Donaným Haber Forum
Ana Sayfa | Kayýt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hýz Aþýrtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarým | Fotoðraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Þikayet listesi | Uyarý listesi | Nick iþlemleri
Cevap: HD-DVD F�LMLER�M�Z� YAZIP DE�ERLEND�REL�M

Ýlgili konularý bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanýcýlar: hiç
  Basýlabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donaným / Hardware] >> Ev Elektroniði >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatýcý >> Cevap: HD-DVD F�LMLER�M�Z� YAZIP DE�ERLEND�REL�M Sayfa: <<   < önceki  2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11   sonraki >   >>
Giriþ
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
maranello

23 Þubat 2008; 1:35:17 
Bu mesajla ilgili þikayetinizi bu icon a týklayarak yapabilirsiniz.

Þu forumu baþtan sona okudum ve teknika'nýn kehanetinin gerçekleþtiðini gördüm þaþtým kaldým....

Hd-Dvd öldü.....Dünyanýn parasýný bu formata dökenlere geçmiþ olsun...Kaderi Laser Disc gibi oldu...Laser Disc 'inde zamanýnda kalitesine kimse yaklaþamýyordu ama oda dayanamadý öldü.....Hd-Dvd Toshiba'nýn insanlarla resmen alay ettiði bir fiyasko olmuþtur...Milyonlarca player insanlarýn elinde patladý ben olsam mahkemeye veririm Toshiba'yý....Destek verceðini sölesede artýk hiç bir film þirketi hd-dvd film çýkarmýcak...Destek verse ne olur bu saatten sonra....

AMD AM2 4800+,ASUS M2A-VM BOARD, 2X1GB DDR2 800MHZ,COOLER MASTER CENTURION 5 CASE, ASUS SATA2 DVDRW, 250 GB SEAGATE NCQ SATA2, HP W2207h LCD,MICROSOFT WIRELESS KEYBOARD SET
-----------------------------------------------------------
http://resim.donanimhaber.com/upfiles/466001/9CAE3B44ED264B66AF1C4EF5571A82FF.jpg
Receiver : Sony STRDE-485E----Front: Jamo Classic 8---- Center: Pioneer SRC-59 ----Surrounds: Pioneer SRC-59 ----Dvd: Pioneer DV-300
Thai-Fun

23 Þubat 2008; 10:37:07 

Ýyi ki sen deðilsin, TOSHIBA yý mahvederdin mahkemeye vererek, sen HD-DVD alýp kullananlardan olmadýðýn için TOSHIBA ne kadar dua etse yeridir.
Hele de bu kadar MÝLYONLARCA Player satmýþken

quote:

Orjinalden alýntý: maranello

Þu forumu baþtan sona okudum ve teknika'nýn kehanetinin gerçekleþtiðini gördüm þaþtým kaldým....

Hd-Dvd öldü.....Dünyanýn parasýný bu formata dökenlere geçmiþ olsun...Kaderi Laser Disc gibi oldu...Laser Disc 'inde zamanýnda kalitesine kimse yaklaþamýyordu ama oda dayanamadý öldü.....Hd-Dvd Toshiba'nýn insanlarla resmen alay ettiði bir fiyasko olmuþtur...Milyonlarca player insanlarýn elinde patladý ben olsam mahkemeye veririm Toshiba'yý....Destek verceðini sölesede artýk hiç bir film þirketi hd-dvd film çýkarmýcak...Destek verse ne olur bu saatten sonra....

TOSHIBA 32WL68P, SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER, TECHNICS SA-DX940, PANASONIC DVD-S52HDMI, CREA CR-U1000 HD UYDU ALICI, PANASONIC NV-GS27, PHILIPS DVDR-3300H, PANASONIC PT-AX200U, SONY Play station2, VIEWSONIC VG2230WM, VIEWSONIC VX2835WM, LOGITECH HARMONY 525 UNIVERSAL REMOTE, PACKARD BELL MB65 HDMI NOTEBOOK, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER

INNOCENCE IS NO EXCUSE...

VAROLAN HERÞEY EVRENÝN DENGESÝNE HÝZMET EDER...
Daywalkerr

23 Þubat 2008; 11:21:53 

quote:

Orjinalden alýntý: Thai-Fun

Selam Dostum hangi tv yi aldýn, player ile mi izleyeceksin yoksa rip ile laptop tan mý izleyeceksin..

sony 40v3000 1080p ccfl aldým ama daha gelmedi laptoptan izlemeyi düþünüyorum ama daha ne bir hdtv görüntü ne tv nede laptopu tv ye nasýl baðlanacaðý hakkýnda bilgim yok.

topaz42

23 Þubat 2008; 12:28:35 

quote:

Toshiba nýn müþterilerdeki HD DVD Playerleri toplayýp Bluray kur hale getirmesi gerekir. Toshiba bu pisliði temizlemeli. Öyle vazgeçtim demek var mý?

Ben almadým ama yapýlan ticari ahlaka aykýrý.

Boðanýn kýrmýzý rengi sevmediði yalandýr. Kýrmýzý rengi sevmeyen inektir. Boðanýn kýzdýðý þey, inek yerine konulmaktýr.
maranello

23 Þubat 2008; 14:06:59 

Ben burda Toshibaya tepkimi dile getiriyorum insanlarý kazýkladýðý için ama sen hala Toshibayý savunuyorsun...Bu mantýk ve tüketici potansiyeli dünyada devam ettiði sürece böle firmalar milyonlar kazanmaya devam edecek.....

