CR-U1000 HD UYDU ALICI, PANASONIC NV-GS27, PHILIPS DVDR-3300H, PANASONIC PT-AX200U, SONY Play station2, VIEWSONIC VG2230WM, VIEWSONIC VX2835WM, LOGITECH HARMONY 525 UNIVERSAL REMOTE, PACKARD BELL MB65 HDMI NOTEBOOK, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER
Doðruluðun kontrol etmeden baþkasýnýn yazýsýný foruma taþýmayýn lütfen..
HD Formatý bitti HD-DVD mi çýkardýlar..
quote:
Orjinalden alýntý: anteros24
sirkeci dogu bank yanýnda 100 yakýn hd tr altyazýlý film var duyrulur 23.5 ytl
dýye yazýlmýs býr baska forumda
tahmýn edýyorumký ellerýnde kalan hd-dvd lerý satan býr yerdýr yada býr yerden ulastýgý zaten sayýsý 100 kadar felanmýs bakalým býraz once yazdým tam adresýný numarasýný býlýyormu dýye eger yazarsa burda yazarým bende belký buradanda býlen vardýr baska yer :)
Kesinlikle Hd dvd lere bizim de ihtiyacým var ama amazon .com getirtirmek daha mantýklý gibi birde tam olarak ist. hd dvd satan maðazalar neler dostlar ben Tarýk abi vasýlatýyla amazondan getirttirmeye baþladým