Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ORİJİNAL HD-DVD FİLMLERİMİZİ YAZIP DEĞERLENDİRELİM

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Cevap: ORİJİNAL HD-DVD FİLMLERİMİZİ YAZIP DEĞERLENDİRELİM Sayfa: <<   < önceki  2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
amf23

19 Mayıs 2008; 21:30:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

Combo format, birçok player da aynı hatayı veriyor zaten.. Ben de de aynı sorun var, 2 filmde..

Filmi geri göndereceksen, başka film al yerine.. veya paranı geri iste.. çünkü gelen disk te de aynı sorun olacak...

Combo format dan uzak durmak lazım...

"I am legend" da combo format ama onda sorun çıkmadı, aslında ben de combo istemiyordum ama maalesef başka seçeneğim yoktu, benim merak ettiğim, bu kargo parasını benden alırlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amf23 -- 19 Mayıs 2008; 21:30:44 >

LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk+, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS
Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!..

SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
Thai-Fun

19 Mayıs 2008; 22:59:21 

tabii yaşadım, sen returns center i falan bırak durumu anlatan bi mail yaz,
ancak mailde; ne olduğunu anlamadığını, çaresiz kaldığını başka filmlerin sorunsuz çalıştığını falan yaz combo format falan hiç karıştırma
bak ne olacak..

quote:

Orjinalden alıntı: amf23

quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

yaz tabii dostum, anında yenisini gönderirler..

quote:

Amazon dan aldığım bourne ultimatum un son 10 dakikası bozuk çıktı, amazon a yazsam sonuç alır mıyım acaba? Hatırladığım kadarıyla arızalı filmlerde değişim yapmıyorlardı...

gözüm, şimdi returns center kısmındayım birkaç step ilerledim en son geri göndereceğim filmin kargosunu benim ödemem gerektiği yazıyor o stepde bekliyorum, filmin sonunu zaten dvd tarafından izlemiştim astarı yüzünden pahalıya gelmesin sonra, returns center yerine direk mail mi göndersem acaba ne dersin? daha önce benzer bişey yaşamış mıydın?

TOSHIBA 32WL68P, SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER, TECHNICS SA-DX940, PANASONIC DVD-S52HDMI, CREA CR-U1000 HD UYDU ALICI, PANASONIC NV-GS27, PHILIPS DVDR-3300H, PANASONIC PT-AX200U, SONY Play station2, VIEWSONIC VG2230WM, VIEWSONIC VX2835WM, LOGITECH HARMONY 525 UNIVERSAL REMOTE, PACKARD BELL MB65 HDMI NOTEBOOK, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER

INNOCENCE IS NO EXCUSE...

VAROLAN HERŞEY EVRENİN DENGESİNE HİZMET EDER...
amf23

19 Mayıs 2008; 23:42:19 

quote:

tabii yaşadım, sen returns center i falan bırak durumu anlatan bi mail yaz,
ancak mailde; ne olduğunu anlamadığını, çaresiz kaldığını başka filmlerin sorunsuz çalıştığını falan yaz combo format falan hiç karıştırma
bak ne olacak..

quote:

quote:

yaz tabii dostum, anında yenisini gönderirler..

quote:

Amazon dan aldığım bourne ultimatum un son 10 dakikası bozuk çıktı, amazon a yazsam sonuç alır mıyım acaba? Hatırladığım kadarıyla arızalı filmlerde değişim yapmıyorlardı...

gözüm, şimdi returns center kısmındayım birkaç step ilerledim en son geri göndereceğim filmin kargosunu benim ödemem gerektiği yazıyor o stepde bekliyorum, filmin sonunu zaten dvd tarafından izlemiştim astarı yüzünden pahalıya gelmesin sonra, returns center yerine direk mail mi göndersem acaba ne dersin? daha önce benzer bişey yaşamış mıydın?