A format çýkardým...Alýn alýn alýn....
Tamam yeter þimdi B format çýkarcam ondanda alýn alýn...yeter þimdi sýra c formatta:)))) Tüketim toplumuyuz nede olsa.....

quote:

Ýyi ki sen deðilsin, TOSHIBA yý mahvederdin mahkemeye vererek, sen HD-DVD alýp kullananlardan olmadýðýn için TOSHIBA ne kadar dua etse yeridir.
Hele de bu kadar MÝLYONLARCA Player satmýþken

quote:

AMD AM2 4800+,ASUS M2A-VM BOARD, 2X1GB DDR2 800MHZ,COOLER MASTER CENTURION 5 CASE, ASUS SATA2 DVDRW, 250 GB SEAGATE NCQ SATA2, HP W2207h LCD,MICROSOFT WIRELESS KEYBOARD SET
-----------------------------------------------------------
http://resim.donanimhaber.com/upfiles/466001/9CAE3B44ED264B66AF1C4EF5571A82FF.jpg
Receiver : Sony STRDE-485E----Front: Jamo Classic 8---- Center: Pioneer SRC-59 ----Surrounds: Pioneer SRC-59 ----Dvd: Pioneer DV-300
Akseaus

28 Þubat 2008; 9:57:32 

Arkadaþlar, Dün Astoria'nýn altýndaki D&R'a gittim. Epeyce HD-DVD film vardý ve tanesini 25 YTL'den satýyorlar. Belki biliyorsunuzdur, bilmiyorsanýz da haberiniz olsun.

Selamlar.

Önemli Baþlýklarým:
- Pioneer Plazma Ansiklopedisi ®
- 1080i sinyale en uygun olan Full HD LCD mi, Full HD plazma mý?
- Video Ýþlemci, De-Interlace, Scaling, bunlar ne demek?

Onkyo 875'imi satýyorum (Ýlgilenenler PM atabilir)

devilsemo

29 Þubat 2008; 2:48:02 

Arkadaþlar, Ankara'da hddvd player ve hddvd filmler bulabileceðim bir yer biliyor musunuz?

mert1978

9 Mart 2008; 17:21:55 

beyler

slm
hd ripli divx filmleri oynayacak bir player varmý mkv h264 gibi formatlarý destekleyen bir player

// Avuç Ýçi Ýle Direksiyon Çevirenler Kulübü \\

>>>MAKSÝMUM 1000 CC KLUBÜ<<<
HD_maniac

10 Mart 2008; 0:53:55 

Arkadaþlar burda soru sorup biþeyler öðrenmeye çalýþýyorsunuz.
Kelin merhemi olsa kendine sürerdi

1080p movie, klip takasý yapan arkadaþlar pm atabilir.
Thai-Fun

1 Nisan 2008; 11:51:35 

Vatanýn kampanyasý ile HD-DVD baþlýðýnýn biraz daha güncelliðe ihtiyacý var diye düþündüm,
Sanýrým elinde RIDDICK GÜNLÜKLERÝ, FAST AND THE FURIOUS TOKYO DRIFT, BOURNE IDENTITY, VAN HELSING olan bir çok kiþi oldu..

TOSHIBA 32WL68P, SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER, TECHNICS SA-DX940, PANASONIC DVD-S52HDMI, CREA CR-U1000 HD UYDU ALICI, PANASONIC NV-GS27, PHILIPS DVDR-3300H, PANASONIC PT-AX200U, SONY Play station2, VIEWSONIC VG2230WM, VIEWSONIC VX2835WM, LOGITECH HARMONY 525 UNIVERSAL REMOTE, PACKARD BELL MB65 HDMI NOTEBOOK, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER

anteros24

1 Nisan 2008; 16:14:41 

sirkeci dogu bank yanýnda 100 yakýn hd tr altyazýlý film var duyrulur 23.5 ytl

dýye yazýlmýs býr baska forumda

Thai-Fun

1 Nisan 2008; 17:14:19 

Doðruluðun kontrol etmeden baþkasýnýn yazýsýný foruma taþýmayýn lütfen..

HD Formatý bitti HD-DVD mi çýkardýlar..

quote:

Orjinalden alýntý: anteros24

anteros24

1 Nisan 2008; 17:32:24 

quote:

Doðruluðun kontrol etmeden baþkasýnýn yazýsýný foruma taþýmayýn lütfen..

HD Formatý bitti HD-DVD mi çýkardýlar..

quote:

Orjinalden alýntý: anteros24

tahmýn edýyorumký ellerýnde kalan hd-dvd lerý satan býr yerdýr yada býr yerden ulastýgý zaten sayýsý 100 kadar felanmýs bakalým býraz once yazdým tam adresýný numarasýný býlýyormu dýye eger yazarsa burda yazarým bende
belký buradanda býlen vardýr baska yer :)

Gerx_16

1 Nisan 2008; 18:04:05 

Kesinlikle Hd dvd lere bizim de ihtiyacým var ama amazon .com getirtirmek daha mantýklý gibi birde tam olarak ist. hd dvd satan maðazalar neler dostlar ben Tarýk abi vasýlatýyla amazondan getirttirmeye baþladým

tnakresss

2 Nisan 2008; 11:13:14