ersanyr arkadaþým tahai-funun dediði gibi yeniden yazmadýkca bir ekleme çýkarma yapmak dvd lerde mümkün deðildir. ancak elindeki dvd yi bilgisayar ortamýnda kobyalayýp elde edeceðin imaj dosyasýna veya iso dosyasýna istediðin alt yazý eklentisini yapýp daha sonra yeniden baþka bir dvd ye yazdýrýrsan istediðin olur, baþka türlü olmaz. ancak bilgisayarda bu filimleri seyrederim diyorsan ozaman bir kolaylýðý var, bsplayer gibi bir program ile filimi dvd rom dan izlerken, alt yazýsýný baþka bir dosyadan göstererek rahatlýkla bu sorunu çözebilirsin, ancak bu dediðim sadece bilgisayarda ve alt yazýsýný baþka yerden seçmeye izin veren nadir oynatýcýlar için söz konusu, örneðin bazý oynatýcýlarýn usb giriþleri oluyor ve bunlarýn bazýlarý alt yazý dosyalarýný bu usb belleklerden almaya izin veriyor, bu tür bir oynatýcýn yoksa yeniden yazdýrmaktan baþka çaren yok.
elindeki dvd yi bilgisayar ortamýnda kobyalayýp elde edeceðin imaj dosyasýna veya iso dosyasýna istediðin alt yazý eklentisini yapýp daha sonra yeniden baþka bir dvd ye yazdýrýrsan istediðin olur
Bunu nasýl yapabilirim.Oynatýcý olarak pc nin dvd sürücüsünü kullanýyorum.HDMI baðlantýlý lcd de seyrediyorum.Ama bs playerde alt yazý ekleyemiyorum.Dvd deki medya dosyalarý 1 er gb lýk 3-4 parça.bs player bunlarý kendisi peþpeþe oynatmýyor.O zamanda tek veya 2 parça altyazý dosyasý filme uymuyor.Çözüm ya dvd yi baþka formata riplemek ki elimde hd dvd varken ripini seyretmek istemiyorum,yada dvd ya altyazý ekleyebilmek.
TRANSFORMERS, HD-DVD U-DEPO DA UNKAPANINDA GELMÝÞ, HÜCUMMMMMM
Sevgili dostum, biliyorum Transformers'ýn usa baskýsý var sende. Ama Tr'e gelen baskýyý bir yerlerden bulup, aralarýnda görüntü ve ses farký var mý, bu konuda bize fikir verebilirsen çok sevineceðim. Malum DVD'ler için de bize gelen Türkçe altyazýlý versiyonlarda ciddi görüntü ve ses farklýlýklarý oluyordu. Kursad75 dostumuzun da bu konuda bir tereddütü vardý. Eðer bir fark yoksa hemen sipariþ vereceðim udepo'ya. selamlar