Saolasın gözüm,
Ahan da yazdığım mail;
"Dear amazon.com customer service,
First of all i would like to thank you for quick delivery, i received my hd-dvd movies 10 days earlier than expected, it was my first order to the amazon.com and was amazing.
Now my problem is about the hd.dvd "bourne ultimatum", last 15 minutes is not working, in fact the rest of the movie after 1h40min.41s doesn't play, the other films are o.k., i don't know what to do, it's the last part of the film and naturally i really wonder what happens at the end, i am in a desparete situation, i need your help urgently.
Thanks in advance.
Best regards,
"

çok mu ajitasyon yapmışım

LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk+, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS

ExECaLiBuR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 3:11:59 

bende hd-dvd ve bluray arşivine yöneldim. orjinal şuan yaş. mkv takılıyorum. ayrıca kendileri has mavi ve kırmızı kutuları var. piyasada bulamayız mı bunlardan? dvd rafına dizeceğimde.

Thai-Fun

20 Mayıs 2008; 8:56:53 

DOSTUM amf23,
az bile yazmışın, gayet güzel bak şimdi ne cevap gelecek..

TOSHIBA 32WL68P, SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER, TECHNICS SA-DX940, PANASONIC DVD-S52HDMI, CREA CR-U1000 HD UYDU ALICI, PANASONIC NV-GS27, PHILIPS DVDR-3300H, PANASONIC PT-AX200U, SONY Play station2, VIEWSONIC VG2230WM, VIEWSONIC VX2835WM, LOGITECH HARMONY 525 UNIVERSAL REMOTE, PACKARD BELL MB65 HDMI NOTEBOOK, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER

INNOCENCE IS NO EXCUSE...

VAROLAN HERŞEY EVRENİN DENGESİNE HİZMET EDER...
amf23

20 Mayıs 2008; 13:53:21 

quote:

DOSTUM amf23,
az bile yazmışın, gayet güzel bak şimdi ne cevap gelecek..

Evet gözüm, Aynen dediğin gibi
İşte amazon.com un cevabı;
"Thanks for contacting us at Amazon.com.

I am sorry for the problem you experienced with your shipment. As the cost of return shipping is prohibitively expensive in this case, you do not need to return the original item(s).

I've also placed a new order for the item(s) to be shipped to you as soon as possible. The charge for this order is $27.93. We're also refunding the same amount to your original order. Both the charge and refund will be applied to the credit card used on the original order; the refund should be processed within the next 2-3 business days.

Here are the details of the new order:

Order Number: 103-1643149-7170650
Shipping Speed: Expedited International Shipping
Estimated Delivery Date: June 12, 2008 - June 13, 2008

Unfortunately, an unexpected fluctuation in supply has added time to our original availability estimate. If this estimated delivery date is unacceptable, and you would prefer to cancel the replacement order and have us refund you for the original shipment, please let us know by clicking on the link below to contact us:

http://www.amazon.com/gp/help/contact-us/cancelling-changing.html/

I hope this solution is satisfactory. Thank you again for shopping at Amazon.com."

ingilizce bilmeyen arkadaşlar için, kısaca; "kargosu çok tutacağı için sen arızalı filmi gönderme , biz sana yeni filmi hemen gönderiyoruz, arıza için özür dileriz diyorlar."

helal olsun adamlara , bizim firmaların daha çok fırın ekmek yemesi lazım çok.
bu arada yardımlar için saolasın GÖZÜM Thai-fun

devilsemo

20 Mayıs 2008; 15:14:06 

Hayırlı olsun

Bu arada aynı film geleceğine göre, aynı sorunu yaşayacaksın. Şaşırma sakın

dmrbrn

28 Mayıs 2008; 0:59:25 

arkadaşlar elimde vatan bsayar kampanyasıyla aldığım,rıddıck 2-hızlı öfkeli 3-ve bourne supremacy hddvdleri duruyor,(hiçbirinde türkçe altyazı yada türkçe dublaj yok)-bunları orjınal altyazılı hddvd ya da yine orjınal olmak şartıyla türkçe altyazılı bluray yada orjinal ps3 oyunu ile takas etmek isteyen olursa lütfen mesaj atsın...teşekkürler..

amf23

3 Haziran 2008; 21:15:37 

Arkadaşlar,
Dün amazon.com a birkaç tane hd-dvd siparişi vermek için girdiğimde bazı hd-dvd lerin fiyatlarının arttığını gördüm, mesela planet earth 45$ dan 65 e, i am legend 19$ dan 25 e çıkmış, bu arada yine amazon.com daki mini forumda, inetvideo.ca sitesinde filmlerin ucuz(5,99 7,99 9,99 Canada doları, USD dolarıyla hemen hemen aynı) olduğunu okudum ve 10 adet hd.dvd yi sepete attım, filmlerin toplam tutarı 66USD kargo 64 USD yani toplam 130USD.
ah kargo daha makul olsaydı şahane olacaktı yine de tanesi 13 USD ye geliyor ki gayet makul bence. Henüz sipariş vermedim, daha önce buradan alışveriş yapan var mıdır yoksa ilk kurban ben mi olacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amf23 -- 5 Haziran 2008; 11:25:32 >

Gerx_16

3 Haziran 2008; 21:21:04 

Fiyatların Arttığına İnanamıyorum HD DVD Ler fiyatı gene artıcaktır talep Olunca Bu işler böle Oluyor Zaten hiç 720p Bi medyayada raztlamadım her türlüsü 1080 p full hd abi varmı bildiğiniz bir hd 720 p siparişi tarık abiye verdirim hemen

amf23

5 Haziran 2008; 11:29:42 

quote:

Arkadaşlar,
Dün amazon.com a birkaç tane hd-dvd siparişi vermek için girdiğimde bazı hd-dvd lerin fiyatlarının arttığını gördüm, mesela planet earth 45$ dan 65 e, i am legend 19$ dan 25 e çıkmış, bu arada yine amazon.com daki mini forumda, inetvideo.ca sitesinde filmlerin ucuz(5,99 7,99 9,99 Canada doları, USD dolarıyla hemen hemen aynı) olduğunu okudum ve 10 adet hd.dvd yi sepete attım, filmlerin toplam tutarı 66USD kargo 64 USD yani toplam 130USD.
ah kargo daha makul olsaydı şahane olacaktı yine de tanesi 13 USD ye geliyor ki gayet makul bence. Henüz sipariş vermedim, daha önce buradan alışveriş yapan var mıdır yoksa ilk kurban ben mi olacağım?

Arkadaşlar, sanırım bu siteden alış-veriş yapan yok henüz, neyse sizin için kendimi feda ediyorum, akşama sipariş vereceğim, varlığım forum varlığına armağan olsun

rg206

5 Haziran 2008; 13:05:07 

Bazen aynı filmin farklı baskıları olabiliyor, mesela Avustralya baskısı, İngiltere baskısı. Canada baskısı da olabilir, maliyeti düşürmek için kayıtta bazı olumsuz fedakarlıklarda bulunulabiliyor, buna da dikkat etmek lazım,
yine de fiyatlar çok uygun, bakalım ne çıkacak

quote:

quote:

Arkadaşlar,

Arkadaşlar, sanırım bu siteden alış-veriş yapan yok henüz, neyse sizin için kendimi feda ediyorum, akşama sipariş vereceğim, varlığım forum varlığına armağan olsun

Harman/Kardon AVR 5550 - Fr:Jamo Clasic 8, C:Jamo 150,SR:JBL TLX130,SB:Jamo s150 SW: WHARFEDALE 10A - PHILIPS 42PF9966/10 - SONY SACD XB770 QS - TEAC DV 3800 - SONY PS-LX22 Turntable - TOSHİBA HD E1
Bağlantılar: Fronts:RS Profesionel Bi-Wiring/Hama banana - C,SR,SB:Hama 1,50mm. - SW: Acoustic Resarch - Coaksiel/Optic Digital: Acoustic Resarch - 5.1 SACD: Stinger - S-Video:Thomson - SCART/RGB:Thomson
amf23